Football Manager
Re: Football Manager
FM.2014.v14.1.3.45519.Update.and.Football.Manager.2014.CRACKEDFIX.V.2-3DM
ilyet keress neten hozzá.
ilyet keress neten hozzá.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Jó rég nem játszottam és sík hülyének érzem magam, mindenesetre segítséget szeretnék kérni. Szóval megvettem a nosTeam verzióját ami el sem indult, aztán egy reloadedet találtam, ez már működik PES szinten - csinálok egy menedzsert, betöltöm a ligáimat, kiválasztom a csapatomat, és a menedzserem neve valami full random gyökérség amit én rohadtul nem írtam be, a játékosok közül pedig egyetlen egy valódi játékos sincs. Ez miért van, az egész, mit csinálok rosszul? Esetleg ennyire jók a tört verziók, és hagyni kell az egészet a francba?
Vagy van valami javító patch/crack? Valakinek volt hasonló problémája?

-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Most pont Munki után jövök arcoskodni szóval elég rosszul jön ki de ez van...
6 fordulóval a bajnokság vége előtt megvédtük a címünket a bajnokságban
20 pontos előnnyel megyünk, de a gólkülönbségek elég viccesek!
Na mindegy még hátravan a BL, most a negyeddöntőben játszom a Chelseavel akiket most vertem 4-0-ra a bajnokságban, de azért nem lesz ez olyan könnyű...
Jó lenne behúzni, mert a kövi szezonban már lépnék és jó lenne kétszeres BL győztesként, bár nyárra már lezsíroztam Búszkeccet meg A.Sánchezt is, szóval nem hagyom szarban az utódom!
Közben én lettem így a legsikeresebb magyar edző, megelőzve Guttmann Bélát!
Viszont sehol sem ismernek el eléggé, OM_nél is csak kedvelt személy lettem(2 bajnoki cím 1 BL, 3 kupa 3 év alatt) és most az Arsenalnál is csak az vagyok pedig már szereztem több mint 12 év után 2 bajnoki címet, 1 ligakupát is, persze egy Wilshere már legenda!

6 fordulóval a bajnokság vége előtt megvédtük a címünket a bajnokságban

20 pontos előnnyel megyünk, de a gólkülönbségek elég viccesek!

Na mindegy még hátravan a BL, most a negyeddöntőben játszom a Chelseavel akiket most vertem 4-0-ra a bajnokságban, de azért nem lesz ez olyan könnyű...

Jó lenne behúzni, mert a kövi szezonban már lépnék és jó lenne kétszeres BL győztesként, bár nyárra már lezsíroztam Búszkeccet meg A.Sánchezt is, szóval nem hagyom szarban az utódom!

Közben én lettem így a legsikeresebb magyar edző, megelőzve Guttmann Bélát!

Viszont sehol sem ismernek el eléggé, OM_nél is csak kedvelt személy lettem(2 bajnoki cím 1 BL, 3 kupa 3 év alatt) és most az Arsenalnál is csak az vagyok pedig már szereztem több mint 12 év után 2 bajnoki címet, 1 ligakupát is, persze egy Wilshere már legenda!

- Munki_
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Siempre fieles
http://imagerz.com/QBZBWUtvAwMDVV1OQAVQ
szerintetek?
18 éves ifistám kezdett, annyi sérültünk van, de így is érett a meglepi.
szerintetek?

- Munki_
szomszédváros, és miért ne? azért ér ennyit, mert zseni
nem igazán értem az árak alakulását, van aki kurvajó játékos, és 30k... első évben 2. lettem, de tavaly csak 10., úgyhogy eladtam 2 generált játékosom, 3m euroért kb., így legalább van pénz újrafüvezni a stadiont, mert az összes köcsög beszól, h minősíthetetlen a pálya talaja.
és a traininget is tudtam fejleszteni, sajnos nagyon veszteségesek vagyunk. most újrastrukturáltam a fizetéseket, és legalább nem havi -100 a zárás.

- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Két kérdés:Munki_ írta:http://imagerz.com/QBZADktvAwMDVVgZRAVQ
az új világsztárpinyő is felfedezte már, kiviszi a srácokat az eb-re.
Te miért vagy a Vecséssel?

És miért ér a srác, 19 évesként, vecsésiként 550K-t?

- Munki_
http://imagerz.com/QBZADktvAwMDVVgZRAVQ
az új világsztár
pinyő is felfedezte már, kiviszi a srácokat az eb-re.
az új világsztár

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ahhoz csak a 14. hét után jön ki patch

A hőtan jegyzeted.nmate írta:van rá valami fix megoldás?

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
The module helper.dll has been modified. It may be damaged or infected by a virus. It is recommended that you scan your computer for viruses and reinstall the game.
Ez mi a nyüvek? Reinstall után egy indításig működött, aztán megint ez fogadott. Gondolom tört game hibája, de van rá valami fix megoldás? 14-es FM amúgy.
Ez mi a nyüvek? Reinstall után egy indításig működött, aztán megint ez fogadott. Gondolom tört game hibája, de van rá valami fix megoldás? 14-es FM amúgy.
-
- Kedvenc játékosaid: Iker, Sergio Ramos, Özil, CR7, R9, Zidane, Marcelo, Raul, Redondo, Guti, Luka, Robinho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, MTK Budapest
Én most Aek Athennal játszok, második vonalban járok. 2/2 győzelemmel, majd jelentkezek az első osztályból.

Modric - Kroos
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
BBarni írta:Azt hiszem mint hobbi FM játékos a csúcson kell abba hagyni!![]()
(Ha jól emlékszem az FM09 óta játszom és ez az első BL trófea....![]()
)
Grat!

En lenyomtam a masodik szezont a Stuttgarttal, de iden sem nyertem semmit... Bele kene huznom mert mar a keret eleg bika, szoval illene valami trofeat behuzni.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
Van -75%os kuponom fm2014-re akinek kell dobjon egy pmet. Így 12.5 euro körül lenne.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A játékban (inaktív ligaként) van katalán bajnokság vagy szerkeszteni kellene? Kíváncsi vagyok, hogy milyen izgalmas lenne

-
Ahhoz nem értek...
Mielőtt lerontanám a statisztikámat, azt hiszem odébbállok úgyis mindenki engem akar!
Azt hiszem csúcsra kell járatnom az ágyusokat ha már Wenger papának nem sikerült!

Mielőtt lerontanám a statisztikámat, azt hiszem odébbállok úgyis mindenki engem akar!

- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
látom nem a masszív védekezésre építettél.BBarni írta:Azt hiszem mint hobbi FM játékos a csúcson kell abba hagyni!![]()
(Ha jól emlékszem az FM09 óta játszom és ez az első BL trófea....![]()
)

"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
Azt hiszem mint hobbi FM játékos a csúcson kell abba hagyni!

(Ha jól emlékszem az FM09 óta játszom és ez az első BL trófea....
)

(Ha jól emlékszem az FM09 óta játszom és ez az első BL trófea....

- LeagueofLesbians
- Kedvenc játékosaid: Raúl
hát szerintem, akiknek az állapota "nincs rá szükség" vagy valami hasonló, azokat 0 pénzért, 0 fizetésért odaadják 
Ezért jó a fiókcsapat/anyaegyesület dolgok kialakítása is
2. szezon elején vagy még az 1. végén itt a Rayonál engem is "felkarol" a Deportivo. Kapok évente tőlük pénzt, meg adnak játékosokat ingyen kölcsön, pl.: 2. szezonra 0pénzért 0 fizura idaadták Mistát, mert nem volt rá szükségük (32 éves, kiöregedő..meg is értem), de a 2. osztályban tanított az öreg
vagy egy másik példa, most a 3 szezon elején a Deportivo vett magának 2-3 ilyen generált arcot. Mind világsztár lesz, 17-18 évesek, de sima kezdők lehetnének bármely 1. osztályú középcsapatnál 
Lehet ha elindítom a gamet, akkor keresek még egy ilyen csapatot magamnak. Annó reméltem, hogy a Real vagy az Atl. Mad karol fel révén én is madridi csapat vagyok...azért attól a 2 csapattól eltudnék viselni játékosokat

Ezért jó a fiókcsapat/anyaegyesület dolgok kialakítása is

2. szezon elején vagy még az 1. végén itt a Rayonál engem is "felkarol" a Deportivo. Kapok évente tőlük pénzt, meg adnak játékosokat ingyen kölcsön, pl.: 2. szezonra 0pénzért 0 fizura idaadták Mistát, mert nem volt rá szükségük (32 éves, kiöregedő..meg is értem), de a 2. osztályban tanított az öreg

Lehet ha elindítom a gamet, akkor keresek még egy ilyen csapatot magamnak. Annó reméltem, hogy a Real vagy az Atl. Mad karol fel révén én is madridi csapat vagyok...azért attól a 2 csapattól eltudnék viselni játékosokat

[FIFA WORLD]
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Watforddal kezdtem és a tulajé még az Udinese és a Granada is. Nem tudjátok hogyan tudnék kölcsönvenni 1-2 játékost innen-onnan? Nyilván nem Di Natale-t akarom, de aki átadólistán van és jó az erősítést jelentene..

#happyshitting
Tudtommal friss keret nincs a 12-höz, de még a 13-hoz sem, csak a 14-hez fejlesztik. Itt megtalálható egyébként: http://www.fm-base.co.uk/forum/M1Ö írta:Nem tudom, hogy nagy kérés-e, de valaki nem tudna linkelni egy magyarosítást és a friss keretek a 12-höz?
Fontos lenne, mert már vagy 1 hete nem játszottam, jönnek az elvonási tünetek.
Egy 13-as frissítést én is szívesen vennék, mert a 14-re egyszerűen nem tudom magam ráerőszakolni, nem tetszik. Van 1-2 új dolog ami király, de ennyi...