de nem, nekünk a bundes legjobbja, sahin kellett

kukázni kell vmi betonnégert vhonnan franciaországból. zinedine megoldja.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 16., szerda 12:57
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 16., szerda 12:46
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. április 16., szerda 0:23
Matt odavan érte, ha ez jelent valamit...ezt a kroost én még életemben nem láttam játszani, tényleg annyira jó, hogy most mindenki írja a csapatba? vagy csak azért mert lejár a szerződése?
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 16., szerda 0:13
Leverkusenben is jó volt. Jó lövőkéje van, emellett rengeteget dolgozik, és nem is ügyetlen. Jó, nem egy Modric, nála azért lassabb játékos, és nem is annyira technikás, de szerintem nem járnánk vele rosszul.torjack írta:
A Bayernben elég jól tolja, de ott mostanság még Rafinha sem tűnik vállalhatatlannak. Ami azért nagy szó
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. április 16., szerda 0:03
Előre meg Mandzukic, aztán meg is vagyunkMondjuk az fix, hogy dallamos lenne, de akkor már legyen inkább Matic - Modric - Rakitic, hátul meg Guzmics.
A Bayernben elég jól tolja, de ott mostanság még Rafinha sem tűnik vállalhatatlannak. Ami azért nagy szóCsabi írta:ezt a kroost én még életemben nem láttam játszani, tényleg annyira jó, hogy most mindenki írja a csapatba? vagy csak azért mert lejár a szerződése?
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. április 16., szerda 0:02
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. április 15., kedd 23:55
Rakitic ennyire penge lenne? Én azt hittem, hogy egy butított Modric a srác. Szimpatikus figura meg minden, de valahogy nem látom benne azt, hogy a Pogba - Modric - Rakitic trió szétszedi Európát.Kerlon írta:Kroos helyére még Rakiticet is eltudnám képzelni, mint b verzió.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 15., kedd 23:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 15., kedd 22:53
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 15., kedd 22:26
+1, Kroos helyére még Rakiticet is eltudnám képzelni, mint b verzió.Matt009 írta:A legjobban a Pogba-Modric-Kroos kp szuperálna...Jim írta:és ha benga állat-Illara-Modric kp lenne?
ez szuperálna talán a legjobban
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 15., kedd 22:22
sőt, Yaya-Yaya-Yayarevolver írta:Akkor már inkább Modric-Vidal-Kroos/Yaya.Pogba-Modric-Kroos
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. április 15., kedd 22:17
Akkor már inkább Modric-Vidal-Kroos/Yaya.Pogba-Modric-Kroos
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 15., kedd 22:15
A legjobban a Pogba-Modric-Kroos kp szuperálna...Jim írta:és ha benga állat-Illara-Modric kp lenne?
ez szuperálna talán a legjobban
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 15., kedd 21:56
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. április 15., kedd 21:51
Várható volt. Rendes gyerek ez...Ki tudja mikor játszik legközelebb, szóval marad még egy évet Dortmundban, a megszokott környezetben, hogy visszahozza magát a korábbi szintre. És hogy mégse ingyen lépjen le jövőre, hanem a Dortmund kereshessen rajta pénzt, ezért plusz egy évvel hosszabbított. Jó eséllyel meg is egyeztek ebben, hogy akkor majd jövőre mehet x összegért, ha akar.Gündogan közben hosszabbított 2016-ig.
HozzászólásSzerző: Jim » 2014. április 15., kedd 21:02
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. április 15., kedd 20:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 15., kedd 17:42
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 15., kedd 17:19
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 15., kedd 17:10
De ha Modricnak nem kellene annyit visszazárni,ha lenne mellette egy benga állat,(aki nem Khedira),akkor nyilván még erőssebb lenne a kapu előtt,mivel pont hogy Illarra gyenge védekezése miatt nem játszhat annyira szabadon.Illarra pont emiatt súlytalan,hogy rá kell segíteni.Bár persze azon a meccsen nem is a posztján játszott.Egyébként szerintem Illara nem annyira mélységi irányító. :hmmm: Főleg a legutóbbi meccsen volt látványos, hogy mennyivel többet mozog vertikálisan is, sokkal többet feltűnik az ellenfél 16osa környékén, sokszor volt előrébb, mint Modric, a Soeciedad elleni góljánál az ötösön mászkált, stb.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem