Nem igazán használom a twittert és nem tudom, hogy :
Ha valakinek privát üzenete érkezik akkor az jár-e valamilyen hangeffekttel? és
Ha én kitörlök egy elküldött privát üzenetemet, akkor azt látja-e még attól a másik fél vagy csak nálam törlődik ki?
HozzászólásSzerző: Alexaszaszin » 2014. április 16., szerda 0:47
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 15., kedd 23:02
ilyen tapasztalatom nekem még keróval volt, a megyeszékhelyről voltak kinn, megállítottak egy sima hétköznap este, és első-hátsó világítás, prizma, fényvisszaverő csík a pedálon, fékek állapota, tartozékok, szondáztattak, igazoltattak, szóval minden volt.itt is bevett szokás. ha jól tudom, negyedéves "ütemtervek" vannak előirva. szóval minden negyedév végén fokozottabb az ellenőrzés szinte mindenhol. ahol én élek, ott a rendőrök ismernek mindenkit, és mindenki ismeri őket, lévén kis községről van szó. igy nyilván nem tudják teljesiteni az előirt büntetésszámot, mert ez is ismerős, az is adott két köbméter fát, csak nem baszhatom meg. épp ezért azt csinálják, hogy valamelyik szomszédos településre mennek át, az ottaniak meg ide jönnek, és igy oldják meg a dolgokat.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. április 15., kedd 22:55
HozzászólásSzerző: Huni » 2014. április 15., kedd 22:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 15., kedd 22:49
Engem egyszer büntettek gyorshajtásért, hasonlóan aranyos módon.Bár nekem nincs bajom, engem még sose igazoltattak,nem büntettek meg.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. április 15., kedd 22:46
Pont ez a baj,hogy 10ből 9 szó nélkül kiküldi az embereit.@Sonny írta: Az ilyenek elég kényes helyek,és sok ilyen helyen tényleg nem sok minden indokolná a mérést,ez már az adott területen illetékes osztályvezető lelkiismeretétől függ,hogy mégis kiküldi-e oda mérni az embereit. Én valószínű nem tenném. De ezt aláírom,hogy az ilyen dolog tényleg kellemetlen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 15., kedd 22:44
Nem írtam, hogy közük van hozzá, csak hogy gusztustalan módon odaállnak mérni, ahogy Huni is írja. Illetve DuplaD szavait is alá tudom támasztani, és még tudnék cifrákat írni, de hát nem teszem, mert ami egyszer a netre kerül, az sosem tűnik el onnan.Az ilyen "kint felejtett" táblákhoz egyébként a rendőrségnek semmi köze
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. április 15., kedd 22:40
Az ilyen "kint felejtett" táblákhoz egyébként a rendőrségnek semmi köze,ezekért a közút kezelő felel és csak ők vihetik el onnan, elég gyakori,hogy hónapokig kell könyörögni nekik,hogy vigyék el onnan,mert ugye egyébként ezzel is a rendőröket nyaggatják,akik pedig csak annyit tehetnek,hogy folyamatosan rágják a fülüket a közutasoknak.Realista24 írta:Jó, hát szépen mossák a ti agyatokat is.Bennfentesként elmondhatom,hogy ezeknek a trafizásoknak és az átlagkeresetekhez képest ilyen elrettentő mértékű pénzbírságoknak egy célja van,hogy visszaszorítsa a balesetekben elhunyt személyek számát,ami néhány évvel ezelőtt igencsak horribilis számokat mutatott,túl sok ember halt meg értelmetlenül.![]()
Persze vannak útszakaszok, ahol jogos ez a felvetés, de amikor egy építkezés miatt, útépítés, kátyúzás miatt kint marad egy 20-as vagy 30-as tábla egész hétvégére mondjuk és beállnak mögé fotózni, azt nem magyarázza be senki, hogy az ezért van.![]()
Vagy amikor 50 méteren belül több helyen is van olyan, hogy 70-50-60, aztán a hídról meg alig várják, hogy belemosolyogj a kamerába.
HozzászólásSzerző: Huni » 2014. április 15., kedd 22:35
innen nem messze van egy város, azon belül is egy híd. valamikor -szerintem úgy 35 éve- javították, építették, mittudomén. a híd előtt van egy 10 (!) km/h-s korlátozó tábla. a híd úgy 34 és fél éve rendben van, a tábla meg ott maradt, és néha azért odaállnak a rendőrök, kiosztanak egy-két büntetést. az ilyenektől agyfaszt kapok.Realista24 írta:Persze vannak útszakaszok, ahol jogos ez a felvetés, de amikor egy építkezés miatt, útépítés, kátyúzás miatt kint marad egy 20-as vagy 30-as tábla egész hétvégére mondjuk és beállnak mögé fotózni, azt nem magyarázza be senki, hogy az ezért van.![]()
itt is bevett szokás. ha jól tudom, negyedéves "ütemtervek" vannak előirva. szóval minden negyedév végén fokozottabb az ellenőrzés szinte mindenhol. ahol én élek, ott a rendőrök ismernek mindenkit, és mindenki ismeri őket, lévén kis községről van szó. igy nyilván nem tudják teljesiteni az előirt büntetésszámot, mert ez is ismerős, az is adott két köbméter fát, csak nem baszhatom meg. épp ezért azt csinálják, hogy valamelyik szomszédos településre mennek át, az ottaniak meg ide jönnek, és igy oldják meg a dolgokat. márciusban épp igy szopattak meg az övért egy olyan helyen ahol amúgy negyedévente látsz rendőrt. nem véletlenülDupla D írta:épp valamelyik nap mondta egy rendőr ismerősöm, hogyha kiküldik őket, akkor addig ne is menjenek vissza, amíg x számú embert nem büntettek meg.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 15., kedd 22:31
A Tottenham és az Arsenal kupagyőzelmei az utóbbi négy szezonból, illetve Lennon és Townsend játékintelligenciájának elemzése.ziro4vr írta:Nocsak..mi lesz a profil? A Tottenham sikerei napjainkban? A sztár és ami mögötte van - a Piquenbauer?![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 15., kedd 22:29
április 13at ír nekem utolsónak, azóta nincs elvilegSierra írta:Nekem is működik, csak nem tudom frissíteni.ziro4vr írta: Nekem működik rendesen.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. április 15., kedd 22:26
Nekem is működik, csak nem tudom frissíteni.ziro4vr írta: Nekem működik rendesen.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. április 15., kedd 22:25
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 15., kedd 22:24
Nekem működik rendesen.Sierra írta:Tudja valaki mi lett az androidos Budapesti Menetrend appal?
Akartam frissíteni, de nincs ott a letöltött alkalmazásaim között és a keresőben sem hozza be.. megszűnt volna?
Kár lenne érte, nagyon hasznos tudott lenni.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. április 15., kedd 22:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 15., kedd 22:20
Jó, hát szépen mossák a ti agyatokat is.Bennfentesként elmondhatom,hogy ezeknek a trafizásoknak és az átlagkeresetekhez képest ilyen elrettentő mértékű pénzbírságoknak egy célja van,hogy visszaszorítsa a balesetekben elhunyt személyek számát,ami néhány évvel ezelőtt igencsak horribilis számokat mutatott,túl sok ember halt meg értelmetlenül.
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2014. április 15., kedd 22:19
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. április 15., kedd 22:14
Bennfentesként elmondhatom,hogy ezeknek a trafizásoknak és az átlagkeresetekhez képest ilyen elrettentő mértékű pénzbírságoknak egy célja van,hogy visszaszorítsa a balesetekben elhunyt személyek számát,ami néhány évvel ezelőtt igencsak horribilis számokat mutatott,túl sok ember halt meg értelmetlenül. Mióta ilyen nagy mértékű pénzbírság összegek vannak,illetve növelték a hadra fogható mérőeszközök számát és gyakrabban vannak mérések, a statisztikai adatok egyértelműen kimutatják,hogy évről-évre egyre kevesebben halnak meg közúti balesetekben. A Rendőrség pedig úgy van vele,hogy jobb a pénzbírság miatt mérgelődő ember,mint a halott ember.csababarca írta:Mike írta:
értem én hogy bosszantó, de ha visszaemlékszel mikor tanultad és ott ült melletted az oktató, akkor biztos szólt hogy mire eléred a táblát már annyival menj mint ami a megengedett. Nem tanít a kresz semmiféle fékbe belerongyolást.
ha az 50es tábla után 1 méterrel bemérnek 70-nel, teljesen jogosan büntetnek meg, még ha geciség is.
amugy ezek a táblák általában elég jól látható helyre vannak kitéve, bőven van ideje az embernek felkészülni rá és lassítani
na persze én se szoktam betartani...
Persze,benne van a kreszben,nekem is így tanították.
De aki vezet,az tudja,hogy nehéz betartani,nem életszerű. Persze én sem 90el rongyolok be a falukba, de nem is 50nel csorgok be, ez ritka.
Sokszor tényleg jól láthatóan van kirakva, de amit én említettem,abból is van pár, szépen úttol 1-1,5 méterrel beljebb rakva, sehol semmi csak fák,most azt nem biztos,hogy észre lehet venni időben, és az ilyen helyeken undorító,ha beállnak trafizni oda.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. április 15., kedd 22:14
ha valami komolyabb hangvételűt írok, akkor használom a shiftet, meg a neveket is nagy kezdőbetűvel írom. arról már nem tehetek, hogy te alapból kicsivel írod a neved.'shutterisland írta:kisbetűvel nem adogatnék.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Huni » 2014. április 15., kedd 22:12
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem