kisbetűvel nem adogatnék.cserébe remélem javítasz a helyesírásodon.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 15., kedd 22:10
kisbetűvel nem adogatnék.cserébe remélem javítasz a helyesírásodon.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. április 15., kedd 22:06
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 15., kedd 22:04
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2014. április 15., kedd 21:57
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 15., kedd 21:05
Nocsak..mi lesz a profil? A Tottenham sikerei napjainkban? A sztár és ami mögötte van - a Piquenbauer?GT37 írta:Más téma: már elég régóta kacérkodok egy blog indításával, és most jött talán el az ideje, hogy gyakorlati lépéseket is tegyek a terv megvalósulása érdekében.Az lenne a kérdésem, hogy melyik blogot, blogszolgáltatót javasolnátok?
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 15., kedd 20:59
blog.huGT37 írta:Más téma: már elég régóta kacérkodok egy blog indításával, és most jött talán el az ideje, hogy gyakorlati lépéseket is tegyek a terv megvalósulása érdekében.Az lenne a kérdésem, hogy melyik blogot, blogszolgáltatót javasolnátok?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. április 15., kedd 20:46
Mike írta:
értem én hogy bosszantó, de ha visszaemlékszel mikor tanultad és ott ült melletted az oktató, akkor biztos szólt hogy mire eléred a táblát már annyival menj mint ami a megengedett. Nem tanít a kresz semmiféle fékbe belerongyolást.
ha az 50es tábla után 1 méterrel bemérnek 70-nel, teljesen jogosan büntetnek meg, még ha geciség is.
amugy ezek a táblák általában elég jól látható helyre vannak kitéve, bőven van ideje az embernek felkészülni rá és lassítani
na persze én se szoktam betartani...
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. április 15., kedd 20:38
Realista24 írta:A madridomhoz nem kell kocsi...gépkocsi munkaeszköz, szóval nem tehetem!![]()
értem én hogy bosszantó, de ha visszaemlékszel mikor tanultad és ott ült melletted az oktató, akkor biztos szólt hogy mire eléred a táblát már annyival menj mint ami a megengedett. Nem tanít a kresz semmiféle fékbe belerongyolást.csababarca írta: Hanem mondjuk lakott terület tábla mögé 50 méterrel. Most nem azért,de ki az,aki megy egy városba,és a táblánál mire eléri már 50el gurul? lehetne kis türelmi zóna, 100-200 méter, amíg lassítani lehet kényelmesen,nem fékbe belerongyolva.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 15., kedd 20:38
Én a blogspotot ajánlom. Úgy szabod személyre ahogyan csak szeretnéd. Anno sokféle blogot kipróbáltam blog.hu és társai, de egyik sem nyerte úgy el a tetszésemet, mint a blogspot. Olyan kis csini blogot rittyentettem belőle, hogy büszke voltam magamra.GT37 írta:Más téma: már elég régóta kacérkodok egy blog indításával, és most jött talán el az ideje, hogy gyakorlati lépéseket is tegyek a terv megvalósulása érdekében.Az lenne a kérdésem, hogy melyik blogot, blogszolgáltatót javasolnátok?
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 15., kedd 20:29
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. április 15., kedd 20:05
Nem akarok rosszmájú lenni, de a szülők cégénél, ugye?gépkocsi munkaeszköz, szóval nem tehetem!![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 15., kedd 20:02
Poénos fiú vagy Te, mindig tudtam.És ezen idő alatt volt nekem is, hogy agyamra mentek már a lassan közlekedők.
A madridomhoz nem kell kocsi...gépkocsi munkaeszköz, szóval nem tehetem!![]()
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 15., kedd 19:57
gépkocsi munkaeszköz, szóval nem tehetem!Realista24 írta:Anis, csak azt tudom javasolni a vezetéssel kapcsolatos problemadra, amit a fórummal kapcsolatban is irtam; hanyagold!
Ilyen Sopronban is van, nem is egy. Határ előtt forgalommal szemben félreállnak. hogy odamehessenek, szabályt kell szegniük. és a határ előtti Sopron-tálba előtt is félreállva szoktak lenni. plusz rádióban is nemegyszer hallottam, már betelefonálótól, smsezőtől, hogy úgy látta a rendőrt amihez szabályszegés kell hogy odaálljon ahol épp van.csababarca írta:Viszont a módszer amivel dolgoznak, az nem szabályos. Elbújnak fa mögé, lesből támadnak,stb....ráadásul nem egy semleges útra állnak ki. Hanem mondjuk lakott terület tábla mögé 50 méterrel.
Persze itt is ez az általános (városból kivezető úton simán lenyomnak, mert ők sietnek valahova). De van egy-két kivétel akiket láttam az elmúlt időben, hogy direkt(?) lassan mennek a terepjáróikkal vagy más jólmegtermett méregdrága autókkal.realistahuni írta:Mondjuk ezt furának találom, hogy a drága gépekkel is ilyen lassan járnak nálatok, nálunk azért az ilyenek maximum tolatáskor mennek 100 alatt, de amúgy nyomják neki, településen és azon kívül is mert leszarják.
Nem teljesen igaz, de pl amíg Szhelyre jártam oda-vissza (egy héten többször is) elég sokat vezettem le. És ezen idő alatt volt nekem is, hogy agyamra mentek már a lassan közlekedők. És ha tudom és érzem az utat, akkor elmegyek mellettük. Mondjuk kapásból Sopron-Szhely között az út szélén nem egy, nem kettő kereszt található. Valakik nem voltak szerencsések. Suzukikkal alapból vigyázni szoktak, ott nagyon sok van a tapasztalataim alapján akik lassan vagy furán vezetnek. Visszatérve ilyen cikázva vezetést sosem csináltam még. és azért a kocsimat sem arra tervezték, hogy most egy hosszú kocsisort csak úgy egyben, vagy egymás után elmenjek neki... viszont a 2.mondatoddal egyetértek, csak lehet szépen, dinamikusan is haladni, és lehet 60-70el is. de persze ezeket a szitukat is mindenki máshogy fogja fel és máshogy kezeli.Huni írta: Mindenféle személyeskedés nélkül, de valahogy ilyennek képzelem el rájzent is. Biztos velem van a baj, de úgy vagyok ezzel, hogy érjek oda 10 perccel később, mintsem odacsapjam magam vagy valaki mást a fához.
HozzászólásSzerző: Huni » 2014. április 15., kedd 19:28
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. április 15., kedd 18:10
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 15., kedd 18:09
Szó sincs róla, hogy helytelen amit te, ti használtok. Csak azért kérdeztem rá, mert van aki így és van aki úgy mondja, ezért kíváncsi voltam, hogy ti hogyan vélekedtek erről vagy, hogy melyik a helyesebb. Hallottam már mindkét verzióban mondani. Őszintén meg szerintem annyira nem lényeges, hogy hogyan mondják, nincs nagy jelentősége. Ez olyan, mint MO. keleti részén a krumpli, Pesten a burgonya és Erdélyben a pityóka... mondjuk nem jó hasonlat de mindegy.realistahuni írta:Igen, mi ezeket egysávosnak nevezzük, errefele ez bevett szokás, nem tudom helyes-e, de nem tudom iért lenne helytelen, hiszen azért nevezzük így mert egy irányba csak egy sáv megy. Ahol meg nincs szembejövő azt egyirányú útnak hívjuk. És amit ti négysávosnak azt mi kétsávosnak.amit egy sávos úton értesz az valójában kétsávos, egyik sáv az egyik irányba másik pedig az ellenkezo iranyba tart.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 15., kedd 17:59
Igen, mi ezeket egysávosnak nevezzük, errefele ez bevett szokás, nem tudom helyes-e, de nem tudom iért lenne helytelen, hiszen azért nevezzük így mert egy irányba csak egy sáv megy. Ahol meg nincs szembejövő azt egyirányú útnak hívjuk. És amit ti négysávosnak azt mi kétsávosnak.amit egy sávos úton értesz az valójában kétsávos, egyik sáv az egyik irányba másik pedig az ellenkezo iranyba tart.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 15., kedd 17:07
Úgy mondják 2x1 vagy 2x2 sávos.L.Miki írta:Csak úgy érdekesség képpen: sok helyütt folyik az eszmecsre arról, hogy amit egy sávos úton értesz az valójában kétsávos, egyik sáv az egyik irányba másik pedig az ellenkezo iranyba tart. Négy sávos pedig mint a városi beveztő utak, pl. Nyiregy ill. Autópálya. Csak azert irom ezt le mert nehanyan mint huni is egy savost mond a ketto helyett es kerdeznem toletek, hogy ti melyik allasponton vagytok? Lenyegtelen vegulis csak formlitas.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 15., kedd 17:01
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 15., kedd 16:57
realistahuni írta:Egysávos úton)
"Szolgálunk és védünk"mindenki vezessen okosan, de jó lenne,ha a rendvédelmi szervek sem aljaskodnának,és normális helyeken, indokolt utakon trafiznának.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem