Reggeltől estig az utakon vagyok, ahol lehet, ott nyomom is neki (azaz a cég által megszabott maximális sebességgel, 90-nel közlekedek

), és néha felmegy az agyvizem amikor lassan mennek előttem. Ennek ellenére úgy vagyok vele, hogy ha az a sofőr a 70-et érzi biztonságosnak, akkor menjen annyival. 90-es zónában a 70 km/h véleményem szerint közel sincs az "indokolatlanul lassan való haladás" fogalmához. Ha 30-cal megy, az más kérdés. Még mindig jobb a 70-nel közlekedő sofőr, aki ismeri az autója és saját maga határait, mint a 120-szal repesztő ürge, aki szerint soha az életben nem pattanhat az autó elé egy labda, nem ugorhat oda egy kutya, macska, nyúl, akármi, vagy épp egy gyerek. Lehet hajtani, de meg is kell tudni állni.
Sokkal jobban felbasszák az agyamat azok, akik sietnek, elkezdenek előzni egy 8 autóból és két kamionból álló sort, kiállnak előzni, egy autó megvan, visszabújik a sávra, mert közben majdnem megpuszilta a szembejövőt, és így megy előre. Na most egy megcsúszás a szlalom közben, aztán még négy autó megy vele az árokba. Mindenféle személyeskedés nélkül, de valahogy ilyennek képzelem el rájzent is. Biztos velem van a baj, de úgy vagyok ezzel, hogy érjek oda 10 perccel később, mintsem odacsapjam magam vagy valaki mást a fához.
Majd ha rájzen is lát egy-két olyan balesetet, amikor a tőle 200 méterre levő autó ugrik fejest az árokba, mert a 80 már soknak bizonyult abban az enyhe kanyarban, akkor talán rájön, hogy néha a 70 is bőven elég.
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"