Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 15., kedd 22:22

revolver írta:
Pogba-Modric-Kroos
Akkor már inkább Modric-Vidal-Kroos/Yaya.
sőt, Yaya-Yaya-Yaya :lol:
Nem illik.

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. április 15., kedd 22:17

Pogba-Modric-Kroos
Akkor már inkább Modric-Vidal-Kroos/Yaya.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 15., kedd 22:15

Jim írta:és ha benga állat-Illara-Modric kp lenne?
ez szuperálna talán a legjobban :)
A legjobban a Pogba-Modric-Kroos kp szuperálna...

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 15., kedd 21:56

2016-ba jár le Alonso szerződése is... Pont jó is lenne :)

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. április 15., kedd 21:51

Gündogan közben hosszabbított 2016-ig.
Várható volt. Rendes gyerek ez...Ki tudja mikor játszik legközelebb, szóval marad még egy évet Dortmundban, a megszokott környezetben, hogy visszahozza magát a korábbi szintre. És hogy mégse ingyen lépjen le jövőre, hanem a Dortmund kereshessen rajta pénzt, ezért plusz egy évvel hosszabbított. Jó eséllyel meg is egyeztek ebben, hogy akkor majd jövőre mehet x összegért, ha akar.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2014. április 15., kedd 21:02

és ha benga állat-Illara-Modric kp lenne?
ez szuperálna talán a legjobban :)

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. április 15., kedd 20:53

Gündogan közben hosszabbított 2016-ig.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 15., kedd 17:42

Pirlo "térden csúszva mentem volna Barcelonáig, hogy odaigazolhassak 2010-ben" (mundo) :coffee: :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 15., kedd 17:19

Félreértelmeztétek amit írtam. Egyáltalán nem azt írtam le, hogy Pirlo-nál nem volt nagyobb olasz spíler akkortájt. :)
Annyit akartam ebből, hogy ÉN nagyon kedveltem a játékát és nekem az egyik személyes kedvencem Pirlo. :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 15., kedd 17:10

Egyébként szerintem Illara nem annyira mélységi irányító. :hmmm: Főleg a legutóbbi meccsen volt látványos, hogy mennyivel többet mozog vertikálisan is, sokkal többet feltűnik az ellenfél 16osa környékén, sokszor volt előrébb, mint Modric, a Soeciedad elleni góljánál az ötösön mászkált, stb. 
De ha Modricnak nem kellene annyit visszazárni,ha lenne mellette egy benga állat,(aki nem Khedira),akkor nyilván még erőssebb lenne a kapu előtt,mivel pont hogy Illarra gyenge védekezése miatt nem játszhat annyira szabadon.Illarra pont emiatt súlytalan,hogy rá kell segíteni.Bár persze azon a meccsen nem is a posztján játszott.
De ha Modric mellett ott van DM,valamint egy brutál btb még,akkor Illarra teljesen fölösleges.Sztm...
Amúgy adom amit Matt leírt,én is így gondolom...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 15., kedd 17:02

Az egyetlen olasz, akit elnéztem volna itt kb.
Na, szerintem volt ott még egy Totti (2004), Nesta (őt meg még Del Bosque kérte, akarta) is anno! B-)
-->
“My greatest regret? That I wasn’t able to bring champions like Patrick Vieira, Francesco Totti and Ronaldinho to Real Madrid.” by Florentino Perez

The Roma captain also confirmed last month that he had been in advanced negotiations with the Merengues, but opted to stay with his hometown club.
Nagyon sajnálom, hogy nem igazolt Pirlo hozzánk. A kedvenc olasz játékosom, azok a szabadrúgások, az az elegancia. Nagyon jó lett volna. :agree:

Hát nemtom....sztm Totti nagyobb spiller,igaz más poszt.
Ugye-ugye! :agree:
William Carvalho
A portugál A Bola szerint 45 millás kivásárlási ára van, úgyhogy a magam részemről én inkább maradnék Pogbanál! :mrgreen:
durván szögletes a mozgása. Mondjuk Yaya is mindig úgy megy, mint akinek érve van, szóval ez nem feltétlenül kizáró ok. De nem tűnt túl gyorsnak a gyerek. Illetve ott az MU is, azok teljesen be vannak hülyülve most, mindenkiért másfélszer annyit akarnának fizetni a hírek szerint, és ők is erőteljesen figyelik.

Ezekről nem is beszélve ...
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 15., kedd 16:53

Egyébként szerintem Illara nem annyira mélységi irányító. :hmmm: Főleg a legutóbbi meccsen volt látványos, hogy mennyivel többet mozog vertikálisan is, sokkal többet feltűnik az ellenfél 16osa környékén, sokszor volt előrébb, mint Modric, a Soeciedad elleni góljánál az ötösön mászkált, stb.
Valóban többet volt fent, de én végig azt éreztem, hogy nem találja a helyét. Elől nagyon keveset vett részt az építő jellegű összjátékban, sokszor vesztett labdát, és nem is igazán indul be a résekbe. Mintha nem tudná, hogy a kapu előtt mit kell csinálnia egy kp-snak... Nagyon nem vagyok megelégedve a sráccal, szerintem nem ide való, akár mélységi irányító, akár nem az.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. április 15., kedd 16:50

http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ol-2329013

Hoppáré :coffee:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. április 15., kedd 16:43

Na ugyan ezt leírtam már én is egy jópárszor. Ezért érzem azt,hogy Illarra leigazolása is fölösleges volt.A mélységi irányítóposztnak leáldozott
Egyébként szerintem Illara nem annyira mélységi irányító. :hmmm: Főleg a legutóbbi meccsen volt látványos, hogy mennyivel többet mozog vertikálisan is, sokkal többet feltűnik az ellenfél 16osa környékén, sokszor volt előrébb, mint Modric, a Soeciedad elleni góljánál az ötösön mászkált, stb.
Közben megint felröppent ennek a William Carvalho 21 éves gyereknek a neve mint lehetséges opció vkp posztra aki a Sportingban ténykedik jelenleg...
megnéztem 1-2 videót róla még korábban, és durván szögletes a mozgása. Mondjuk Yaya is minig úgy megy, mint akinek érve van, szóval ez nem feltétlenül kizáró ok. De nem tűnt túl gyorsnak a gyerek. Illetve ott az MU is, azok teljesen be vannak hülyülve most, mindenkiért másfélszer annyit akarnának fizetni a hírek szerint, és ők is erőteljesen figyelik.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 15., kedd 16:26

Akkor és ott egy Pirlo típusú játékos hiányzott a csapatból. Egy 8 évvel ezelőtti Pirlo, legjobb korban játszva, tulajdonképpen a csúcson, sokat segíthetett volna. 2009-ben is azért jött Xabi, mert kellett egy olyan kaliberű ember. De azóta ő is megöregedett, a posztja is kezd elavulni. A futball olyan irányba halad, ahol már a hátsó irányító nem nagy kincs, a szervezést hátul nem egy ember oldja meg, hanem mindenkinek kell tudnia szervezni. Most már nem kellene Pirlo. Meg Xabi sem kell már.
Na ugyan ezt leírtam már én is egy jópárszor. :) Ezért érzem azt,hogy Illarra leigazolása is fölösleges volt.A mélységi irányítóposztnak leáldozott.A Modric féle komplex középpályásoké a jövő...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 15., kedd 16:00

morientes írta:
Ha 2006-ban hozzánk igazol, akkor Capello csapata sokkal stabilabb, erősebb lett volna a kp-n. Gago is azért jött, mert oda nem volt egy Pirlo típusú ember... Sokkal jobb, ötletesebb játékunk lehetett volna vele, és ki tudja, lehet még mindig Caepllo ülne a padon, és a 12.-ért hajtanánk...
Én ezt értem,de csak azt tudom mondani,hogy Xabi kb ugyan az mint Pirlo...:) Csak nekünk vagy mindig az kell,aki máshol játszik,vagy azután sírunk aki már nincs itt :D
Akkor és ott egy Pirlo típusú játékos hiányzott a csapatból. Egy 8 évvel ezelőtti Pirlo, legjobb korban játszva, tulajdonképpen a csúcson, sokat segíthetett volna. 2009-ben is azért jött Xabi, mert kellett egy olyan kaliberű ember. De azóta ő is megöregedett, a posztja is kezd elavulni. A futball olyan irányba halad, ahol már a hátsó irányító nem nagy kincs, a szervezést hátul nem egy ember oldja meg, hanem mindenkinek kell tudnia szervezni. Most már nem kellene Pirlo. Meg Xabi sem kell már.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 15., kedd 15:52

Matt009 írta:Ha 2006-ban hozzánk igazol, akkor Capello csapata sokkal stabilabb, erősebb lett volna a kp-n. Gago is azért jött, mert oda nem volt egy Pirlo típusú ember... Sokkal jobb, ötletesebb játékunk lehetett volna vele, és ki tudja, lehet még mindig Caepllo ülne a padon, és a 12.-ért hajtanánk...
Ebben durván van igazság.

Közben megint felröppent ennek a William Carvalho 21 éves gyereknek a neve mint lehetséges opció vkp posztra aki a Sportingban ténykedik jelenleg...

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 15., kedd 15:49

Ha 2006-ban hozzánk igazol, akkor Capello csapata sokkal stabilabb, erősebb lett volna a kp-n. Gago is azért jött, mert oda nem volt egy Pirlo típusú ember... Sokkal jobb, ötletesebb játékunk lehetett volna vele, és ki tudja, lehet még mindig Caepllo ülne a padon, és a 12.-ért hajtanánk...
Én ezt értem,de csak azt tudom mondani,hogy Xabi kb ugyan az mint Pirlo...:) Csak nekünk vagy mindig az kell,aki máshol játszik,vagy azután sírunk aki már nincs itt :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 15., kedd 15:25

morientes írta:
tubatibi írta:Nagyon sajnálom, hogy nem igazolt Pirlo hozzánk. A kedvenc olasz játékosom, azok a szabadrúgások, az az elegancia. Nagyon jó lett volna. :agree:
Hát nemtom....sztm Totti nagyobb spiller,igaz más poszt.De nálunk Xabi Alonso ugyan azt tudta fénykorában.Szinte ugyan az pepitában mint Pirlo.Csak az olasz gyengébb ligában adja elő,azért tűnhet még mindig jobbnak.Ettől független egy világbajnok csapat kulcsembere volt,szal klasszis,az nem kérdés.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 15., kedd 15:19

tubatibi írta:Nagyon sajnálom, hogy nem igazolt Pirlo hozzánk. A kedvenc olasz játékosom, azok a szabadrúgások, az az elegancia. Nagyon jó lett volna. :agree:
Hát nemtom....sztm Totti nagyobb spiller,igaz más poszt.De nálunk Xabi Alonso ugyan azt tudta fénykorában.Szinte ugyan az pepitában mint Pirlo.Csak az olasz gyengébb ligában adja elő,azért tűnhet még mindig jobbnak.Ettől független egy világbajnok csapat kulcsembere volt,szal klasszis,az nem kérdés.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Vissza: