sőt, Yaya-Yaya-Yayarevolver írta:Akkor már inkább Modric-Vidal-Kroos/Yaya.Pogba-Modric-Kroos

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 15., kedd 22:22
sőt, Yaya-Yaya-Yayarevolver írta:Akkor már inkább Modric-Vidal-Kroos/Yaya.Pogba-Modric-Kroos
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. április 15., kedd 22:17
Akkor már inkább Modric-Vidal-Kroos/Yaya.Pogba-Modric-Kroos
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 15., kedd 22:15
A legjobban a Pogba-Modric-Kroos kp szuperálna...Jim írta:és ha benga állat-Illara-Modric kp lenne?
ez szuperálna talán a legjobban
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 15., kedd 21:56
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. április 15., kedd 21:51
Várható volt. Rendes gyerek ez...Ki tudja mikor játszik legközelebb, szóval marad még egy évet Dortmundban, a megszokott környezetben, hogy visszahozza magát a korábbi szintre. És hogy mégse ingyen lépjen le jövőre, hanem a Dortmund kereshessen rajta pénzt, ezért plusz egy évvel hosszabbított. Jó eséllyel meg is egyeztek ebben, hogy akkor majd jövőre mehet x összegért, ha akar.Gündogan közben hosszabbított 2016-ig.
HozzászólásSzerző: Jim » 2014. április 15., kedd 21:02
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. április 15., kedd 20:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 15., kedd 17:42
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 15., kedd 17:19
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 15., kedd 17:10
De ha Modricnak nem kellene annyit visszazárni,ha lenne mellette egy benga állat,(aki nem Khedira),akkor nyilván még erőssebb lenne a kapu előtt,mivel pont hogy Illarra gyenge védekezése miatt nem játszhat annyira szabadon.Illarra pont emiatt súlytalan,hogy rá kell segíteni.Bár persze azon a meccsen nem is a posztján játszott.Egyébként szerintem Illara nem annyira mélységi irányító. :hmmm: Főleg a legutóbbi meccsen volt látványos, hogy mennyivel többet mozog vertikálisan is, sokkal többet feltűnik az ellenfél 16osa környékén, sokszor volt előrébb, mint Modric, a Soeciedad elleni góljánál az ötösön mászkált, stb.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 15., kedd 17:02
Na, szerintem volt ott még egy Totti (2004), Nesta (őt meg még Del Bosque kérte, akarta) is anno!Az egyetlen olasz, akit elnéztem volna itt kb.
“My greatest regret? That I wasn’t able to bring champions like Patrick Vieira, Francesco Totti and Ronaldinho to Real Madrid.” by Florentino Perez
The Roma captain also confirmed last month that he had been in advanced negotiations with the Merengues, but opted to stay with his hometown club.
Ugye-ugye!Nagyon sajnálom, hogy nem igazolt Pirlo hozzánk. A kedvenc olasz játékosom, azok a szabadrúgások, az az elegancia. Nagyon jó lett volna.
Hát nemtom....sztm Totti nagyobb spiller,igaz más poszt.
A portugál A Bola szerint 45 millás kivásárlási ára van, úgyhogy a magam részemről én inkább maradnék Pogbanál!William Carvalho
durván szögletes a mozgása. Mondjuk Yaya is mindig úgy megy, mint akinek érve van, szóval ez nem feltétlenül kizáró ok. De nem tűnt túl gyorsnak a gyerek. Illetve ott az MU is, azok teljesen be vannak hülyülve most, mindenkiért másfélszer annyit akarnának fizetni a hírek szerint, és ők is erőteljesen figyelik.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 15., kedd 16:53
Valóban többet volt fent, de én végig azt éreztem, hogy nem találja a helyét. Elől nagyon keveset vett részt az építő jellegű összjátékban, sokszor vesztett labdát, és nem is igazán indul be a résekbe. Mintha nem tudná, hogy a kapu előtt mit kell csinálnia egy kp-snak... Nagyon nem vagyok megelégedve a sráccal, szerintem nem ide való, akár mélységi irányító, akár nem az.Egyébként szerintem Illara nem annyira mélységi irányító.Főleg a legutóbbi meccsen volt látványos, hogy mennyivel többet mozog vertikálisan is, sokkal többet feltűnik az ellenfél 16osa környékén, sokszor volt előrébb, mint Modric, a Soeciedad elleni góljánál az ötösön mászkált, stb.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. április 15., kedd 16:50
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. április 15., kedd 16:43
Egyébként szerintem Illara nem annyira mélységi irányító.Na ugyan ezt leírtam már én is egy jópárszor. Ezért érzem azt,hogy Illarra leigazolása is fölösleges volt.A mélységi irányítóposztnak leáldozott
megnéztem 1-2 videót róla még korábban, és durván szögletes a mozgása. Mondjuk Yaya is minig úgy megy, mint akinek érve van, szóval ez nem feltétlenül kizáró ok. De nem tűnt túl gyorsnak a gyerek. Illetve ott az MU is, azok teljesen be vannak hülyülve most, mindenkiért másfélszer annyit akarnának fizetni a hírek szerint, és ők is erőteljesen figyelik.Közben megint felröppent ennek a William Carvalho 21 éves gyereknek a neve mint lehetséges opció vkp posztra aki a Sportingban ténykedik jelenleg...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 15., kedd 16:26
Na ugyan ezt leírtam már én is egy jópárszor.Akkor és ott egy Pirlo típusú játékos hiányzott a csapatból. Egy 8 évvel ezelőtti Pirlo, legjobb korban játszva, tulajdonképpen a csúcson, sokat segíthetett volna. 2009-ben is azért jött Xabi, mert kellett egy olyan kaliberű ember. De azóta ő is megöregedett, a posztja is kezd elavulni. A futball olyan irányba halad, ahol már a hátsó irányító nem nagy kincs, a szervezést hátul nem egy ember oldja meg, hanem mindenkinek kell tudnia szervezni. Most már nem kellene Pirlo. Meg Xabi sem kell már.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 15., kedd 16:00
Akkor és ott egy Pirlo típusú játékos hiányzott a csapatból. Egy 8 évvel ezelőtti Pirlo, legjobb korban játszva, tulajdonképpen a csúcson, sokat segíthetett volna. 2009-ben is azért jött Xabi, mert kellett egy olyan kaliberű ember. De azóta ő is megöregedett, a posztja is kezd elavulni. A futball olyan irányba halad, ahol már a hátsó irányító nem nagy kincs, a szervezést hátul nem egy ember oldja meg, hanem mindenkinek kell tudnia szervezni. Most már nem kellene Pirlo. Meg Xabi sem kell már.morientes írta:Én ezt értem,de csak azt tudom mondani,hogy Xabi kb ugyan az mint Pirlo...Ha 2006-ban hozzánk igazol, akkor Capello csapata sokkal stabilabb, erősebb lett volna a kp-n. Gago is azért jött, mert oda nem volt egy Pirlo típusú ember... Sokkal jobb, ötletesebb játékunk lehetett volna vele, és ki tudja, lehet még mindig Caepllo ülne a padon, és a 12.-ért hajtanánk...Csak nekünk vagy mindig az kell,aki máshol játszik,vagy azután sírunk aki már nincs itt
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 15., kedd 15:52
Ebben durván van igazság.Matt009 írta:Ha 2006-ban hozzánk igazol, akkor Capello csapata sokkal stabilabb, erősebb lett volna a kp-n. Gago is azért jött, mert oda nem volt egy Pirlo típusú ember... Sokkal jobb, ötletesebb játékunk lehetett volna vele, és ki tudja, lehet még mindig Caepllo ülne a padon, és a 12.-ért hajtanánk...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 15., kedd 15:49
Én ezt értem,de csak azt tudom mondani,hogy Xabi kb ugyan az mint Pirlo...Ha 2006-ban hozzánk igazol, akkor Capello csapata sokkal stabilabb, erősebb lett volna a kp-n. Gago is azért jött, mert oda nem volt egy Pirlo típusú ember... Sokkal jobb, ötletesebb játékunk lehetett volna vele, és ki tudja, lehet még mindig Caepllo ülne a padon, és a 12.-ért hajtanánk...
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 15., kedd 15:25
Ha 2006-ban hozzánk igazol, akkor Capello csapata sokkal stabilabb, erősebb lett volna a kp-n. Gago is azért jött, mert oda nem volt egy Pirlo típusú ember... Sokkal jobb, ötletesebb játékunk lehetett volna vele, és ki tudja, lehet még mindig Caepllo ülne a padon, és a 12.-ért hajtanánk...morientes írta:Hát nemtom....sztm Totti nagyobb spiller,igaz más poszt.De nálunk Xabi Alonso ugyan azt tudta fénykorában.Szinte ugyan az pepitában mint Pirlo.Csak az olasz gyengébb ligában adja elő,azért tűnhet még mindig jobbnak.Ettől független egy világbajnok csapat kulcsembere volt,szal klasszis,az nem kérdés.tubatibi írta:Nagyon sajnálom, hogy nem igazolt Pirlo hozzánk. A kedvenc olasz játékosom, azok a szabadrúgások, az az elegancia. Nagyon jó lett volna.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 15., kedd 15:19
Hát nemtom....sztm Totti nagyobb spiller,igaz más poszt.De nálunk Xabi Alonso ugyan azt tudta fénykorában.Szinte ugyan az pepitában mint Pirlo.Csak az olasz gyengébb ligában adja elő,azért tűnhet még mindig jobbnak.Ettől független egy világbajnok csapat kulcsembere volt,szal klasszis,az nem kérdés.tubatibi írta:Nagyon sajnálom, hogy nem igazolt Pirlo hozzánk. A kedvenc olasz játékosom, azok a szabadrúgások, az az elegancia. Nagyon jó lett volna.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem