Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Nagyon sajnálom, hogy nem igazolt Pirlo hozzánk. A kedvenc olasz játékosom, azok a szabadrúgások, az az elegancia. Nagyon jó lett volna.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A hírek szerint mindenki ott lesz majd szerdán Valenciában. A sérülteket (Arbeloa, Jesé, Khedira, Marcelo, CR) egy különgép fogja szállítani a meccs helyszínére.
A Barcánál meg elvileg Puyol lesz majd Mascherano párja. Ő maga ajánlotta fel Tatának, hogy kezd, habár kisebb sérüléssel bajlódik, de mivel védőhiány van, így segíteni akarja majd csapatát.
A Barcánál meg elvileg Puyol lesz majd Mascherano párja. Ő maga ajánlotta fel Tatának, hogy kezd, habár kisebb sérüléssel bajlódik, de mivel védőhiány van, így segíteni akarja majd csapatát.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hát ez a Pirlo cikk parádés
"Elővette egy aktatáskát az asztal alól, ami pont annyira volt elrejtve, mint Monica Lewinsky Bill Clinton asztala alatt."
Az egyetlen olasz, akit elnéztem volna itt kb. De hozzá kell tenni, ő is csak két "csúcsniggerrel" maga mellett tud csak alkotni.

"Elővette egy aktatáskát az asztal alól, ami pont annyira volt elrejtve, mint Monica Lewinsky Bill Clinton asztala alatt."

Az egyetlen olasz, akit elnéztem volna itt kb. De hozzá kell tenni, ő is csak két "csúcsniggerrel" maga mellett tud csak alkotni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2014. április 15., kedd 11:49-kor.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
a pirlo cikkből:
mennyire alja, mint a ribancnak a diszkóban
“Alá kell írnod a Milanhoz. Most azonnal. Nem fognak elengedni.”
“Nem…”
“De igen.”
“Oké, akkor legyen.”

mennyire alja, mint a ribancnak a diszkóban

Ááááá ő a mi emberünk.Remélem sikerül egyszer Farkas Norbinak csinálni vele egy interjút a Fiesztába.
Nagyon nagy ahogy nyomja.Mint egy ügyvéd.

Nagyon nagy ahogy nyomja.Mint egy ügyvéd.

Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Soha semmit nem erősítettek meg az ő állapotával kapcsolatban, de szerintem masszív gerincsérve van a palinak!Klopp megerősítette, hogy Gündogan nem lesz ott a vb-n, több időre van szüksége a teljes felépülésre.

Az tuti fix (az az átélés, illetve átszellemült dumák)!ezek szerint nem tudod ki az a Roncero. Gyakorlatilag nincs nála elfogultabb madridpárti ismert újságíró.

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
https://www.youtube.com/watch?v=NbuTCwkYuss
nagyon állat az ember nem tudok spanyolul, de így is át jön BETEG

bár egyébként jól csinálja mert ez a műsort jó páran nézik spanyol földön és nyilván Mateu Lahoz-hoz is eljut
szóval próbál nyomást helyezni rá
nagyon állat az ember nem tudok spanyolul, de így is át jön BETEG

bár egyébként jól csinálja mert ez a műsort jó páran nézik spanyol földön és nyilván Mateu Lahoz-hoz is eljut
szóval próbál nyomást helyezni rá
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Ezt valóban nem tudtam..Buitre írta:ezek szerint nem tudod ki az a Roncero. Gyakorlatilag nincs nála elfogultabb madridpárti ismert újságíró. Az lenne részéről a meglepő, ha nem ezt írná...RealRaúl77 írta:Meglepődtem
Fenébe.
Pedig reménykedtem, hogy talán elindul valami változás....
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
ezek szerint nem tudod ki az a Roncero. Gyakorlatilag nincs nála elfogultabb madridpárti ismert újságíró. Az lenne részéről a meglepő, ha nem ezt írná...RealRaúl77 írta:Meglepődtem
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Végre valaki lát ott spanyolföldön is. Meglepődtem mikor olvastam, hogy ezt így nyíltan ki is mondja, és van olyan médiabeli (!), aki a Barca ellen, és a Real mellett beszél, és nem szétszedni akarja(k) a Madridot!facebookról írta:Tomás Roncero (elismert spanyol újságíró): "Nem fogják hagyni, hogy a Real Madrid nyerjen. Mi történt a bajnoki El Clasicón? A Real Madrid vezetett 7 ponttal, Undiano pedig fújt két büntetőt, amire eddig még nem volt példa. Most Mateu Lahozt delegálják, aki szintén egy nagy "életmentő". Meggyőződésem, hogy a Real Madrid 10 emberrel fejezi be a mérkőzést."
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Olvastátok már, hogy mi megy fészbukkon azalatt a cikk alatt, hogy Wenger érdeklődik Morata&Casemiro iránt?
Hát, rég röhögtem ennyire jót... eszméletlen, komolyan érdemes megnézni

Hát, rég röhögtem ennyire jót... eszméletlen, komolyan érdemes megnézni

ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Könnyen lehet, hogy a PSG és a City is meg lesz büntetve, ha papíron nem tudja igazolni, hogy a nagy költekezéssel nem szegte meg az UEFA fair play szabályait.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
Mióta vallod magad Real Madrid szurkolónak? Úgy 10-11 éves lehettem, amikor láttam, ahogy a csapat megnyeri a kilencedik BEK-, illetve BL-trófeáját. Tisztán emlékszem Zidane hihetetlen találatára.

gareth barátunknak nem lehetett erőssége az algebra

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nagyon fain ez a kezdő összeállító app.
Eltaláltam a legnépszerűbb kezdőt, remélem Ancelotti is eltalája

Eltaláltam a legnépszerűbb kezdőt, remélem Ancelotti is eltalája

- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Szerintem Carlo itt nem arra gondol, hogy jobb szelsoként jobb DM. Tegnap is a felállás papiron 4 3 3 volt, de inkabb 4132 volt az .... Illarramendi volt a hatso 4es elott, utana DM-Modric-Isco .... es itt DM a jobb oldalon jatszott foleg, feltunt o mindenhol, de foleg jobboson, pl. a golt is onnet szerezte, és Isco meg volt altalában a baloson ... szerintem erre gondolt Carlo, hogy jobban fekszik a csapatnak, ha DM jobb oldali kozeppalyast jatszik.tubatibi írta:OMG, nézhetjük a Xabi-Illarra párost.A csapat kiegyensúlyozottabb, ha Di María a jobb oldalon játszik”. Forrás: Madridom.huJobboldalon DM-el.
![]()
![]()
Mindegyik edzőnek van egy ekkora dilije?![]()
Faxomat..megint kiszopunk, ha így megyünk fel.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Na megint egy Reus pletyka...hová érkezne mégis? CR, Bale, Jesé, DM, Isco...jó játékos nagyon is, de nem hiszem hogy ide passzolna
OMG, nézhetjük a Xabi-Illarra párost.A csapat kiegyensúlyozottabb, ha Di María a jobb oldalon játszik”. Forrás: Madridom.hu

Mindegyik edzőnek van egy ekkora dilije?

Faxomat..megint kiszopunk, ha így megyünk fel.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Én nem tudom hogy Rakitic mennyire akar a realba játszani,vqgy akar e egyáltalán.Vagy uram bocsá jobban vonza a juve...cart írta:Ha a játékos a Realba akar igazolni, akkor hiába küldik Olaszországba. Max ingyen megy következő évben. Amúgy meg a szerződésük utolsó évében lévő embereket eddig is olcsón igazolta le a Real, Sahin, vagy Özil például, úgyhogy ez a feltételezés eléggé alaptalan.morientes írta:Úgyértem 20-ért nem.Nekünk majd mondanak egy 30-35-öt kb,az olaszok meg vihetik húszért vagy az alatt...én erre gondoltam.
Özil meg Sahin,a vitatott témában annyiban más,hogy ők egy,vagyis két bundesliga csapatból jöttek,nem rivalizáltak a ligában a realal,míg a sevilla igen,de ettől fontosabb az hogy finoman sem rajonganak andaluzia azon részén értünk.És a csapat egyik legnagyobb értékét nem gondolnám hogy szivesen adnák el madridba.Ha igen,akkor nyilván minél többért.
Aztán persze ha a horvát ide akar jönni,akkor könnyebb a dolgunk.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Az elég érdekes. abból már majdnem egy éves kihagyás lesz.Realista24 írta:Klopp megerősítette, hogy Gündogan nem lesz ott a vb-n, több időre van szüksége a teljes felépülésre.
mi a fene történhetett vele? Diaby (Arsenal) volt hasonló hogy ilyen sokat kihagyott meg asszem Ramsey-nél (persze más sérülés, de hasonló hossz). még szerencse hogy elvileg Perezék letettek a szerződéséről: nem kell még egy "Sahin-üzlet"....
... aki gondolom nyártól végleg a Dortmundé, tm 7 milliós vételárat ír (+1et kapott a Real a kölcsönért)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!