RealRaúl77 írta:hehe nézeteit adom.. Sosem értettem, hogy miért kell heti 180 percet szerepelnie. Persze ő CR, meg rekordok, meg gólok, meg gólkirályi címek, meg anyámkínja... De egyik sem olyan fontos a csapatnak, és a (csapatért, és nem CR-ért) szurkolóknak, hogy tavaszra kifacsarjuk.
De évek óta ez megy. Tavaszra a csapat nagy része szarrá van játszatva, kifárad, sérült, és elfogyunk emiatt. Nem csak CR, az elmúlt időkben másoknál is volt így, mert vagy nem volt alternatíva, van nem akarták pihentetni, mert 3-0ás meccsen is hadd játszon. (Xabi pl. rendre minden évben a térdén járt már tavaszra.., és akkor még elég fontos elem is volt. sőt azt sem tartom kizártnak, hogy emiatt lett ez az idei formahanyatlás, mert az elmúlt években teljesen elkopott.)
Hagyjuk már ezt a fáradtságos dolgot könyörgöm. Évek óta nulla küzdés van a csapatnál, így nem fáradhatnak el. Az Atleticosok hogy-hogy nem fáradnak el? Elképesztő mennyire harapnak, küzdenek, mi hozzájuk képes ló***t nem csinálunk. Küzdeni kéne, harapni kéne az egész csapatnak.
Persze könnyű a fáradtságra fogni, csak felesleges, mert idén igenis cserélve volt a csapat nagy része, sőt CR is sokkal kevesebbet tolt (szerintem) mint az előző években. Egyszerűen nem lehetnek fáradtak. Nem adtak rá okot.
Vért kell inni, majd úgy kell kimenni a pályára, hogy mindent megtesznek a győzelemét.
Fáradtság... kifogás, nem több. (aki versenyszerűen sportolt, az tudja milyen ez, úgyhogy nekem ne jöjjön egy profi focista azzal, hogy ő fáradt. Majd lehet pihenni a szezon végén, addig hajtás van...)