“Alá kell írnod a Milanhoz. Most azonnal. Nem fognak elengedni.”
“Nem…”
“De igen.”
“Oké, akkor legyen.”

mennyire alja, mint a ribancnak a diszkóban

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 15., kedd 11:47
“Alá kell írnod a Milanhoz. Most azonnal. Nem fognak elengedni.”
“Nem…”
“De igen.”
“Oké, akkor legyen.”
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. április 15., kedd 11:41
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 15., kedd 11:37
Soha semmit nem erősítettek meg az ő állapotával kapcsolatban, de szerintem masszív gerincsérve van a palinak!Klopp megerősítette, hogy Gündogan nem lesz ott a vb-n, több időre van szüksége a teljes felépülésre.
Az tuti fix (az az átélés, illetve átszellemült dumák)!ezek szerint nem tudod ki az a Roncero. Gyakorlatilag nincs nála elfogultabb madridpárti ismert újságíró.
HozzászólásSzerző: rm222 » 2014. április 15., kedd 11:20
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. április 15., kedd 10:45
Ezt valóban nem tudtam..Buitre írta:ezek szerint nem tudod ki az a Roncero. Gyakorlatilag nincs nála elfogultabb madridpárti ismert újságíró. Az lenne részéről a meglepő, ha nem ezt írná...RealRaúl77 írta:Meglepődtem
HozzászólásSzerző: Buitre » 2014. április 15., kedd 10:44
ezek szerint nem tudod ki az a Roncero. Gyakorlatilag nincs nála elfogultabb madridpárti ismert újságíró. Az lenne részéről a meglepő, ha nem ezt írná...RealRaúl77 írta:Meglepődtem
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. április 15., kedd 10:40
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. április 15., kedd 10:30
Végre valaki lát ott spanyolföldön is. Meglepődtem mikor olvastam, hogy ezt így nyíltan ki is mondja, és van olyan médiabeli (!), aki a Barca ellen, és a Real mellett beszél, és nem szétszedni akarja(k) a Madridot!facebookról írta:Tomás Roncero (elismert spanyol újságíró): "Nem fogják hagyni, hogy a Real Madrid nyerjen. Mi történt a bajnoki El Clasicón? A Real Madrid vezetett 7 ponttal, Undiano pedig fújt két büntetőt, amire eddig még nem volt példa. Most Mateu Lahozt delegálják, aki szintén egy nagy "életmentő". Meggyőződésem, hogy a Real Madrid 10 emberrel fejezi be a mérkőzést."
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. április 15., kedd 9:06
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 15., kedd 8:30
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. április 14., hétfő 15:07
Mióta vallod magad Real Madrid szurkolónak? Úgy 10-11 éves lehettem, amikor láttam, ahogy a csapat megnyeri a kilencedik BEK-, illetve BL-trófeáját. Tisztán emlékszem Zidane hihetetlen találatára.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 14., hétfő 11:52
HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. április 13., vasárnap 17:11
Szerintem Carlo itt nem arra gondol, hogy jobb szelsoként jobb DM. Tegnap is a felállás papiron 4 3 3 volt, de inkabb 4132 volt az .... Illarramendi volt a hatso 4es elott, utana DM-Modric-Isco .... es itt DM a jobb oldalon jatszott foleg, feltunt o mindenhol, de foleg jobboson, pl. a golt is onnet szerezte, és Isco meg volt altalában a baloson ... szerintem erre gondolt Carlo, hogy jobban fekszik a csapatnak, ha DM jobb oldali kozeppalyast jatszik.tubatibi írta:OMG, nézhetjük a Xabi-Illarra párost.A csapat kiegyensúlyozottabb, ha Di María a jobb oldalon játszik”. Forrás: Madridom.huJobboldalon DM-el.
![]()
![]()
Mindegyik edzőnek van egy ekkora dilije?![]()
Faxomat..megint kiszopunk, ha így megyünk fel.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. április 13., vasárnap 15:51
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 13., vasárnap 11:26
OMG, nézhetjük a Xabi-Illarra párost.A csapat kiegyensúlyozottabb, ha Di María a jobb oldalon játszik”. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 10., csütörtök 19:42
Én nem tudom hogy Rakitic mennyire akar a realba játszani,vqgy akar e egyáltalán.Vagy uram bocsá jobban vonza a juve...cart írta:Ha a játékos a Realba akar igazolni, akkor hiába küldik Olaszországba. Max ingyen megy következő évben. Amúgy meg a szerződésük utolsó évében lévő embereket eddig is olcsón igazolta le a Real, Sahin, vagy Özil például, úgyhogy ez a feltételezés eléggé alaptalan.morientes írta:Úgyértem 20-ért nem.Nekünk majd mondanak egy 30-35-öt kb,az olaszok meg vihetik húszért vagy az alatt...én erre gondoltam.
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 10., csütörtök 19:22
Az elég érdekes. abból már majdnem egy éves kihagyás lesz.Realista24 írta:Klopp megerősítette, hogy Gündogan nem lesz ott a vb-n, több időre van szüksége a teljes felépülésre.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 10., csütörtök 18:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 10., csütörtök 18:21
Nem magatokból kell kiindulni'shutterisland írta:
ellenben a szurkolói szemszögből annyiból nem tetszik a dolog, hogy ha így nyerünk, akkor "jó, hát cr nélkül..." ha pedig elveszítjük, akkor "cr nélkül is..."
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 10., csütörtök 18:17
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem