nem is azt mondta hogy az a szezon után. hanem hogy AMIKOR 17. helyen állt a real. az lehet akár a második forduló is.Jester írta:17. helyen? 1999-ben második lett a Real a bajnokságban.

Real Madrid vs. Barcelona
- Galacticos
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
El kell adni Messit, viccen kívül. Amíg játszik, Messi függőség lesz.Amúgy szerintetek kivel lehetne megszüntetni a Messi függőséget a katalánoknál?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
1999?Lehet,de akkor én ebben is selejt vagyok,onnantól lettem madridista amikor 1999ben a 17 helyen voltak és kieső helyen.

Nem vagy más te sem, hiába hangoztatod

Ki is nyerte meg a BL-t az azelőtti évben?
17. helyen? 1999-ben második lett a Real a bajnokságban.
A Real csak akkor lehetne 17. bármilyen bajnokság tabelláján ha az első 2 fordulóban nem szerez egy pontot sem

Igen, ez is tipikus. A vesztesek iránti szimpátia. Én nekem az volt az első NFL meccsem amit életemben láttam.Én 2007es döntő óta "szurkolok" nekik,pedig akkor kikaptak
Sajnáltam a Pats-et én is...
A Neymar ügyhöz még. Lehet, hogy talán csak a cirkuszt kavarják, tényleg.
El kell adni pár AS-t, meg MARCA-t.....
Amúgy szerintetek kivel lehetne megszüntetni a Messi függőséget a katalánoknál?
És most egy olyan játékosra gondolnék aki elérhető a számukra. Például CR-t ne mondjon senki

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ezen a szinten a kettő között nagy a különbség.....dőlafa és neymar között van egy óriási felmérhetetlen különbség,ez pedig a marketing érték és hozamai.
Te is jól tudod,hogy pusztán a játékáért nem üzlet megvenni egy ronaldot 85 milláért,vagy egy zidanet 75ért.......ott a marketing dönt,mert ezekkel többet hozol a konyhára mint egy olcsó özillel(15) vagy marceloval(8).
Neymar nagyon sok pénzt hoz annak a csapatnak aki megveszi.........dőlafa nem fog hozni.
Ez neymarban a különleges.....a tudása nálam,másodlagos.
Te is jól tudod,hogy pusztán a játékáért nem üzlet megvenni egy ronaldot 85 milláért,vagy egy zidanet 75ért.......ott a marketing dönt,mert ezekkel többet hozol a konyhára mint egy olcsó özillel(15) vagy marceloval(8).
Neymar nagyon sok pénzt hoz annak a csapatnak aki megveszi.........dőlafa nem fog hozni.
Ez neymarban a különleges.....a tudása nálam,másodlagos.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
igazából én nem bánkódom, nálam az első opció deulofeu a fiatal cselgép szerepkörre, na nem azért, mert jobb, vagy akár csak egy szintű is lenne neymarral, hanem azért, mert legalább 4-5 éve várom azt a pillanatot, hogy berobbanjon.Ne bánkódj miatta
és épp ezért sajnálnám, hogy neymar érkezésével nagyon megcsappannának az esélyei.
na persze ha meglátom a stadionban neymart az új mezben pózolni, azért akkor sem leszek szomorú. :-)
reus szerintem jó húzás lenne, nekem szimpatikus is, de szóba sem kerül, meg hát a dortmund azért csak nem lesz szétkapkodva. (götze,lewa...)Reus.
hát 55%-ban a santosé neymar, ha jól tudom, a barca megállította a licitet 20-25 millánál.mirű beszész?
a hírek szerint a barca embere már haza is jött brazíliából.
hát nálam ez elnézve azt, hogy még el sem kezdődött a nyár, de már egy szappanopera az egész...50%95%, hogy neymar a barca játékosa lesz. most nyáron.

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
mirű beszész?egyre jobban úgy néz ki, hogy nem lesz ebből neymar. (& :-) )
augusztusig sok újságot kell még eladni, most is csak a kavarás megy.
95%, hogy neymar a barca játékosa lesz. most nyáron.

-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ne bánkódj miatta,egy pénzsóvár pöts,az apjával egyetemben,ezeket a pénz mozgatja más nem.....és ha leigazol majd európába,és esetleg lesz is teljesítménye,akkor úgy megvereti vízzel a vezetőségek homlokát hogy belegebednek ha hosszabbítani akarnak majd vele.
Valdez elbújhat majd neymar mögött.....
Arról már nem beszélve,hogy egyelőre még nem ő márádóna.
Valdez elbújhat majd neymar mögött.....
Arról már nem beszélve,hogy egyelőre még nem ő márádóna.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Na majd most meg lesz említve pár ember a Marcát meg a többieket ismerve.'shutterisland írta:egyre jobban úgy néz ki, hogy nem lesz ebből neymar. (& :-) )
viszont ebben az esetben nem tudom, kik lehetnek az alternatívák, olyan sok névre nem emlékszem, aki komolyabban meg lett volna említve.

Reus.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
egyre jobban úgy néz ki, hogy nem lesz ebből neymar. (
& :-) )
viszont ebben az esetben nem tudom, kik lehetnek az alternatívák, olyan sok névre nem emlékszem, aki komolyabban meg lett volna említve.

- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Én 2007es döntő óta "szurkolok" nekik,pedig akkor kikaptakJester írta:az NFL hazai rajongótábora, akiknek java része a New England Patriots-nak szurkol. Az NFL közvetítések 2004-ben kezdődtek, és akkor nem kicsit volt ám a csúcson a Pats

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Persze, mert a többiek tudják, hogy Xavi nagyon jólelkű és tisztességes ember, úgyhogy csak suttyomban tolták magukba a gumibogyószörpöt és társait, akkor, amikor Xavi éppen nem volt a közelben.Realista24 írta:Xavi azt mondta, hogy 15 éve profi focista, de még nem találkozott doppinggal Barcelonában, a válogatottban, vagy bárhol máshol. :Đ

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Xavi azt mondta, hogy 15 éve profi focista, de még nem találkozott doppinggal Barcelonában, a válogatottban, vagy bárhol máshol. :Đ
Egyébként pont most vették elő újra a Juve aktát, most a '96-os mintákat elemezték újra, a BL döntő utánit, és állítólag EPO van bennük.
Egyébként pont most vették elő újra a Juve aktát, most a '96-os mintákat elemezték újra, a BL döntő utánit, és állítólag EPO van bennük.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Általában amikor valaki megismerkedik egy sportággal, rendszerint mindig azon a csapaton keresztül ismeri meg amelyik éppen a csúcson van.
Lehet,de akkor én ebben is selejt vagyok,onnantól lettem madridista amikor 1999ben a 17 helyen voltak és kieső helyen. Olyan média támadás volt,kulázás hogy erre lettem figyelmes,miféle csapat ez akit állandóan köpködnek.......
Aztán lassan rájöttem,a nagy része sima kampókéz,ferdítés és hazudozás,és közben megszerettem őket.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ez most nemtom hogy jött ki neked roni,ha emlékezetem nem csal,1 pezeta nagyjából 80FILLÉRT ért annak idején.... :-)10 millió peseta volt (ma közel 10 milliárd Ft)
Ami meg a szurkolói ellentéteket illeti...Én is szoktam vitatkozni más csapatok szurkolóival,ésszerü keretek közt,Ha meg olyat tesz elém a jóisten,aki felveszi a szemellenzőt,fújja a hülye kliséket,azt hagyom a francba...azzal beszélgetni-hogy egy kalasszikust idézzek-olyan mint sajtreszelővel rejszolni.

Én nemtom mi megy odaát,regeltem ugyan,minden ok,csak épp belépni nem tudok

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Igen, ez a természetes. Általában amikor valaki megismerkedik egy sportággal, rendszerint mindig azon a csapaton keresztül ismeri meg amelyik éppen a csúcson van. Ezzel szerintem semmi baj sincsen. Jó példa erre az NFL hazai rajongótábora, akiknek java része a New England Patriots-nak szurkol. Az NFL közvetítések 2004-ben kezdődtek, és akkor nem kicsit volt ám a csúcson a Patsszerintem ez tök alap, a szurkolói lélektan általában ilyen.

Meg a '90-es években szerintem 10-ből 9 ember a Chicago Bulls-t favorizálta, miközben szerintem a többség csak a barcelonai olimpián vagy csak a kosaraskártyákon látta Michael Jordant

Most például drasztikusan növekedik a Bayern szurkolók száma

Akik ezt divatszurkolásnak nevezik azoknak csak savanyú a szőlő, hogy nem az ő csapatukkal történik.
Mármint nem a csírák áramlása, hanem a sikerkorszak.
-
'shutterisland írta:én nem is corleone írására reagáltam, hanem rmcf általánosító soraira és henke előbbi írásához szóltam hozzá a saját szemszögemből.
de nem baj. :-)
Nem értem miért általánosítok....

Ez nem nagy dolog,egyik oldalon szépen van aki mutatja a gyülöletét,másik oldalon nem igazán van. Ez általánosítás?

- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
És repkednek a figyelmeztetések is. Nem is gondolnátok, hogy kinek.mahitoo(Henke) írta:Itt meg megy a csürhe, gnóm, stb.
-
- Kedvenc játékosaid: Brolin, Henke, Ibra, Ini, Puyol
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
3 embert tudok fixen beazonosítani, velük nincs gond. Ugye nekem is HenkeLarsson volt az előző oldalatokon a nevem, mert a mahitoo-t valamiért nem fogdta el. Ezért lett itt a 2 összevonva, nyugodtan meg lehet nézni a másik oldalon is a hozzászólásaimat. A 2 Madrid oldalon mondjuk lassan több lesz összességében.pátkán írta:Kik a jópofizók? Állítsd ide őket. 100 korbácsütés.mahitoo(Henke) írta:Srácok, leírtam már párszor. A 2 tábor semmiben sem különbözik egymástól. Nálatok is voltak akik jöttek az ellenoldalra ámokfutni, vagy jópofizni.
off: nekem 20 hsz-em volt a tuloldalt, 3szor lettem ezalatt kitiltva.mindenki mondjon le...

(Azt a gumilsztis képet meg kell szereznem nagyapámtól, és beszkennelni

-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Én barcásként szerintem mostanában többet olvasgatom a madridomot mint az eb-t. Nagyon érződik, hogy az átlagéletkor alacsony, szinte az off topicok-on kívül ott sem nagyon szólok hozzá semmihez. Nyílván vannak embereke ezen az oldalon akiknek a hozzászólását automatikusan "skippelem" és nem fogok belefolyni mondjuk egy CR Messi vitába mert úgysem győzzük meg egymást. Személyesen is sok realos ismerősöm van, akikekkel megy a csipkelődés, röhögünk, aztán iszunk egy pálinkát, igaz kedves leendő apuka
(nem tudom aktív tag-e a fiatalember, vagy csak olvasni szokott itt)

Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing.
-
- Kedvenc játékosaid: Brolin, Henke, Ibra, Ini, Puyol
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Kiegészítés: természetesen nem kell gyerekkorodban beleszeretni egy csapatba. Van aki később kezd a foci után érdeklődni. Mondjuk rólam van egy kép kb 2 évesen (még elő kellett hívatni és FEKETE-FEHÉR!!!
) amikor már rúgom a gumilasztit, pelenkában...
Naszóval. Egy barátom pl 30 felett szeretett bele a Nottingham Forest-be. Kinnt dolgozott, elment meccsekre, múzeumba, és olyan szinten magávalragadta a hangulat, hogy igazi fan lett. Hozzáteszem, akkor a Forest a harmadosztályban játszott. Igaz, 30-40 ezer néző előtt...
(bakker, ennek a smileynak ÖZIL a neve????
) De ő előtte sosem drukkolt igazán senkinek, és noha a Forest nagy múltú klub a 2 BEK serleggel, azért ez nem olyan, hogy épp most Barca, Real, Manu fan leszek. Azóta is minden évben rendel mezt, sálat, előfizetett valami netes csatornára, ahol tudja nézni a meccseket, és ha teheti, egyszer legalább kimegy évente Forest meccsre.
Én a válogatottakkal fogtam kicsit mellé. 90-es VB-t már úgy nagyjából néztem. A VB-ket, EB-ket adta a tv, míg a klubmeccsekből örülhettél, ha BEK, UEFA, vagy KEK döntőkön kívül mást is láthattál, így első kedvencem Svédország volt...
Ráadásul úgy, hogy a VB-n mind a három meccsen kikaptak 2-1-re... Igazi sikertörténet...
Szerintem a sárga-kék mezük tetszett meg 9 évesen, és mivel Brolin lőtt egy nagyon szép gólt a braziloknak, így ő lett a kedvenc. :-) Később voltak sikerek. 92 EB 3. hely, 94 VB 3. hely. Brolin benne volt az all star teamben. :-) Aztán azóta kb semmi, de kitartok mellettük, persze aranylábú fiaink után szigorúan!
Ezzel csak azt akartam írni, hogy érdekes dolog, hogy ki kinek, mikor, és miért kezd el szurkolni. Nem fogok senkit sem utálni, csak azért, mert a Madridnak, a Unitednek, Bayern-nek vagy akár a PSG-nek szurkol. Ha sokat tesz érte, az persze megint más dolog.
Realista, én nem is igazán Corleone írására válaszoltam, csak úgy leírtam. Néha annyira értelmetlennek látom azt a veszekedést, ami a szurkolók között megy, főleg Magyarországon, főleg interenten.
Közben Shutter is írt.
Meg te is. Na mindegy, nem hinném, hogy provokáció lenne akármely betűm is.

Én a válogatottakkal fogtam kicsit mellé. 90-es VB-t már úgy nagyjából néztem. A VB-ket, EB-ket adta a tv, míg a klubmeccsekből örülhettél, ha BEK, UEFA, vagy KEK döntőkön kívül mást is láthattál, így első kedvencem Svédország volt...

Ezzel csak azt akartam írni, hogy érdekes dolog, hogy ki kinek, mikor, és miért kezd el szurkolni. Nem fogok senkit sem utálni, csak azért, mert a Madridnak, a Unitednek, Bayern-nek vagy akár a PSG-nek szurkol. Ha sokat tesz érte, az persze megint más dolog.

Realista, én nem is igazán Corleone írására válaszoltam, csak úgy leírtam. Néha annyira értelmetlennek látom azt a veszekedést, ami a szurkolók között megy, főleg Magyarországon, főleg interenten.
Közben Shutter is írt.