(annak vettemsentry írta:Nem mondom, hogy rossz edző. De nem is ott helyezkedik el, ahol a sok hungarokatalán (nem beszólásnak szánom!) elhelyezi!
Igazad van, viszont nem is ott helyezkedik el, ahol néhány madridista elhelyezi, szerintem.
Ez is igaz. És nem tudom, mi volt az elsődleges oka annak, hogy távozott, sok mindent fel lehet hozni, de van egy olyan teória is, hogy azt mondta Pep: marad, ha eladjuk Fabregast, Alvest, Piquét és Villát (ha jól emlékszem, ez a négyes volt, de javítsatok ki, ha nem így van). Rosell pedig nemet mondott erre.h3x0r írta:azt is tudta hogy itt bizony tobb embert el kell kuldeni.
És az azóta nyújtott teljesítményüket nézve nem teljesen alaptalanul vált volna meg tőlük Pep (persze ha igazak az erről szóló hírek).
Ja, sajnos Fabregasnak nem megy annyira az utóbbi meccseken, talán most Sánchez játszatása indokoltabb lenne. Meglátjuk. Lehet, hogy megint Tello fog kezdeni, aztán szétfutja majd Carvajalt.ziro4vr írta:Szerintem jol jarnatok alexissel, fabregas nem ngy etwas mostansag, a chilei lenduletes, visszazar, veszelyes..de nem akarok jot, legyen csak cesc meg xavi egyutt![]()