Diego López - 25

Archívum
Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

Re: Diego López - 25

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 5., hétfő 0:58

torjack írta:sajnálom a palit mert topkapus. de hátul jobban állunk a lábunkon ikerrel. a kapitánnyal jobbak vagyunk.
most éppen. tavaly tavasszal Lopezzel voltunk jobbak!
torjack írta:hogy diego többet érdemel annál, hogy egész jövő szezonban a padon csücsüljön.
nem fog a padon csücsülni. jövőre jön a csere. Ikeré a bajnokság, Lopezé a kupa végig, BL-ben meg gondolom Iker véd, alkalomadtán Lopezé a 6. csoportmeccs. és ha úgy van akkor a bajnokság utolsója is. megmondta hogy maradni akar.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 5., hétfő 0:18

sajnálom a palit mert topkapus. de hátul jobban állunk a lábunkon ikerrel. a kapitánnyal jobbak vagyunk. nagy dilemma ez a nyárra, mert nem lehet kérdés, hogy diego többet érdemel annál, hogy egész jövő szezonban a padon csücsüljön. viszont ha iker hozza a szintjét, márpedig mostanság hozza, akkor nem kérdés, hogy ki a nr.1

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. május 5., hétfő 0:02

Banán írta:Teljesen más Lopezzel a védelem, talán lelki okai is vannak ennek, hatalmasakat véd, remek kapus, de valami nem stimmel.
Egy másik topikból áthoztam ide. Korábban már bennem is megfogalmazódott ugyanez, de nem valamiért nem írtam le, többször is ez járt a fejemben, de azt hittem, hogy csak én gondolhatok ilyesmire, maximálisan átérzem a mondatodat. :agree:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Zidane
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti

HozzászólásSzerző: Zidane » 2014. május 4., vasárnap 23:46

Hát nem kicsit, 2 azaz kettő méterről fejelte a francia csóka a gólt, komotosan tesz két lépést és egy pacsi kíséretében lehúzza könnyedén a labdát...ennek kb. így kellett volna kinéznie...ritkán látható nagy hiba volt, még jó h bemutatott pár szép bravúrt is.

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. május 4., vasárnap 23:23

Hatalmas bravúrokat védett, de az első gól a lelkén szárad Varanevnal együtt. Az ilyeneket meg kell enni és nem a vonalon toporogni, ezt még Casillasnak is le kellett volna húzni.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. április 13., vasárnap 17:48

Realista jól leírta a dolgokat. ha kivernénk a Bayernt, abban az esetben Lopez nem fog többet védeni a szezonban, és ha Iker ezeken hiba nélkül teljesít, akkor megvan a következő szezonra az első számú kapusunk.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. április 13., vasárnap 17:40

Te jó ég, még mindig itt tartotok? Lassan 1 éve ez a téma, mennek az érvek és az "érvek" (értsd: másik ócsárolása) pro és kontra, még mindig nem érzitek, mennyire unalmas?

De hogy Diegohoz is hozzászóljak, még mindig nem véd rosszul (bár az utolsó meccsen volt egy hajmeresztő megmozdulása ahol majdnem sikerült a frászt hoznia rám), volt egy-két véleményes eset, de ezen kár rágódni. Ennyi a véleményem, azt meg inkább nem kommentálnám, amit itt művelnek páran.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. április 13., vasárnap 16:51

ebben az évben már minek változtatni? eddig is működött ez után is fog...Ikernek komolyabb meccsei lesznek innentől, jövőre meg majd meglássuk

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 13., vasárnap 16:49

zalkrisz írta:Az elmúlt másfél évben Lopez szépen teszi a dolgát, az ősszel jónéhány meccset hozott le nekünk, ami miatt még mindig esélyesek vagyunk a bajnokságra. 1. Viszont azóta mind neki, mind Casillasnak jóval kevesebb a dolga, a kapott gólokról nem tehetnek, mégis mi alapján kéne kiszedni a kezdőből Lopezt? 2. De megmondom miért.. mert Iker az Iker.. Ennyi az érvetek. Meg hogy ő már mennyit tett a madridért... 3.Nem tudom megmondani melyik a jobb jelenleg, de az elmúlt másfél év Lopezé, és ez alapján nem lehet őt kitenni.4. Majd ha hibázik, többször akkor igen. Nevetséges is, a kapus a legkisebb problémánk, de a legtöbben ezen lovagolnak.
1. El kellene dönteni, hogy kivédjen a szezon ezen szakaszán? Ha bejutunk a döntőbe, mindenképpen ki kell venni Lopezt a kezdőből, hogy Iker még több meccsen játszani tudjon. Ikernek szüksége lesz a bajnokságra is, hogy a döntőre feltudjon normálisan készülni, HA eljutunk odáig. De én már kivenném Lopezt, és nem azért, mert szar, hanem az fent leírtak alapján.

2. Nem, nem ez az érv. Hanem az, hogy ő kapta meg a Bl-ben való szereplést ami nincsen minden héten, részletek az első ponton való leírtaknál.

3. Miért ne lehetne? Ikert is kivették gyengébb évei után annak tudatában, hogy azelőtt 5-7 évet bravúr bravúr hátán védett. Nem a múlt a lényeg, nem lehet abban élni, hanem a jelen. Jelenállások szerint ki kell venni Lopezt, hogy Iker játéklehetőséghez, több játéklehetőséghez jusson. Miért? 1. pont.

4. Nem ez a legkisebb probléma, bármennyire is az, nem az. Mert mennek a veszekedések, hogy ki védjen? Ki a jobb? Ki érdemli meg igazán? Nem olyan kis probléma ez. És egyik, másik döntés sem biztos, hogy mindenkinek tetszeni fog.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 13., vasárnap 16:43

Na, belepofázok én is. Bár nem csípem ezt a vitát.

Ebben a formában értelmetlen a vita szerintem, mert megint 1,5 éves intervallumról beszéltek páran, meg az egész szezonról. Pedig a jelenlegi formát kell nézni, és Iker bizonyította, hogy benne van a bravúr, López nem vagy nem volt rá lehetősége, nem tudom.

Viszont, ha Carlo okosan gondolkodik (és persze döntőbe jutunk), akkor Lópeznek már csak egy meccse van hátra, az Osasuna elleni.
A Valladolid elleni meccset eltolták a BL elődöntő utánra, így Casillasnak lenne még négy bajnokija, két bl és egy kupadöntős meccse a BL döntő előtt.
Így kihúzhatná a méregfogát a sajtónak, legalább ezen a fronton nem támadnák be.

Április 16, 23, 29. Iker három egymást követő mérkőzésen fog védeni, három brutálisan nehéz meccsen. Eljött az ideje, hogy bizonyítson újra a kételkedőknek. Legalább olyan komoly teszt lesz ez neki, mint a csapat egészének.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. április 13., vasárnap 16:20

Az elmúlt másfél évben Lopez szépen teszi a dolgát, az ősszel jónéhány meccset hozott le nekünk, ami miatt még mindig esélyesek vagyunk a bajnokságra. Viszont azóta mind neki, mind Casillasnak jóval kevesebb a dolga, a kapott gólokról nem tehetnek, mégis mi alapján kéne kiszedni a kezdőből Lopezt? De megmondom miért.. mert Iker az Iker.. Ennyi az érvetek. Meg hogy ő már mennyit tett a madridért... Nem tudom megmondani melyik a jobb jelenleg, de az elmúlt másfél év Lopezé, és ez alapján nem lehet őt kitenni. Majd ha hibázik, többször akkor igen. Nevetséges is, a kapus a legkisebb problémánk, de a legtöbben ezen lovagolnak.

RealMiki
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. április 13., vasárnap 16:03

@Dupla D:
Belátom,hogy Raúl utolsó évei gyengén sikerültek.
Amit nem látok be,hogy a Lopez-Casillas vitánál miért ezen lovagolnak egyesek,vagy azt,hogy 2014-ben miért ez a téma még mindig,ahelyett,hogy egy fantasztikus pályafutásról beszélnénk.
Elég zavaró,hogy állandóan Del Bosque és Raúl szidását kell olvasni úgy,hogy az elmúlt évtizedben (sarkítva) semmit nem tudtunk felmutatni.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. április 13., vasárnap 15:55

mert páran betegesen védték,
Néhány idióta meg betegesen támadta. :coffee:

IkerCasillas
Kedvenc játékosaid: IC
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2014. április 13., vasárnap 15:43

zalkrisz írta:Pont ez a baj a Barcelonánál is, hogy úgy gondolkoznak, mint itt a legtöbben. Xavi, Puyol, ők mindent megnyertek nekik, őket játszatni kell.. ott is az eredmény. Most az egy másik dolog, hogy Puyol legalább érzi, hogy itt kell abbahagyni, plusz folyamatosan sérült.

Te tudod egyáltalán, hogy miről beszélsz?
Az Ikert támogatók 90%-a pont, hogy teljesítmény alapján akarja Casillast a kapuba.
zalkrisz írta:különösen tetszettek a Clasico utáni firkálmányok, mert hát igaz, hogy a gólokról nem tehetett, de ilyenkor kellett volna a bravúr..
Visszapörgettem 1-2 oldalt és én egy Lopezt szidó hozzászólást se látok. :lol:
Lehet, hogy volt néhány, amiben támadták, de messze nem akkora flame, mint amiről te itt ódákat zengsz.

Ahelyett, hogy Ikert ellenzed, miért nem érvelsz inkább López mellett? Mert én nem látok a soraid között olyat, amiben azt írod, hogy jobb lenne. Ha ezt megtetted volna, akkor szerintem te is érzed, hogy fals lenne.

Bátorkodom neked feltenni a kérdést: miben jobb idén López, mint Iker?

Dupla D

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. április 13., vasárnap 15:36

RealMiki írta:Nem tudom hol sajnálta le,de valahol a porszívó meg a lúdtalpbetét környékén.
sarkítva Raúl tényleg annyit is ért a csapatnak az utolsó éveiben. aki ezt nem látja be, az ugyanazon a szinten van, mint akik most Lopezt basztatják a fordított sorrendben bekötött fűzőjéért.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. április 13., vasárnap 15:29

Pont ez a baj a Barcelonánál is, hogy úgy gondolkoznak, mint itt a legtöbben. Xavi, Puyol, ők mindent megnyertek nekik, őket játszatni kell.. ott is az eredmény. Most az egy másik dolog, hogy Puyol legalább érzi, hogy itt kell abbahagyni, plusz folyamatosan sérült.

Én is leírtam százszor, nálam is többek között Ikerrel kezdődött a Real Madrid, de egyszer eljön az idő, mikor más kell. Zidane is érezte mikor kell abbahagyni, pedig aztán sztem még ma is elosztogatna ott középen. Elment innen RC, Figo, Becks, Raúl, Ronaldo is mikor eljött az idő, nem ingyen, szeretetből játszottak, hanem megkapták a jó kis fizetésüket. Casillas a szent.. ne legyünk már elvakultak...

Lopeznél meg aztán tényleg mindenbe beleköttök.. különösen tetszettek a Clasico utáni firkálmányok, mert hát igaz, hogy a gólokról nem tehetett, de ilyenkor kellett volna a bravúr.. :lol: két tizenegyesnél nincs miről beszélni, Iniesta bebaszta úgy, hogy mozdulni nem lehetett rá kb, Messihez meg odaflipperezett a labda és 5 méterről kilőtte a sarkot.. Casillas 3at kiszedett volna ezek közül, ugye?

RealMiki

HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. április 13., vasárnap 15:25

Nem tudom hol sajnálta le,de valahol a porszívó meg a lúdtalpbetét környékén.

Dupla D

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. április 13., vasárnap 14:59

ez itt Off, de nem tudom hol sajnálta le Raúlt. csak azt mondta, hogy lassan ugyanaz megy a fórumon, mint annak idején vele történt csak itt Casillas-szal. mindenki emlékszik arra a bizonyos Raúl topikra... nem telt el úgy egy nap, hogy ne lett volna figyelmeztetve valaki az abban a topikban való ténykedése miatt, mert páran betegesen védték, hogy "márpedig ő megnyert a Realnak mindent, vezeti a klubgóllövőlistát, és már ezért is megérdemli, hogy kezdjen."
Kezd Casillas-szal is hasonló lenni a helyzet, csak itt pont fordítva. Lopez kezd a Szent helyett, amit itt páran nem bírnak feldolgozni, ezért előszeretettel kötnek bele még abba is, hogy a bal cipőjén köti be először a cipőfűzőjét.

ha bejutunk a bl döntőbe, akkor úgy is Iker fog védeni a szezon hátralevő részében, addig meg mindenki nyugodjon le és fogadja el a helyzetetet, mert kurva unalmas.

RealMiki

HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. április 13., vasárnap 9:32

@rmcf:
Ízléstelen dolog,hogy egy másfél évtizedes,csodaszép pályafutás esetében folyamatosan az utolsó, gyengébb éveken lovagolsz.
Porszívóban a lúdtalpbetét...
Előtte meg háromszor lökte magasba nekünk a Bajnokok Ligája- trófeát.
12 éve megy ennél a csapatnál a vergődés, erre te megállás nélkül az utolsó aranykorszakunk hőseit ( Del Bosque, Raúl) gyalázod.
Ha valaki idejönne és a 2006-os vb-ről nem a brazilok elleni meccsről beszélne, hanem a végéről, a Materazzi- esetről,elég idegesítő lenne.Pontosan ezt csinálod Raúllal.
Ha nem szeret(t)ed,ne írj róla havonta egyszer egy lesajnáló hszt.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 13., vasárnap 0:46

az az elvakultság, hogy Lopezt véded minden áron. mert nem a valós teljesítmény számít, hanem az elvakultság.
..ezzel tökéletesen bemutattad azt ami miatt iker lenne az elmúlt 2 év alap kapusa.

:happy: igyál még egyet....én fizetem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Vissza: