Végre valaki lát ott spanyolföldön is. Meglepődtem mikor olvastam, hogy ezt így nyíltan ki is mondja, és van olyan médiabeli (!), aki a Barca ellen, és a Real mellett beszél, és nem szétszedni akarja(k) a Madridot!facebookról írta:Tomás Roncero (elismert spanyol újságíró): "Nem fogják hagyni, hogy a Real Madrid nyerjen. Mi történt a bajnoki El Clasicón? A Real Madrid vezetett 7 ponttal, Undiano pedig fújt két büntetőt, amire eddig még nem volt példa. Most Mateu Lahozt delegálják, aki szintén egy nagy "életmentő". Meggyőződésem, hogy a Real Madrid 10 emberrel fejezi be a mérkőzést."

Kommentáld a híreket
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Olvastátok már, hogy mi megy fészbukkon azalatt a cikk alatt, hogy Wenger érdeklődik Morata&Casemiro iránt?
Hát, rég röhögtem ennyire jót... eszméletlen, komolyan érdemes megnézni

Hát, rég röhögtem ennyire jót... eszméletlen, komolyan érdemes megnézni

ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Könnyen lehet, hogy a PSG és a City is meg lesz büntetve, ha papíron nem tudja igazolni, hogy a nagy költekezéssel nem szegte meg az UEFA fair play szabályait.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
Mióta vallod magad Real Madrid szurkolónak? Úgy 10-11 éves lehettem, amikor láttam, ahogy a csapat megnyeri a kilencedik BEK-, illetve BL-trófeáját. Tisztán emlékszem Zidane hihetetlen találatára.

gareth barátunknak nem lehetett erőssége az algebra

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nagyon fain ez a kezdő összeállító app.
Eltaláltam a legnépszerűbb kezdőt, remélem Ancelotti is eltalája

Eltaláltam a legnépszerűbb kezdőt, remélem Ancelotti is eltalája

- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Szerintem Carlo itt nem arra gondol, hogy jobb szelsoként jobb DM. Tegnap is a felállás papiron 4 3 3 volt, de inkabb 4132 volt az .... Illarramendi volt a hatso 4es elott, utana DM-Modric-Isco .... es itt DM a jobb oldalon jatszott foleg, feltunt o mindenhol, de foleg jobboson, pl. a golt is onnet szerezte, és Isco meg volt altalában a baloson ... szerintem erre gondolt Carlo, hogy jobban fekszik a csapatnak, ha DM jobb oldali kozeppalyast jatszik.tubatibi írta:OMG, nézhetjük a Xabi-Illarra párost.A csapat kiegyensúlyozottabb, ha Di María a jobb oldalon játszik”. Forrás: Madridom.huJobboldalon DM-el.
![]()
![]()
Mindegyik edzőnek van egy ekkora dilije?![]()
Faxomat..megint kiszopunk, ha így megyünk fel.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Na megint egy Reus pletyka...hová érkezne mégis? CR, Bale, Jesé, DM, Isco...jó játékos nagyon is, de nem hiszem hogy ide passzolna
OMG, nézhetjük a Xabi-Illarra párost.A csapat kiegyensúlyozottabb, ha Di María a jobb oldalon játszik”. Forrás: Madridom.hu

Mindegyik edzőnek van egy ekkora dilije?

Faxomat..megint kiszopunk, ha így megyünk fel.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Én nem tudom hogy Rakitic mennyire akar a realba játszani,vqgy akar e egyáltalán.Vagy uram bocsá jobban vonza a juve...cart írta:Ha a játékos a Realba akar igazolni, akkor hiába küldik Olaszországba. Max ingyen megy következő évben. Amúgy meg a szerződésük utolsó évében lévő embereket eddig is olcsón igazolta le a Real, Sahin, vagy Özil például, úgyhogy ez a feltételezés eléggé alaptalan.morientes írta:Úgyértem 20-ért nem.Nekünk majd mondanak egy 30-35-öt kb,az olaszok meg vihetik húszért vagy az alatt...én erre gondoltam.
Özil meg Sahin,a vitatott témában annyiban más,hogy ők egy,vagyis két bundesliga csapatból jöttek,nem rivalizáltak a ligában a realal,míg a sevilla igen,de ettől fontosabb az hogy finoman sem rajonganak andaluzia azon részén értünk.És a csapat egyik legnagyobb értékét nem gondolnám hogy szivesen adnák el madridba.Ha igen,akkor nyilván minél többért.
Aztán persze ha a horvát ide akar jönni,akkor könnyebb a dolgunk.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Az elég érdekes. abból már majdnem egy éves kihagyás lesz.Realista24 írta:Klopp megerősítette, hogy Gündogan nem lesz ott a vb-n, több időre van szüksége a teljes felépülésre.
mi a fene történhetett vele? Diaby (Arsenal) volt hasonló hogy ilyen sokat kihagyott meg asszem Ramsey-nél (persze más sérülés, de hasonló hossz). még szerencse hogy elvileg Perezék letettek a szerződéséről: nem kell még egy "Sahin-üzlet"....
... aki gondolom nyártól végleg a Dortmundé, tm 7 milliós vételárat ír (+1et kapott a Real a kölcsönért)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Klopp megerősítette, hogy Gündogan nem lesz ott a vb-n, több időre van szüksége a teljes felépülésre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem magatokból kell kiindulni'shutterisland írta:
ellenben a szurkolói szemszögből annyiból nem tetszik a dolog, hogy ha így nyerünk, akkor "jó, hát cr nélkül..." ha pedig elveszítjük, akkor "cr nélkül is..."

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
sportszakmai szempontokból jó nekünk, hogy nem játszik ronaldo, elvégre az ellenfél legjobbjáról beszélünk, és trófea a tét.
ellenben a szurkolói szemszögből annyiból nem tetszik a dolog, hogy ha így nyerünk, akkor "jó, hát cr nélkül..." ha pedig elveszítjük, akkor "cr nélkül is..."
Ha a játékos a Realba akar igazolni, akkor hiába küldik Olaszországba. Max ingyen megy következő évben. Amúgy meg a szerződésük utolsó évében lévő embereket eddig is olcsón igazolta le a Real, Sahin, vagy Özil például, úgyhogy ez a feltételezés eléggé alaptalan.morientes írta:Úgyértem 20-ért nem.Nekünk majd mondanak egy 30-35-öt kb,az olaszok meg vihetik húszért vagy az alatt...én erre gondoltam.
-
Mitől különbözne a klub szurkolója annak játékosától? Szerintem a 2000-es évek óta a Real Madrid legnagyobb előnye, egyben a legnagyobb hátránya is. Perez felépítette a galaktikusokat és vérprofi menedzsmentet rakott a klub mellé. Újság, tvk, internetes média, sztárfellépések, ázsiai turnék, nem pusztán focisták, hanem komplett brandek vásárlása. Egyszerűen a Realról akkor is beszéltek amikor nem kéne, akkor is az esélyesek között emlegetik amikor nímandok futkároznak a mezben. Az évek alatt meg elhiszi az ember, hogy ők maguk tényleg kiváltságos játékosok, holott némelyikük tucat, eredményeik meg nincsenek. Szóval amikor üti a média a klubot én inkább örülök neki semmint összeesküvéseket látnék mögötte. Egyszerűen sokszor nem érdemlik meg az ajnározást, mert nincs mire. Akkor jönnek a "következő meccsen majd jobban figyelünk", a "bírók a másikat támogatják" és hasonló kifogások. Vagy amikor minden évben a BL prémiumokról beszélgetnek Perezzel a kapitányok egy ebéd közben.de még hány zakó kell ahhoz, hogy picit visszább vegyünk az arcból, meg a baromi nagy mellényből?

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
CR hiánya, az e szezonbeli Barca elleni teljesítmény, valamint a hagyományosan rossz kupadöntős szereplések (ha jól emlékszem van "1-2" elvesztett döntője a csapatnak) nem igazán adnak okot az optimizmusra . . .
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Ja, egy tét nélküli meccsen ...volt olyan, hogy Moratakkal, félig b csapattal vertük őket, ezek még gyengébbek, így is ütni kell majd a Barcelonát

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Úgyértem 20-ért nem.Nekünk majd mondanak egy 30-35-öt kb,az olaszok meg vihetik húszért vagy az alatt...én erre gondoltam.VanillaSky írta:Miért ne lehetnénk mi a "vevők"? Ha egy csapat ajánlatát mi is megadjuk a játékos szabadon tárgyalhat bármelyik klubbal, ezért is szoktak árat felhajtani. Olyat nem köthet ki a Sevilla, hogy márpedig ide meg oda nem mehetsz csak amoda.De nem nekünk.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
volt olyan, hogy Moratakkal, félig b csapattal vertük őket, ezek még gyengébbek, így is ütni kell majd a Barcelonát. De hatalmas érvágás az biztos.. Jesé és Ronaldo, pont ilyen játékosok kellenek a gyenge védelmük ellen... Azért én még reménykedek, hogy nem igaz, vagy nem teljesen..
Ez meg a másik, nálunk csak lecserélik, mert picit fájt a térde, nem kockáztatunk, a Barcelonánál szalagok szakadnak, lábak törnek, de két hét múlva játszik mindenki.
Ez meg a másik, nálunk csak lecserélik, mert picit fájt a térde, nem kockáztatunk, a Barcelonánál szalagok szakadnak, lábak törnek, de két hét múlva játszik mindenki.

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Ez amugy szep h ennel a klubnal egy "elovigyazatossagi csere" egyenlo egy majd 1 honapos serulessel