Fifa alapjan nem rosszziro4vr írta:BM megszerezte ingyen Sebastian Rodet, 23 eves, vkp. Valaki aki ismeri esetleg..ki o?

Meg ugy tudom hogy a Frankfurt egyik legjobbja.
Cserenek jo lesz.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. április 14., hétfő 23:26
Fifa alapjan nem rosszziro4vr írta:BM megszerezte ingyen Sebastian Rodet, 23 eves, vkp. Valaki aki ismeri esetleg..ki o?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 14., hétfő 14:18
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 13., vasárnap 20:18
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 13., vasárnap 20:12
Zubi elvileg tárgyalt is Reus-szal és az ügynökével még az eltiltás bejelentése előtt, és a kiszivárgott információk szerint a dortmundi szívesen jönne/jött volna Barcelonába. Aztán az átigazolási tilalom közzététele után is volt egy olyan hír (Mundóban talán), hogy Zubiék rá akarják venni Reust, hogy maradjon még egy évet Dortmundban, és 2015 nyarán igazoljon hozzánk.madridronie írta:Egyébként a Barcát az eltiltásig reális célpontnak tartottam ... Nálunk nem nagyon látni a helyét Gareth-tel a csapatban.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. április 13., vasárnap 20:08
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. április 13., vasárnap 19:51
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 13., vasárnap 19:27
inkább a klub fedhetetlenségére utaltam, hogy azért ott is megy a mutyi, bármennyire is szimpatikus mondjuk, hogy a vezetőséget megtöltik korábbi legendákkal. Uli miatt nem aggódok én se, nem hinném hogy szappanért kéne majd hajolgatnia Breno és hasonló emberek társaságábanRealista24 írta:Uli köszöni jól van a teniszpályával ellátott börtönében és 500 cm-es plazma tv-s "cellájában". Ha majd kijön, akkor szerintem úgy nagyjából a bevallott lóvénak a tízszereséből bulizhat tovább.lásd Uli)
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 13., vasárnap 16:17
AzértÚgy higgyetek ennek a hírnek, hogy a méltán balfallosz François Gallardo keze van benne a dologban
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 13., vasárnap 16:12
Úgy higgyetek ennek a hírnek, hogy a méltán balfallosz François Gallardo keze van benne a dologbanmadridronie írta:Tessék, 2 napos!Elvileg tavaly óta figyeljük (és a vezetés szerint több, mint meggyőző a teljesítménye), az ára 40 guriga, hozzáteszem a játékos állítólag szívesen csatlakozna mind a Madrid, mind a Barca keretéhez (bár utóbbi az eltiltás miatt kezd kikerülni a képből :Đ ).
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 13., vasárnap 16:10
Mai hír szerint már csak 35madridronie írta:Tessék, 2 napos!Reust kb most azonnal hoznám és tolnám be a csapatba szinte bárki helyett.Kár, hogy még csak szóba se kerül velünk kapcsolatba, pedig ő sztem a megszerezhető játékosok közé tartozik.Állítólag tavaly óta figyeljük (és a vezetés szerint több, mint meggyőző a teljesítménye), az ára 40 guriga, hozzáteszem a játékos állítólag szívesen csatlakozna mind a Madrid, mind a Barca keretéhez (bár utóbbi az eltiltás miatt kezd kikerülni a képből :Đ ).
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 13., vasárnap 16:10
Tessék, 2 napos!Reust kb most azonnal hoznám és tolnám be a csapatba szinte bárki helyett.Kár, hogy még csak szóba se kerül velünk kapcsolatba, pedig ő sztem a megszerezhető játékosok közé tartozik.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 13., vasárnap 15:51
Uli köszöni jól van a teniszpályával ellátott börtönében és 500 cm-es plazma tv-s "cellájában". Ha majd kijön, akkor szerintem úgy nagyjából a bevallott lóvénak a tízszereséből bulizhat tovább.lásd Uli)
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 13., vasárnap 14:40
egyébként az adidas komolyan beszállna az tuti, de nem hinném, ott azért kell futni ismorientes írta:Löwe Messi.....de most egy időre leállnak, már bőven vonzóbb hozzájuk igazolni külföldről is, mint 2008-9 fele mondjuk
.
biza, németben akkora atyaúristenek hogy csak na..pláne most, a bl cím óta, egy erős gazdaságra ráraknak egy jól irányított, az országban elsöprő és a világban is nagy népszerűségű klubbot, szóval rendben vannak (hellyel-közzel, lásd Ulirevolver írta:és az összes nagy német cég beállt mögéjük. autógyártók, ipari vállalatok, temérdek bank és biztosító vállalatNem mindegy, hogy egy német vagy egy spanyol gazdaság mellett van a csapatod. Én egyáltalán nem csodálkozom, hogy ennyi pénzük van, 3 BL döntő, nincs/nem volt adósságuk, előtte meg nem szórták kimondottan a pénzt...
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. április 13., vasárnap 14:33
és az összes nagy német cég beállt mögéjük. autógyártók, ipari vállalatok, temérdek bank és biztosító vállalatNem mindegy, hogy egy német vagy egy spanyol gazdaság mellett van a csapatod. Én egyáltalán nem csodálkozom, hogy ennyi pénzük van, 3 BL döntő, nincs/nem volt adósságuk, előtte meg nem szórták kimondottan a pénzt...
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 13., vasárnap 14:30
ikarus93 írta:Engem az érdekelne, hogy lett ilyen bődületesen nagy vagyona a Bayernnek egy pár év alatt?
Elötte se voltak szegény klub, de messze nem voltak ennyire vagyonosak.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 13., vasárnap 14:27
Löwe Messi.....de most egy időre leállnak, már bőven vonzóbb hozzájuk igazolni külföldről is, mint 2008-9 fele mondjuk
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 13., vasárnap 14:23
amúgy Grószkrajc illene a sorba..ősschalkés Neuer, dortmundos Götze, Lewa,morientes írta:Én csak így a támadó szekciót vázoltam...fenéket, Hummels meg ha Kroos elmegy Gündogan :lol:mivel ismerik egymást mint a rosszpénzt
A kp-n úgy is megvannak már,oda Gündogan meg Kroos már sok lenne
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 13., vasárnap 14:20
Én csak így a támadó szekciót vázoltam...fenéket, Hummels meg ha Kroos elmegy Gündogan :lol:
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. április 13., vasárnap 14:19
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 13., vasárnap 14:19
túl szép lett volna a Maridnak, ha ő kiesik..nagyon nagy különbség ha ő véd, vagy 5-6 kapustól eltekintve bárkimia san mia írta:Apró vádlisérüléssel elővigyázatosságból cserélték le Neuert. Jelenleg úgy fest, hogy már a szerdai kupameccsen kezdő lesz.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem