Persze... . Tiszta idiota ez a Marca.

HozzászólásSzerző: sonic » 2013. május 22., szerda 23:10
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 22., szerda 23:08
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 22., szerda 23:04
Amúgy Husztit velünk is,és a MU-val is szóba hozták már ebben az évben.A Sport.de értesülései szerint a Real Madridtól távozó José Mourinho szemet vetett a Hannover magyar középpályására Huszti Szabolcsra.
Ha netán igaz, még jó hogy Madridban való ittléte alatt nem jottek ilyen hirekkel
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2013. május 22., szerda 23:02
Amíg Mancini volt a City edzője nem gondoltam hogy komolyan gondolják, de mivel Pellegrini oda tart, ezért nagyon is sanszos hogy beszállnak a buliba. Szerintem elfogják engedni a kivásárlási ára alatt is, de amit írtam az persze csak egy jóindulatú túlzás, ezért is fogalmaztam úgy, hogy nagy vétel lenne...Realista24 írta:>>Na hála istennek, már tavaly esedékes lett volna. 16-20m körül óriási vétel lenne.
És mivel a Cityvel versengünk érte, ahova jelenlegi edzője tart, kétlem, hogy féláron megkapnánk.A Málaga részéről elismerték, hogy a Real Madrid érdeklődik Isco iránt, azonban hivatalos ajánlattétel még nem történt. Az AS szerint a Málaga 35 millió euróért, azaz a kivásárlási árért engedi csak el a játékost, ezt az összeget a Real Madrid játékosok bevonásával csökkentené.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 22., szerda 22:59
na de ott Higuainról volt szó...Realista24 írta:Csak egy példa Madridból. Higu is hiába rinyál évek óta, hiába van egy semmit nem jelentő szerződése, nem tudott újat kisírni.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 22., szerda 22:57
Csak én nem örülök ennek?Los Blancos írta:Lencsevégre kapták a Bernabeuban tárgyalni az illetékeseket Iscoról.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 22., szerda 22:56
>>Na hála istennek, már tavaly esedékes lett volna. 16-20m körül óriási vétel lenne.
És mivel a Cityvel versengünk érte, ahova jelenlegi edzője tart, kétlem, hogy féláron megkapnánk.A Málaga részéről elismerték, hogy a Real Madrid érdeklődik Isco iránt, azonban hivatalos ajánlattétel még nem történt. Az AS szerint a Málaga 35 millió euróért, azaz a kivásárlási árért engedi csak el a játékost, ezt az összeget a Real Madrid játékosok bevonásával csökkentené.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2013. május 22., szerda 22:55
Na hála istennek, már tavaly esedékes lett volna. 16-20m körül óriási vétel lenne.Los Blancos írta:Lencsevégre kapták a Bernabeuban tárgyalni az illetékeseket Iscoról.
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. május 22., szerda 22:54
Chelsea-s a szobatársam és nem a is a kritikus fajtából, de Ő-t (mármint Liuzt) kifejezetten nem szereti. Állítása szerint meccsek mentek el rajta és valami 10-15 gólt emleget, amiben idén hibás volt a bohóc tekintetű futbalista...kelemen.istvan írta:David Luiz mostanabab szurot szokott jatszani..Khediranal jobb...
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. május 22., szerda 22:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 22., szerda 22:53
Erős túlzás, gondolom érzed. :-)a gyakorlatban ezek a szerződések szinte semmit sem jelentenek.
Az ilyen játékosokról meg is van a véleményem.Akkor és annyiszor újra lehet tárgyalni ahányszor akarják
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 22., szerda 22:50
a gyakorlatban ezek a szerződések szinte semmit sem jelentenek. Akkor és annyiszor újra lehet tárgyalni ahányszor akarják. És meg is teszik általában. A menedzsereknek is meg kell élni vmiből.Realista24 írta: Ha aláírt 5/6 évre bizonyos fizetésért, akkor ez van.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. május 22., szerda 22:50
Pontosan.Toky írta:Neymar és CR támadók, nem középpályások, így ha én válaszolnék, azt mondanám, hogy a védelem.
és még, hogy abban a szerepkörben, ahova Modricot írta, ő is inkább támadna.Gerr90 írta:Szerintem az, hogy innen csak Vidal-Modric lenne a "középpálya".
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 22., szerda 22:46
Hacsak nincs leírva a szerződésbe, hogy x idő után jár az emelés, akkor nem kéri jogosan. Ha aláírt 5/6 évre bizonyos fizetésért, akkor ez van.bárki jogosan kérhet több pénzt aki 3 évig meghatározó alakja egy csapatnak.
Még ropog.Ez friss nyilatkozat?
Még múlthéten azt olvastam, hogy a németekkel akar BL-ezni, feltéve ha tényleg mondott ilyet...
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 22., szerda 22:45
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2013. május 22., szerda 22:45
Ez friss nyilatkozat?Realista24 írta:Carvajal elmondta, hogy ha a két klub megegyezik, akkor visszatér Madridba, mert ki ne szeretne itt játszani.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 22., szerda 22:44
Élhet Párizs mellett is, valami kisvárosban, de meglepődnék rajta.tucsoki írta:Ez biztos?Gerr90 írta:Csodálkozom, hogy többen milyen jó véleménnyel vagytok Luizról.
Nem tudom milyen gyakran látjátok játszani, így az is lehet, hogy csak én fogtam ki gyengébb meccseit, de nálam egyáltalán nem az az ember, aki megütné a Real szintet, főleg nem ennyiért. Meccsek mennek el rajta. Jelenleg csak egy brazil nemzetiségű khv van, aki minőségi javulást hozhatna nekünk, de ő Párizsban él.
Bár gondolom az embereket megfogja, hogy szép távoli góljai vannak. Varane, Pepe és Ramos (középen) is jobbak nála. Értelmetlen lenne leigazolnunk.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 22., szerda 22:43
hát az idei Di Mariánál kis túlzással mindenki jobb lett volna aki képes arra h továbbpasszolja a labdát a legközelebbi embernek. Mert az argentin vagy elpasszolta, vagy ellőtte feleslegesen, vagy belevezette 3 védőbe. 10ből 9szer rossz megoldást választott.schranzer írta:Ez ám a hír:
A Sport.de értesülései szerint a Real Madridtól távozó José Mourinho szemet vetett a Hannover magyar középpályására Huszti Szabolcsra.
Ha netán igaz, még jó hogy Madridban való ittléte alatt nem jottek ilyen hirekkel
szerintem meg Özil személyétől függetlenül, bárki jogosan kérhet több pénzt aki 3 évig meghatározó alakja egy csapatnak. De ha jól rémlik a vezetőség is meg akarja újítani a szerződését, nem Özil veri az asztalt hogy mindenáron több lóvét kapjon.Szerintem illene egy kiemelkedő szezont produkálnia mielőtt nagyobb gázsit kér. Az idei nem volt az.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 22., szerda 22:43
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. május 22., szerda 22:40
tucsoki írta:Ez biztos?Gerr90 írta:Csodálkozom, hogy többen milyen jó véleménnyel vagytok Luizról.
Nem tudom milyen gyakran látjátok játszani, így az is lehet, hogy csak én fogtam ki gyengébb meccseit, de nálam egyáltalán nem az az ember, aki megütné a Real szintet, főleg nem ennyiért. Meccsek mennek el rajta. Jelenleg csak egy brazil nemzetiségű khv van, aki minőségi javulást hozhatna nekünk, de ő Párizsban él.
Bár gondolom az embereket megfogja, hogy szép távoli góljai vannak. Varane, Pepe és Ramos (középen) is jobbak nála. Értelmetlen lenne leigazolnunk.
Jelenlévő fórumozók: 35 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem