Nana, ezt azért ilyen bátran ne jelentsük kiGranada-s csatár olyan ziccert hagyott ki, amit nálunk a csapatban bárki, csukott szemmel is elpasszol a kapus mellett...

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 12., szombat 21:47
Nana, ezt azért ilyen bátran ne jelentsük kiGranada-s csatár olyan ziccert hagyott ki, amit nálunk a csapatban bárki, csukott szemmel is elpasszol a kapus mellett...
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. április 12., szombat 21:47
Jönnie kell az Atletico visszaesésének. Ha idén nem is, majd a következő szezonban.R.M.C.F írta:zalkrisz írta:jó ez a Neymar ziccerben.. amúgy szóljatok ha tényező lesz az Atma is, mert nagyon sokan lesajnálták itt őket, az h a bajnokság közepén az csak 1 dolog, de sokan még 1 hónapja is..
Én nem sajnáltam le őket,de azért nem egy szezont nyomtam már végig,és minden évben láttam efféle meglepetés csapatot,akik azért a végére kifulladtak. Volt (sociedad) aki az utolsó döntő fordulóban bukott.....de bukott.
A foci igazságtalan játék,kiszámithatatlan......és a kicsit is beleszólhatnak,mivel sok tényező szól a sikeresség mellett. Az AM dicsérendő,ez az edző tényleg JÓ....és TÉNYLEG JÓ munkát végez. SImeone JÓ edző. ritkán mondok ilyent,de most igen.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 12., szombat 21:46
Lehet csak te vagy így ezzel. Isco szerintem átesik a ló tuloldalára jó néhány esetben, Dortmund elleni első meccsen kocsmában kb. minden Real drukker a haját tépte a gólja ellenére is. Iszonyat, hogy mennyit cipeli, még akkor is amikor egyértelműen ott áll üresen jobb helyzetben a társ. Ráadásul esélyt ad az ellenfélnek a kontrára is. Carlo helyében párszor pofonvertem volna egy stoplissal. Kár, hogy nem lehet fúzionálni két játékost, Özilből és belőle kapnánk egy penge spílert.emiatt nekem nincs bajom azzal hogy isco önzőzik sokszor, tetszik hogy benne ez meg van.
HozzászólásSzerző: TBone » 2014. április 12., szombat 21:46
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 12., szombat 21:45
1v1be vezetik Pintora a labdát, tiszta ziccer... színtiszta, védő a közelben nincs....R.M.C.F írta:Realista24 írta:EZ MI VOLT?????EZ MI VOLT?????EZ MI VOLT????? Anyám borogass
MI??? Nem merem nézni hátha kapnak egy 11est.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. április 12., szombat 21:45
Granada-s csatár olyan ziccert hagyott ki, amit nálunk a csapatban bárki, csukott szemmel is elpasszol a kapus mellett...R.M.C.F írta:Realista24 írta:EZ MI VOLT?????EZ MI VOLT?????EZ MI VOLT????? Anyám borogass
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 12., szombat 21:45
nekem a hatékonyságával van bajom, sokat vállal, sok be is jön, de sokszor meg elveszti. ugyanakkor szerintem van annyira intelligens, hogy tanul, fejlődik és egészséges keretek közé szorítja. kellenek az ilyen vagányabb fazonok, akik nem csak a helyi menő alá játszanak, ez tényGalacticos írta: emiatt nekem nincs bajom azzal hogy isco önzőzik sokszor, tetszik hogy benne ez meg van.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 12., szombat 21:44
1 vs 1 és agyonrúgja a labdával Pintót, hát lefosom a bokám.R.M.C.F írta:Realista24 írta:EZ MI VOLT?????EZ MI VOLT?????EZ MI VOLT????? Anyám borogass
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 12., szombat 21:44
Realista24 írta:EZ MI VOLT?????EZ MI VOLT?????EZ MI VOLT????? Anyám borogass
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 12., szombat 21:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 12., szombat 21:43
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. április 12., szombat 21:43
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. április 12., szombat 21:42
HozzászólásSzerző: primrose » 2014. április 12., szombat 21:42
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 12., szombat 21:41
zalkrisz írta:jó ez a Neymar ziccerben.. amúgy szóljatok ha tényező lesz az Atma is, mert nagyon sokan lesajnálták itt őket, az h a bajnokság közepén az csak 1 dolog, de sokan még 1 hónapja is..
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. április 12., szombat 21:40
szerintem meg akkor lett volna jobb ha nem nevelik belé hogy csak messi létezik.ziro4vr írta:Iniesta egyébként, aki tud..ha a kapu előtt jobb lett volna sokkal magasabbra kerülhetett volna..nagy bajban lesznek, mikor ő leteszi a lantot
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 12., szombat 21:38
és..törvény, hogy mindig velük kell lennie?petiamadridista írta:azért tegyük hozzá, hogy a szerencse sincs a Barcaval ma este.
legalábbis eddig.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 12., szombat 21:38
petiamadridista írta:azért tegyük hozzá, hogy a szerencse sincs a Barcaval ma este.
legalábbis eddig.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. április 12., szombat 21:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 12., szombat 21:37
Három szezonra szóló szerencsét elhasználtak már.petiamadridista írta:azért tegyük hozzá, hogy a szerencse sincs a Barcaval ma este.
legalábbis eddig.
Ebben kételkedett valaki is? :Đ Ezt mondom a továbbjutás óta!!Itt még bármi lehet, az is hogy triplázunk
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem