Egyébként gyorsan, erőszakosan kéne játszani elől, csak az nekünk nem nagyon szokott menni...

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. április 12., szombat 19:49
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. április 12., szombat 19:41
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2014. április 12., szombat 19:39
+1. Perez papa legnagyobb hibája volt. A CR-Robben kombó nem kicsit lett volna jobb ennél a Ribery-Robbennél.Matt009 írta:Baszott nagy hiba volt eladni 2009-ben, ráadásul 25 milláért... A BM meccseinek a felét a Robben adta különbséggel hozza. Nincs a világon még egy olyan játékos, aki olyan könnyen bontja meg a védelmeket, mint a holland. CR-rel brutál kombót alkottak volna... Aztán azóta 130 milliót elköltöttünk arra a posztra, és Robben minőségének a közelébe sem ért egyik játékos sem... Tipikus Real hadművelet...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. április 12., szombat 19:28
Annak idején örültem Robben érkezésének, de hamar kiváltotta belőlem az ellenszenvet. Csapatjátékban értékelhetetlen volt, és bár egyénileg olykor volt néhány jó megmozdulása, összességében mindig negatívan lehetett rá visszatekinteni. A mérhetetlen önzősége beárnyalta az összképet, illetve az, hogy a labdával sokszor nem tudott mit kezdeni (Pl. a Bayern - Inter elleni 2. gólja előtt, csak nagyon ritkán volt olyan szerencséje, hogy az ellenféltől csapattárshoz pattan a labda...). Számtalan támadás akadt el mikor labdát kapott, mert a csapattársak leálltak. Fogalmuk sem volt róla, hogy most akar-e passzolni, fog-e valaha, és ha igen, akkor összejön-e egyáltalán, mert egy csapatszinten jól védekező/letámadó ellenfél játszi könnyedséggel vette el tőle a bogyót (a passz akkor is derogált neki...). Ő kiélte magát, mentálisan éretlen volt, a 65 meccs / 13 gól arányát pedig hasonlítsd össze...tucsoki írta:No offense, de felmerül bennem a kérdés, néztél Real meccset 2009-ben amikor Robben is játszott?Matt009 írta:Ha már Bale vs Robben...
A holland klasszisokkal jobb, jelenleg. Baszott nagy hiba volt eladni 2009-ben, ráadásul 25 milláért... A BM meccseinek a felét a Robben adta különbséggel hozza. Nincs a világon még egy olyan játékos, aki olyan könnyen bontja meg a védelmeket, mint a holland. CR-rel brutál kombót alkottak volna... Aztán azóta 130 milliót elköltöttünk arra a posztra, és Robben minőségének a közelébe sem ért egyik játékos sem... Tipikus Real hadművelet...
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 12., szombat 18:57
Bocs, de erre reagálnom kell.Miben jobbak??max fejben meg egysegesebbek..jatekosanyagban nemigen..egysegben rejlik az erejuk ..olyan keves eselyt adsz a csapatnak? Azert az enyhe tulzas! a gyenge Munitedet csak nagy fordulat utan tudtak felvallra fektettni
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. április 12., szombat 18:49
No offense, de felmerül bennem a kérdés, néztél Real meccset 2009-ben amikor Robben is játszott?Matt009 írta:Ha már Bale vs Robben...
A holland klasszisokkal jobb, jelenleg. Baszott nagy hiba volt eladni 2009-ben, ráadásul 25 milláért... A BM meccseinek a felét a Robben adta különbséggel hozza. Nincs a világon még egy olyan játékos, aki olyan könnyen bontja meg a védelmeket, mint a holland. CR-rel brutál kombót alkottak volna... Aztán azóta 130 milliót elköltöttünk arra a posztra, és Robben minőségének a közelébe sem ért egyik játékos sem... Tipikus Real hadművelet...
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 12., szombat 18:45
Jó, ilyen balfasz orvosok mellett itt tartani a porcelán lábait, nem lett volna okos döntés. Csak kár, hogy a bajoroknak adtuk el.Matt009 írta: Tipikus Real hadművelet...
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. április 12., szombat 18:42
Fél életét a kórházban tölti ... Ha nem ment volna is kellett volna valaki , mert többet volt sérült, mint egészséges.Matt009 írta:Ha már Bale vs Robben...
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 12., szombat 18:37
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 12., szombat 18:33
Szerintem is jó nektek, hogy idegenben kezdtek sőt, szerintem Pep taktikája is fekszik ennek.mia san mia írta:Kedvező, hogy idegenben kezdünk. Viszont tartok tőle, hogy Pep megint óvatos taktikát választ.
A pálya közepén képesek lehetünk dominálni. Rafinha szerintem nem lesz a kezdő közelében. Azt hiszem összeáll a Martinez Basti belső kettős.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 12., szombat 18:05
Mondjuk ez igaz,na meg a nagyszámok alapján olykor eltalálja még a kaput is...Ja, ilyesmi a forgatókönyv, de ezekben akkor is benne van hogy eltalálja jól, lepattan aztán lesz valami, vagy kivételesen leadja. Simán megelőzhető lenne, de a sok gyökkető védő csak hátrál, hátrál, aztán elnéznek balra mire a kopasz már bent van. Lásd MU meccs. :D
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 12., szombat 17:47
Ja, ilyesmi a forgatókönyv, de ezekben akkor is benne van hogy eltalálja jól, lepattan aztán lesz valami, vagy kivételesen leadja. Simán megelőzhető lenne, de a sok gyökkető védő csak hátrál, hátrál, aztán elnéznek balra mire a kopasz már bent van. Lásd MU meccs.morientes írta: Hát a legtöbbször mi van...behuz a centrum feé,a védő rajta,tol rajta még egyet,na még egyet,a védő szorítja kifelé,Robben tol még egyet,de már tudja hogy lőni kellene,aztán elrúgja,legtöbbször a holdba...
Míg Bale tol rajt kettőt és már abban az ütemben lövi....és az esetek 90%-ban eltalálja a kaput...ez a különbség.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 12., szombat 17:06
Hát a legtöbbször mi van...behuz a centrum feé,a védő rajta,tol rajta még egyet,na még egyet,a védő szorítja kifelé,Robben tol még egyet,de már tudja hogy lőni kellene,aztán elrúgja,legtöbbször a holdba...ziro4vr írta:Hát a vicc, hogy a sok hülye tényleg nem tudjamorientes írta: De én Robbent viszont nem tartom jobbnak,ez a befelehúzok oszt lövök,ezt má csak a hülye nem tudja levédekezni...![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 12., szombat 17:01
Hát a vicc, hogy a sok hülye tényleg nem tudjamorientes írta: De én Robbent viszont nem tartom jobbnak,ez a befelehúzok oszt lövök,ezt má csak a hülye nem tudja levédekezni...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 12., szombat 16:59
Csak szeretne az lenniikarus93 írta:Ribery szerintem van olyan jó játékos mint Ronaldo. Nem a gólokat kell nézni, hanem a munkát amit belenyomnak egy meccsbe, simán partyba van a francia a portugállal.
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. április 12., szombat 15:59
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. április 12., szombat 15:39
szerintem meg a játék minden elemében jobb CR.ikarus93 írta:Ribery szerintem van olyan jó játékos mint Ronaldo. Nem a gólokat kell nézni, hanem a munkát amit belenyomnak egy meccsbe, simán partyba van a francia a portugállal.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 12., szombat 15:38
dehogy van. túl van fújva a francia én azt mondom. ha a korábbi lúzerségét kivesszük én robbent is jobban tartom nálaikarus93 írta:Ribery szerintem van olyan jó játékos mint Ronaldo. Nem a gólokat kell nézni, hanem a munkát amit belenyomnak egy meccsbe, simán partyba van a francia a portugállal.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. április 12., szombat 15:35
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 12., szombat 15:14
Miben jobbak??max fejben meg egysegesebbek..jatekosanyagban nemigen..egysegben rejlik az erejuk ..olyan keves eselyt adsz a csapatnak? Azert az enyhe tulzas! a gyenge Munitedet csak nagy fordulat utan tudtak felvallra fektettni ..sokat ront az eselyeken a Dortmundi meccs!!alairom ott leszerepelt a csapat!ajandekoztunk 2golt az ellenfelnek..biztos vagyok benne hogy kielemezik azt a meccset es jobban odafigyelnek majd..es Bizok Ancelottiban nem egy akarki ul a kispadunkon..6szor nagyobb tapaszzalata vab mint Pepnek akit nagyra tartok felreertes ne essek..jatekosanyagban meg jobbak vagyunk..nem hinnem hogy be kene tojni az osztrak alabatol..vagy a vandor 6csapatot megjart Robbentol,Ribery a legjobb jatekosuk..Ronaldo cipofuzojet nem kothetne be..szorgos iparosok vannak naluk ..es egyseget alkotnak es mentalisan egy eros garda lett beloluk..2eve meg a legnagyobb luzer csapat volt ..meg lehet oldani..nem kell ennyire leoltani a csapatot..messze nem olyan felelmetes csapat mint a Pep Barca volt! Nyilt meccs lesz! Ha ugy jatszunk mint a Barca ellen..a hibakat kikuszobolve..hatul stabilabban ..lehet a nagy bayern is 3al megy haza a zsakba!!kerdes mennyire teszik ki a szivuket a palyara a mieink..Matt009 írta:Ott nem szerencsétlenek voltunk, hanem balfaszok. A védelmünk leszerepelt. A bíró ténykedése hozzájárult a vereséghez, de az a meccs nem csak a bíró miatt ment félre. Naív az, aki azt hiszi, hogy a védelmünk kibírja majd a BM nyomását.Még egyszer ennyire szerencsétlenek nem leszünk!!!!!!!
Ez a BM jobb nálunk. 65-35 az esélyek oda. Ezzel szembe kell néznünk. Mind a csapat ereje, mint a jelenlegi sérüléshullám erősen ellenünk dolgozik. A realitás nem az, hogy mi megyünk tovább.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem