Ezen igazán nincs mit kimagyarázni, látta mindenki élőben, nem kell védeni a védhetetlent.R.M.C.F írta: Az hogy kinyomta Tito szemét,már nem is kommentálom,mert ma már másutt is olvastam....egyszerűen,magyarországon,nincsenek sokan tisztában egy-egy szó jelentésével. Igen kinyomta a szemét. Ez történt,tito szeme ki lett nyomva. El is hiszik sokan,ennyire buta ember a drukker.
Persze, vannak árnyalatok nehéz meghúzni a vonalat. De amikor megfelelő volt az eredmény (1 gólos előny vagy döntetlen), akkor bizony kb. mindig teljesen visszaállította a csapatot, még kontrát se nagyon vezettek. Ezt én bunkernek nevezem, leHiguain írta: a kontrafoci és a bunker nem ugyanaz
régebben a 2000es években nem számított bunkerfocinak ha 50-50% körül volt a labdabirtoklás. Ezt egyszerűen szerintem rosszul látod, hogy ez probléma. És a kipasszolós játék helyett szerintem a jó konrták nagyon látványosak és a kézilabda felállás ami nem real madridos. Persze nem csak kontrára kell játszani, de Mourinhoval a célfoci miatt nem volt látvány és nem kontrák miatt.
Így van. Megintcsak az edző hibája, hogy nem tudott közös nevezőre jutni egyes játékosokkal. Jahogy máshol mellette voltak mindig. Ez meg kit érdekel? Iker is kijött a többi edzővel, meg Ramos is.Toky írta: Szerintem a csapat egységes. És egységesen kiáll Casillas mellett is. Szerintem a szakadék a játékosok és edzői stáb (vagy csak Mourinho) között van. Az alapján, amit a pályán látni, meg a hírek szerint (játékosok összeállnak, meg reggeliznek, Pepe Casillas mellett áll ki) nem hiszem, hogy a játékosok között ne lenne összetartás.
Mindegy én örülök, hogy elment, túl nagy volt az arca. Csak többet ült 1 évvel a kelleténél. Majd most a Chelseavel való bukta után kicsit hátha visszafogja magát.