A Paris Saint-Germain érdeklődik a Real Madrid szélsője, Angel di María szerződtetése iránt. A Királyi Gárda 25 millió eurót vár az argentin játékosért cserébe, amit a francia bajnok klub meg is adna.
Én egy 10est azért még rápakoltatnék. Aztán vihetik!

Ezt a Juve-Higu üzletet mindenképp úgy bonyolítanám le, hogy egy kp jönne hozzánk azzal a lendülettel Pogba vagy Vidal. Bármelyiküknek örülnék nagyon.Az AS szerint a Real Madrid örömmel venné, ha a Juventus belevonná a Higuaín üzletbe középpályásukat, Vidalt. A chilei játékos két éve érkezett a torinói klubhoz, és szerződése 2016-ig szól. A tárgyalások ma délután fognak megkezdődni Madridban.

Ezek közül csak a két argentint adnám el, és Modric abszolút érintethetetlen. Nálam legalábbis. Nem is értem, hogy kerülhet ide a neve. De Benzema, és két portugál távozásának sem örülnék kimondottan. Azt sem értem, hogy miért adnák el mindkét csatártA Marca legújabb listája szerint, néhány korábban érinthetetlen játékostól is megválna a klub, amennyiben megfelelő ajánlat érkezne értük. A lap legfrissebb cikke szerint Higuain, Di Maria, Modric, Coentrao, Benzema, Pepe is klubot válthat. Jelenleg Higuaín ügye van terítéken, aki a hírek szerint nettó 6 millió eurót szeretne keresni, így lehetséges, hogy végül Angliában fog kikötni a Juventus helyett.

Marcelo?!?! Na ne!!Angol lapok szerint Pérez nem akar várni egy évet Balere és mindent bevet, hogy még idén nyáron megszerezze. A legfrissebb hírek szerint 50 millió eurót kínál, valamint egy játékost választhat Daniel Levy a Pepe, Higuaín, Di María, Marcelo négyesből. A Tottenham eddig csak Higuaín iránt mutatott komolyabb érdeklődést, aki azonban nem akar olyan csapatban játszani, amelyik nem indul a BL-ben.

Nagyon gyorsan fel kell vinni azt a kivásárlási árat, hogy még el se gondolkodjanak letenni azt!!Angol lapok szerint José Mourinho szeretné magával vinni Raphael Varanet a Chelseahez. A fiatal francia védő az elmúlt hetekben térdműtéten esett át, szerződése 2017 júniusáig szól, és kivásárlási ára 30 millió euró. A vezetőség ezt szeretné meghosszabbítani, és természetesen szeretné sokszorosára emelni a kivásárlási árát.

Gyönyörű videó! Minden elismerésem! És kiváló téma!Tádám írta:Hamarosan új cikksorozattal jövünk:
http://www.youtube.com/watch?v=Dzew9HGorUM
Nzedge munkája! :-)