RMCF... te meg "lődd már le magad", így az elmúlt 4 órában, 20:20tól sikerült egy 70 feletti kommentszámot összeírogatnod és még ki tudja hol a vége....

3 és fél percenként írsz 1 kommentet átlagban

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 13., vasárnap 0:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 12., szombat 23:14
Nem kell rögtön aggódni, tessék kérdezni!ferni írta:nagyon örülök, hogy 1 éves lett az oldal meg imádom, meg minden egyéb és még 100 ilyet, de azért az kicsit erős volt, hogy kb 2 percig bármire kattintottam a szülinapos cikk jött be, vagy frissítettem az oldalt és átdobott arra a hírre![]()
szerencsére már megoldódott
mégse, az Elküld gombbal mentem a hírre át![]()
http://madridom.hu/blog/2014/04/12/egy-evesek-lettunk/
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 12., szombat 23:12
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 12., szombat 21:03
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 12., szombat 0:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 11., péntek 22:10
Amint kész az első interjú, és van értelme, Misztik biztos kiír majd egy új szavazást.poronty írta:Veled nincs semmi bajom, de van itt olyan, aki a hat szavas mondataiba is tud két helyesírási hibát véteni. És ilyen ember írogat napi 50-szer. Egyébként még egy kérdésem lenne...L.Miki nevű fórumozóval nem lehetne interjú? Azt hiszem nála szokott megtörni a "jégcsap".Mi a bajod velem?
HozzászólásSzerző: poronty » 2014. április 11., péntek 22:08
Veled nincs semmi bajom, de van itt olyan, aki a hat szavas mondataiba is tud két helyesírási hibát véteni. És ilyen ember írogat napi 50-szer. Egyébként még egy kérdésem lenne...L.Miki nevű fórumozóval nem lehetne interjú? Azt hiszem nála szokott megtörni a "jégcsap".Mi a bajod velem?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 11., péntek 21:59
Mi a bajod velem?poronty írta:Estét!
Olyan kérdésem volna, hogy amennyiben egy felhasználó napi 50 hozzászólást produkál totál feleslegesen, ráadásul az összes 1-2 mondatos, akkor annak valami figyelmeztetést nem lehetne adni, hogy kevesebbet írjon vagy, ha már annyira unatkozik akkor legalább érdemben szóljon hozzá a témákhoz? És itt nem rájzenre gondolok elsősorban . Köszi előre is a válaszokat.
HozzászólásSzerző: poronty » 2014. április 11., péntek 21:42
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 11., péntek 19:38
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. április 11., péntek 15:40
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 11., péntek 14:09
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2014. április 10., csütörtök 21:50
Szerintem azt az 5-6 ezret bőven megéri, ad is stabilitást (már csak a tudatalattiban is sokat számít). Ha térdsérülésed volt, akkor ennyit megérdemel az a láb. Nem tudom milyen sérülésed volt, de nagyon ajánlom a kemény és rendszeres bicajozást, vagy akár a konditerem minden láberősítő gépét.Norbey írta:Sziasztok! véleményekre lennék kíváncsi egy kis "térdproblémával" kapcsolatban. Használ valaki közületek térdgépet foci vagy aktív sportolás közben? Ha igen, akkor tényleg annyira jó és erős tartást biztosít mint mondják/írják? Már unom a fáslis és egyéb megoldásokat, ezért jobb lenne venni egy komolyan "cuccot" a térdemre, mivel sajnos elvitték a barmok, és azóta muszáj stabilitást adni neki. Esetleg valakinek valami tipp, hogy valóban megéri-e ez a térdgép, vagy esetleg más térdszorítós megoldásokkal próbálkozzam! A válaszokat előre is megköszönném! Hala Madrid Kedves Sporttársak! :-)
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. április 10., csütörtök 21:44
persze,hogy kellRealista24 írta: Egyet ne felejts el, mindent, azaz MINDENT hamisítanak! Az eladónak nincs még visszajelzése, én nem rendelném meg.
Illetve ott van, hogy Min. Order : 465 pieces
Kell neked félezer darab?![]()
HozzászólásSzerző: Norbey » 2014. április 10., csütörtök 21:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 10., csütörtök 21:39
Egyet ne felejts el, mindent, azaz MINDENT hamisítanak! Az eladónak nincs még visszajelzése, én nem rendelném meg.csababarca írta:nah beírom miről van szó, hátha kifigyelitek a csapdát.
Polar loop órával szemezek régóta,ez aktivitásmérős cucc,itthon 27900 huf az ára.
Létezhet,hogy kínában ennek a negyedéjért van? Mert ha valami kamut akarnak odaadni annyiért,akkor inkább megveszem itthon 28ért, minthogy befürödjek vele...
http://www.aliexpress.com/item/Hot-Sale ... 79506.html
képek alapján eredetinek tűnik,csomagolás is stimmel,stb...ugye itt nagy mennyiséget lehet rendellni,de már ledealeltem az eladóval,hogy 3at tud küldeni, free shippingel...a 3 együtt lenne 95 dollár, darabja, 31,5. Másik kettőt lazán eladom,lenne rá kereslet az ismertségi körömben,rajtam nem maradna.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. április 10., csütörtök 21:37
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2014. április 10., csütörtök 21:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 10., csütörtök 20:31
Nem értem miről beszélsz!olyan fétis ez nekem mint lacinak a repjegy.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 10., csütörtök 19:45
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem