Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Pár napja Simione lenyilatkozta, hogy nem mindig a legjobb csapat nyer, hanem az aki harcol... Ez idén látszik is nálunk és ez dicséretes is. Én megmondom őszintén abban bízok, hogy majd most kijön az, hogy mennyire és mit is akarnak a srácok. Azért a BM ellen a visszavágón sem fogunk tinglitanglizni. Ez nem lesz egy 3-0-ás hazai meccs. Revansot is lehet venni plusz egy olyan csapat ellen játszuk amit alapjaiba nem nézünk le. Ilyenkor egy ilyen csapatnak kapcsolni kell, és én ebben bízok, de ez az első meccsen ki is fog jönni, hogy mit is szeretnénk. A másik pedig, hogy bízok magában a sorsban is. Ugyanis amikor 2 éve kiestünk akkor hazai pályán estünk ki. Szép lenne Münchenben tovább menni a bajorokon.
Tudom, hogy idén egy kezünk bőven elég lenne ahhoz, hogy megszámoljuk hány meccsen akart a csapat, de itt és egy ilyen csapat ellen nem létezik, hogy ne legyen küzdés...

- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
A spanyol újságírók sem leplezték érzésüket/véleményüket a sorsoláskor!¡Qué reacción de la prensa al conocer el rival del Madrid!

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Ramioli írta:En sokakkal ellentetben akik nem varnak csodat,en csodat varok!!!de legalabbis azt hogy a beluket rakjak ki a gyepre!!ha ugy sem jon ossze de latom hogy megprobaltak mar boldog leszek!! Utana szurkolok Mou vagy Simeonenak !!mert nincs olyan csapat akinel jobban gyulolnem az Fc Bayern munchent!! Mar a Rumenigge korszak ota utalom amikor meg ott jatszott!! Nem is ertem hogy lehet Magyarkent annak a fereg klubnak szoritani!! Robbent meg a loszaju Muller fejet szeretnem latni ahogy fekszenek a fuvon osszetorve!! Olyan jo volt 2eve is!! ;)nagyon szep latvany volt! Gnom Ribery aki verig van sertve hogy o nem kaphatott arany labdat!! !
Azért ne menjünk le a hungarokatalán, vagy hungarobajor szintre.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
En sokakkal ellentetben akik nem varnak csodat,en csodat varok!!!de legalabbis azt hogy a beluket rakjak ki a gyepre!!ha ugy sem jon ossze de latom hogy megprobaltak mar boldog leszek!! Utana szurkolok Mou vagy Simeonenak !!mert nincs olyan csapat akinel jobban gyulolnem az Fc Bayern munchent!! Mar a Rumenigge korszak ota utalom amikor meg ott jatszott!! Nem is ertem hogy lehet Magyarkent annak a fereg klubnak szoritani!! Robbent meg a loszaju Muller fejet szeretnem latni ahogy fekszenek a fuvon osszetorve!! Olyan jo volt 2eve is!! ;)nagyon szep latvany volt! Gnom Ribery aki verig van sertve hogy o nem kaphatott arany labdat!! !
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Szerintem idén sem lesz címvédés... ha nem mi,akkor majd Mourinho elintézi. (Vagy Simeone,de erre kevés esélyt látok).

- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Ez a szep a fociban hogy van javitasra lehetoseg, eddig nem igazan ment nagy meccseken , van ido osszekapniuk magukat es megfeleloen rahangolodni a meccsekre..ha ezt nem teszik meg Real Madrid mezben megette a fene! biztos vagyok benne hogy maximalis koncentrancioval fognak palyara lepni a Bayern ellen
.hogy ez mire lesz eleg majd elvalik, kis szerencsevel kiverhetjuk a bajorokat..biztos kell majd hozza szerencse is!itthon jo lenne lehozni kapott gol nelkul..amit a Mu majdnem megcsinalt, 1-0 2-0 nagyon jo lenne..tobbrol meg almodni sem merek!! meglatjuk mi lesz! Nagy meccsek lesznek az biztos!!es nagy szukseg lenne a Bernabeu kozonsegere hogy olyan poklot varazsoljanak a stadionba ami 12 jatekosnak szamitana!!
.hogy ez mire lesz eleg majd elvalik, kis szerencsevel kiverhetjuk a bajorokat..biztos kell majd hozza szerencse is!itthon jo lenne lehozni kapott gol nelkul..amit a Mu majdnem megcsinalt, 1-0 2-0 nagyon jo lenne..tobbrol meg almodni sem merek!! meglatjuk mi lesz! Nagy meccsek lesznek az biztos!!es nagy szukseg lenne a Bernabeu kozonsegere hogy olyan poklot varazsoljanak a stadionba ami 12 jatekosnak szamitana!!
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
a Dortmundot nem értem minek soroljátok az idény nagy csalódásai közé...
Az első meccsen azt eldöntöttük.
kicsit izzadni kellett a visszavágón, szarul játszottunk, de végül nem lett belőle baj, mert továbbmentünk, ugyanis elvertük őket az odavágón mint az eső a libaszart.
szóval a Dortmunddal hagyjatok.
a szégyen meccsünk a Barca elleni hazai ElClassicó volt. ennyi.
Jövőhéten itt az idő, hogy javítsunk ezen.
Az első meccsen azt eldöntöttük.
kicsit izzadni kellett a visszavágón, szarul játszottunk, de végül nem lett belőle baj, mert továbbmentünk, ugyanis elvertük őket az odavágón mint az eső a libaszart.
szóval a Dortmunddal hagyjatok.
a szégyen meccsünk a Barca elleni hazai ElClassicó volt. ennyi.
Jövőhéten itt az idő, hogy javítsunk ezen.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Az esélytelenek nyugalmával készülhetünk a meccsekre...óriási siker lenne kiejteni ezt a Bayern Münchent...rengeteg mindennek klappolnia kellene majd...én mindenesetre sok jóra nem számítok már az előző évek teljesítménye után tőlünk...
-
A remény hal meg utoljára
...

- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Ja, az tavaly is megvolt, de sajnos ugyanott toporgunk, mint akkor, semmit nem fejlődtünk a mentalitás terén, variációs lehetőségünk nincs, ha nem jó a taktika, nem tudunk mit csinálni. A csapat és Carlo is beszari, és nem ismerik fel idejében az alapvető problémákat, nem gondolom, hogy bármely más elődöntős csapat ellen esélyesebbként léptünk volna pályára. És nem, nem szartam be ettől a Bayerntől, egyáltalán, inkább a saját csapatom fos mentalitásától, és abból, hogy idén igazán nagy meccset, fontos lélektani pillanatban még nem hoztunk le győztesen: Barca meccsek, Atletico a bajnokságban, plusz Dortmund visszavágó, a többi sörmeccs volt. Most jön egy kupadöntő, plusz a két Bayern, én nem várok csodát.Géci írta:De mi még ott vagyunk a kupában!
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
-
De mi még ott vagyunk a kupában!

Ez már nagyon hülyeség már ne haragudj. Egyedül a két belső védőt tudják nehézkesen pótolni, de ott meg lehet nem is baj, hogy nincs pihenés. Középre, előre már bőven tudnak cserélni és nem kevés a lehetőségük, mióta a télen leigazoltak Sosat meg Diegot... Adrianra se szerepelt semmilyen komoly szerep az idényben a Barca ellen meg abszolút nem lógott ki, ő a legjobb példa. Simeone megold már mindent. Én garantálom, hogy a bajnokságban a Barca Atletico meccs fogja eldönteni, hogy melyik csapat nyeri, ha a BARCA nem bukik addig.Tádám írta:Igazából nekem már az sem mentség, hogy nem tudunk cserélni, teljesen igaz, de nézzük meg az Atleticót, tanulhatnánk tőlük mindenben, a padjuk gyengébb mint nekünk bőven, ők még inkább nem tudnak pihentetni, és ugyanott vannak, mint mi; sőt, három ponttal előrébb is...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Igazából nekem már az sem mentség, hogy nem tudunk cserélni, teljesen igaz, de nézzük meg az Atleticót, tanulhatnánk tőlük mindenben, a padjuk gyengébb mint nekünk bőven, ők még inkább nem tudnak pihentetni, és ugyanott vannak, mint mi; sőt, három ponttal előrébb is...
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
Ezért kell őket földbe döngölni fél óra alatt a Bernabeuban aztán taktikusan kontrázni 150 percig.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ramioli írta:Arra nagyon kivancsi leszek Ancelotti hogy oldja meg a kozeppalyat a Bayern ellen,hogy fog kinezni.
Nem ezek a problémák.....hanem hogy nincsen minőségi cserénk senki, épp hogy ki tudunk állni majd,addig is a barca ellen már vérengzés lesz,ott is csere nélkül,a ligában sincsen pihi,mindent hozni kell,...majd a BM szintén,hiába is drótozzák össze CR-t,kit hozunk be ha váltani akarunk?
Majd varane-t előre toljuk. NA ez a baj. Ki fogunk teljesen fingani.....a BM meg röhögve cserél majd,mi meg 2x 90-et fogunk tolni már fáradtan , és lesz majd 180 perc alatt 2 cserénk,mert többet nem mer majd betenni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ha ő még mindig itt tart, akkor jó, lehet mégis több esélyünk van„Ez egy nagy próbatétel lesz számunkra, hiszen a világ egyik legjobb együttesével találjuk szembe magunkat, de én hiszek a csapatomban. Örülök a párosításnak, nagyon jól ismerem az ellenfelet. Éppen ezért vagyok tisztában azzal, milyen nehéz dolgunk lesz velük. A Dortmund mellett a világ másik legveszélyesebben kontrázó csapata” – mondta Guardiola.

- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Mondjuk nagy g*ciség volt Moyes-től Giggs-et nem beküldeni akár csak pár percre is a visszavágón!
Bayern ellen meg remélhetőleg Xabi-DM-Modric trió kell a kp-ra, előre meg Benz-Bale és CR/isco trió.
kérdés mi lesz CR-vel addigra. de én nem padoztatnám Iscot annak érdekében hogy illarra is játszhasson mint a dortmund ellen - az életveszélyes, remélem erre carlo is rájött.
Bayern ellen meg remélhetőleg Xabi-DM-Modric trió kell a kp-ra, előre meg Benz-Bale és CR/isco trió.
kérdés mi lesz CR-vel addigra. de én nem padoztatnám Iscot annak érdekében hogy illarra is játszhasson mint a dortmund ellen - az életveszélyes, remélem erre carlo is rájött.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
@jammin:
Zidane bokából átemelte a kifutó Barca- kapus felett a labdát, majd a csereként beálló McManaman megcsinálta ugyanezt.
Zidane bokából átemelte a kifutó Barca- kapus felett a labdát, majd a csereként beálló McManaman megcsinálta ugyanezt.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Bayern is 3 angolon van túl, mondjuk City a csoportban volt. Nagyon kíváncsi leszek a meccsekre. Remélem nem teliszart gatyával megyünk ki és Ancelotti sem húz elő egy újabb taktikai csodát. Félek ugyan a párharctól, de szerintem továbbmegyünk, 4-szer zsinórban nem lehet kiesni elődöntőben, bár zsinórban 6-szor sikerült 16 között, szóval ki tudja