Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 11., péntek 19:33

Mondjuk nagy g*ciség volt Moyes-től Giggs-et nem beküldeni akár csak pár percre is a visszavágón!

Bayern ellen meg remélhetőleg Xabi-DM-Modric trió kell a kp-ra, előre meg Benz-Bale és CR/isco trió.
kérdés mi lesz CR-vel addigra. de én nem padoztatnám Iscot annak érdekében hogy illarra is játszhasson mint a dortmund ellen - az életveszélyes, remélem erre carlo is rájött.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

RealMiki
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. április 11., péntek 19:27

@jammin:
Zidane bokából átemelte a kifutó Barca- kapus felett a labdát, majd a csereként beálló McManaman megcsinálta ugyanezt.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 11., péntek 19:24

Bayern is 3 angolon van túl, mondjuk City a csoportban volt. Nagyon kíváncsi leszek a meccsekre. Remélem nem teliszart gatyával megyünk ki és Ancelotti sem húz elő egy újabb taktikai csodát. Félek ugyan a párharctól, de szerintem továbbmegyünk, 4-szer zsinórban nem lehet kiesni elődöntőben, bár zsinórban 6-szor sikerült 16 között, szóval ki tudja :mrgreen:

Jammin
Kedvenc játékosaid: Mcmanaman, Zidane, Raul
Kedvenc csapatod: rm.

HozzászólásSzerző: Jammin » 2014. április 11., péntek 19:22

3. német zsinórban, volt már ilyen hogy valaki úgy döntőzzön vagy úgy juthasson csak el a döntőig hogy végig mindig ugyanabból az országból kap ellenfelet?

Volt egy évünk, ahol vagy 2 vagy három német csapatot vertünk és megnyertük végül.
A 9. évében volt. A Bayern-t vertük a 4 köré kerülésért és a Barcát az elődöntőben. (Az odavágó minden idők legjobb klasszikusa volt, persze azok közül, amiket már én is megélhettem!) A döntőt meg ugye mindenki ismeri.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 11., péntek 19:02

3. német zsinórban, volt már ilyen hogy valaki úgy döntőzzön vagy úgy juthasson csak el a döntőig hogy végig mindig ugyanabból az országból kap ellenfelet?
Volt egy évünk, ahol vagy 2 vagy három német csapatot vertünk és megnyertük végül.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. április 11., péntek 18:53

papíron a legnehezebb ellenfelet kaptuk. (3. német zsinórban, volt már ilyen hogy valaki úgy döntőzzön vagy úgy juthasson csak el a döntőig hogy végig mindig ugyanabból az országból kap ellenfelet?) de számunkra akármennyire is furán hangzik de szerintem a címvédő a legjobb ellenfél. nem mondok ilyet hogy legkönnyebb mert az utóbbi időkben ez a 8 csapat votl a legerősebb és most ez erre a 4re mindenképp igaz. úgy ültem a sorsolásnál hogy "bassza meg, ki is lenen itt jó meg rossz?" itt már minden csapat nagy ellenfél.
ha előveszem azt az arcomat -amiben hiszek..- hogy az uefa igenis befolyásolja ezeket a meccseket akkor úgy gondolom hogy ez mindenképp elmaradhatatlan volt idén. nekünk volt az a 25 meccses veretlenségi sorozatunk ami alatt mindenkit úgy aláztunk szét ahogy akartunk, a bm meg végig dominált a gyenge bundesligában. márpedig ha ezt megpróbálták volna a döntőre hagyni akkor nagyon könnyen besülhettek volna, mert az atletico és a chelsea is pokoli kellemetlen ellenfél lett volna.
az atletico-chelsea.. túl passzívak. túlságosan nagy "erőbedobással" játszanak, és nem mellesleg nagyon bekkelnek, ellenük nekünk sokkal nehezebb dolgunk lett volna. a bm ellen meg lesz terület, főleg ha elveszítik a labdát amikor elöl "kézilabdáznak".
ancelottin most megint kurva sok fog múlni. vissza kéne nyúlni ahhoz amiben még mindig a legerősebbek vagyunk. én is olyan real madridot akarok ami lefocizva és dominálva ver szét egy bayern münchet, egy barcelonát, mindenkit. de most leszarom. valahogy jussunk tovább, és szerintem az csak úgy mehet ha úgy játszunk mint a legszebb mourinhos időkben. ez a bayern ez ugyanúgy fogható mint az összes többi csapat.
ha viszont ancelotti felküldi az illarramendi-xabi kettőst és megpróbál a kp-n dominálni, és illarra btb lesz, akkor egyrészt a szememben megbukott leszarom hogy első év ez nagyon nagy hiba lenne és nem mellesleg így esélyünk se lenne. illarramendit nem akarom látni a pályán egyik meccsen sem, vicc hogy mekkora alibi az ember, de ezt már sokszor elmondtam nem akarom most savazni.
akin szerintem még sok fog múlni vagyis akiken az isco és dimaria. isco az első naptól kezdve nálam kedvenc, igen sokszor tetszik hogy önző mert igenis néha kell, ezzel ő megtudja bontani a védelmüket. a másik hogy remélem ancelotti az "új helyén" a kp közepén fogja játszani dimariat, és nem pedig illarra az ő helyén, ő meg ronaldoén mert az akkor tuti bukás. én még betenném pepe helyett varanet, az elmúlt évek elődöntős kieséseinkben akárhogy is nézem nagy szerepe volt pepének. ramos sincs nagy formában de inkább ő mint pepe, annak ellenére hogy sajnos amikor nagyon meleg a pite egyikük sem életbiztosítás.
balere nagyon kíváncsi leszek, akárhogy is nézem neki kéne most előrelépnie.
valami ilyesmivel kezdenék ha cristiano nem játszhat. egyébként szerintem neki a legnehezebb, mert most megint megmutathatná hogy igen ő itt van, igen ő a legjobb. és az a kurva sérülés...
-------------------------iker----------------------
carvajal------varane-----ramos---coentrao
-------------------------xabi----------------------
------------modric------------dm---------------
---bale---------------karim---------------isco
ha pedig játszhat cristiano, akkor ő lenne isco helyén és legalább lenen egy normális cserénk. mert nem tudom hogy ha ez lesz, akkor ha baj van kit hozunk be? moratat? aki nálam annyira a leggyengébb higuain időszakokat idézi hogy az hihetetlen. nem hittem hogy higuainnak látni fogom a lebutított verzióját, és még ráadásul itt is van....

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 11., péntek 18:21

A Chelsea meg a Real olyan szinten le vannak nézve ,hogy öröm olvasni. :D

Már csak a Barcások miatt is kívánom a Chelsea-Real döntőt, akárki nyer ők a hányásukban fognak fetrengeni. :mrgreen:
A Bayern szurkolók meg azt hiszem már odaverik a Manchester drukkereket ha arcról van szó...mondjuk tény ,hogy van mire, de azért én óvatosabb lennék ha fordított lenne a két csapat helyzete még akkor is.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. április 11., péntek 18:15

Közben a játékosaink megtanulnak németül annyit járunk mostanában oda. Ejj de várom a meccset, ilyen csapatok ellen akarom látni a Realt, nem ilyen Schalke, Galatasaray, Ajax félék ellen, akik csak tölteléknek vannak. Mindig is utáltam a németeket és a Bayernt, de el kell ismerni, hogy mindig ott vannak, hiába nyerik a bajnokságot simán, de szürkülnek bele.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 11., péntek 17:00

Ramioli írta:Arra nagyon kivancsi leszek Ancelotti hogy oldja meg a kozeppalyat a Bayern ellen,hogy fog kinezni.
Talán most már feltűnik neki, hogy Illarra és Xabi együtt az nagyon nem pálya. Kettejük közül meg Xabi a tapasztaltabb, és pihenten jobb is, szóval elviekben sok kérdésnek nem kéne lennie.
Nem illik.

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 11., péntek 16:57

Arra nagyon kivancsi leszek Ancelotti hogy oldja meg a kozeppalyat a Bayern ellen,hogy fog kinezni.

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. április 11., péntek 16:47

Csabi írta:
Na igen, Alonso. En az Almeria ellen max egy felidot, az Osasuna ellen pedig egyaltalan nem jatszatnam. Remelem Carlo is igy gondolja.
alonso nincs benne az almeria elleni keretben
Összeszedte az 5. sárgát a Sociedad ellen. Nem is baj az. Kipihent lesz a kupadöntőre, aztán megint 1 hét pihenő a Bayern ellen, majd egy hazai bajnoki, ahol jó lenne kihagyni. 3 hét, 3 meccs. Talán nem lép akkor oda feleslegesen senkinek...

Holnap meg nyomjuk egy Lopez - Llorente, Pepe, Varane, Nacho - Casemiro, Illarramendi, Modric - Morata, Willian José, Bale kezdővel, aztán szünetben jöhet Isco Modric helyett, meg Benzema és DM akkor, ha baj lenne. :mrgreen:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 11., péntek 16:44

Na hát nekem is volt szemöldök ráncolás, de nem is igazából a Bayern miatt, hanem amiatt ,hogy idegenben nyomjuk a visszavágót...Atletico-ra nyomtam de csak azért mert muszáj volt választani, mind3tól ugyanúgy tartottam volna...

Szeretném ,ha most már úgy mennénk a visszavágóra, hogy nem vagyunk hátrányban, mert eddig mind3 elődöntőnkben elbasztuk az első meccset...180 percnyi vérhugyozást akarok látni a többi nem igazán érdekel , ezen a szinten a döntő kapujában rohadtul nem a játéktudásbeli különbség számít mert az minimális.Fejben fog eldőlni, nagyon örülök ,hogy esélytelenként vagyunk kikiáltva, mindig ez volt a vesztünk, hogy fel lettünk szopva , aztán a játékosok is elhitték...Most bizonyítani kell, remélem megdöglenek a pályán.

Ami viszont nagyon fontos ,hogy (ha esetleg talán valahogy véletlenül) döntőznénk, rohadtul nem szabad elbízni magunkat mert a döntőben várni fog minket egy még keményebb,bruszolósabb brigád...Ha a Bayernt megverjük nincs meg a bl, remélem ez tiszta lesz fiainknak is...

Nem kell beszarni, játék tudásban minimális a különbség, csak akarni kell, de most nem nekünk mert mi eddig is akartuk, hanem ezeknek a fatökűeknek...
Annyira várom már a Bayern meccset ,hogy a Barca elleni kupadöntő nem is igazán érdekel. :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 11., péntek 16:33

Na igen, Alonso. En az Almeria ellen max egy felidot, az Osasuna ellen pedig egyaltalan nem jatszatnam. Remelem Carlo is igy gondolja.
alonso nincs benne az almeria elleni keretben

kimber
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: kimber » 2014. április 11., péntek 16:27

Örülök a BM-nek, rájuk is nyomtam a szavazáson. Miért? Ha kiverjük őket, az hatalmas erőt adhat a döntőre. Ha tőlük kapunk ki, sokkal kevésbé fájó, mint ha a Chelsea, vagy ha az Atma verne ki minket.

Emellett persze félek a meccsektől, mert tartok tőle, hogy fóbiásan fognak pályára lépni a játékosaink, akikben egyébként bőven megvolna a képesség, hogy továbbjussanak. Kétféle hozzáállás üthet nagyon vissza, a nagy pofa, és a tele gatya.

Kíváncsi leszek a kupadöntőre, hogy milyen felfogásban áll ki a csapat, talán kiderül belőle, hogy a BL-ben mire számíthatunk. Nagyon elvékonyodott mostanra a keretünk sajnos...

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 11., péntek 16:23

takarodj már sentry, mi ez a kép :lol:
Kép
Kép
Kép

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. április 11., péntek 16:17

Én ezeket várom el:

- végre a csapat minden tagja legyen ott fejben, és dögöljön meg legalább ezen a két (plusz a döntőben ha bejutunk) meccsen, szántsa fel a pályát. Bazze Puskás, Ronaldo, Zidane stb szíve felett feszített ugyan ez a címer, legalább ha nem is a múltért, de a hatalmas fizetésük, a szurkolók beléjük vetett hitei miatt szakadjanak szét, hányjanak ha kell, de nem akarok egy fél hanyag mozdulatot sem!

- a bíró legyen a legjobb, ez a meccs iszonyat kiélezett lesz, nem szeretném, ha úgy esnénk ki, ha a :cens: bíró elfújja a meccset...

- ne szarjuk össze magunkat, játsszuk azt amit tudunk, nincs verhetetlen csapat!

Ha így kapunk ki, akkor győzött a jobb és kész, emelt fővel lehet hallgatni a sok hungaróbajort, hogy mekkora király csapatuk van. Remélem Atletico megy tovább a másik ágon (Mou miatt is) és akkor inkább nyerjék meg ők, mint ezek a beképzelt szurkolótáború majmok.

Sajnos az elmúlt éles párharcokon ezeknek az ellentéte volt, szóval remélem, most nem csak a pofájuk lesz nagy, hanem kimennek a pályára és megmutatják ki/mi is az a Realmadrid!

Brutálisan kemény meccs lesz! Főleg fejben!

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 11., péntek 16:10

csabi87 írta:Azért szépen lenézik a csapatot a Bayern szurkolók.Ilyenkor reménykedek abban,hogy felfognak sülni a nagyképüségük miatt. :mrgreen:
Nagyon remélem,hogy odafognak baszni a játékosaink brutálisan a két meccsen... :salute:
Meg szerdán a Barcelona ellen is. :mrgreen:
Hat csak ezek a Magyar bayern szurkolok nezik le!!az meg a kutyat nem erdekli!!mindig az adott meccs utan formalnak velemenyt egy csapatrol..multkor meg nem akartak a Realt..lattak kikap a Dortmundtol egybol a Realt akarjuk!!hat kb a divat befigyel rendesen ott is..holott fogalmuk sincs a labdarugasrol!!tisztelet a kivetelnek..mert vannak realis Bayern szurkolok akik lehutik a kedelyeket es ovatosak abszolut 50/50 re irjak a parharcot..Ha 2jo meccset osszeraknak teljesen nyilt csata lesz...sok mulik majd a helyzetkihasznalason szerencsen..ki milyen napot fog ki

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 11., péntek 16:09

Kerlon írta:Robbent meg Riberyt nem szabad hagyni a szélen ficánkolni, amit szerintem a bal oldalon DM-ék meg is fognak oldani. Középen Modricnak meg Alonsonak lesz nagy szerepe. Amúgy Boateng meg Dante simán verhető. Ami nagyon vészes az az Alba-Ribery páros a baldolalon, de Bale talán legfoglalja majd az osztrákot és Carvajal megküzd a gallal.

- szombat: almeria (o)
- szerda: barca(s)
- hetvege: szabad
- szerda: bayern (o)
- hetvege: osasuna(o)
- kedd: bayern(i)

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. április 11., péntek 16:03

Csabi írta:a szurkolók úgy nézi le a realt ahogy akarják, a játékosok játszanak, ők meg nem fogják.

Én abban reménykedem,hogy odateszi majd magát piszkosul mindenki ahogy utánna is leírtam.Kiváncsi leszek a meccsre...
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 11., péntek 16:00

a szurkolók úgy nézi le a realt ahogy akarják, a játékosok játszanak, ők meg nem fogják.

Vissza: