De ez az Ancelotti egyre szimpatikusabb nekem a nyilatkozataival. :-)
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 22., szerda 19:56
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 22., szerda 19:54
Mourinhonal Khedira volt a bibi nálatok, Ancelottinal Kaká lesz...morientes írta:Kakát kifelejtetted CompadreCarvajal-----Varane---------Ramos--------Marcelo
------------------------Vidal--------------------------
--------------Modric---------Verratti---------------
------------------------Özil---------------------------
-------------Neymar----------C.Ronaldo-----------
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 22., szerda 19:51
Kakát kifelejtetted CompadreCarvajal-----Varane---------Ramos--------Marcelo
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. május 22., szerda 19:50
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 22., szerda 19:47
Pedig azt hittem, hogy Pepnél szimpibb edző nincs...madridronie írta:http://www.goal.com/en-us/news/465/fran ... ID=HP_BN_8Ibrahimovic: Ancelotti has a better relationship with his players than Mourinho
Ibra szerint Ancelotti még Mounál is jobb kapcsolatot ápol a játékosaival és az eddigi legszimpatikusabb edző, akivel valaha is dolgozott!![]()
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 22., szerda 19:46
ez is lehetne egy fajta, mivel a 2 szelso vedo betudna jatszani az egesz szelt. Viszont CR es Neymar szelrol indul, es akkor mindenkepp kell vki elore. Verattit tennem Vidal helyere aki melyebben osztogat, es Vidal robotolna kozepen.schranzer írta:Én valami ilyesmit gondoltam ki, abbol is kifolyólag, hogy Carlo egyik kedvence volt a gyémánt alakzat:
Carvajal-----Varane---------Ramos--------Marcelo
Neymar helyén esetleg Aguero is lehetne, picit feljebb tolva. De Neymar is játszat feljebb tolva, tokmindegy.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 22., szerda 19:41
http://www.goal.com/en-us/news/465/fran ... ID=HP_BN_8Ibrahimovic: Ancelotti has a better relationship with his players than Mourinho
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 22., szerda 19:40
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. május 22., szerda 19:26
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 22., szerda 19:24
Mind3 előrelépést jelenteneLos Blancos írta:Pedig Agüero ide való, nem pedig Cavani, Lewandovski...
Jól emlékszel. Tavaly nyáron 30-35 milló közötti ajánlatot tettek érte. Vissza is utasították. Vidal se akart menni. Ezért tartom őt esélytelennekRealMadridFanatic írta:Valami nekem is rémlik, hogy már a PSG-vel is szóba hozták anno Vidalt.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 22., szerda 19:23
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 22., szerda 19:22
akkor nem nézem ki a vezetőségből, h még egy kp-t hozzunk, mikor tavaly is sikerül hónapokon keresztül szarakodni egy középpályásért.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 22., szerda 19:18
Tudom, hogy mit írt a Guardian, de előbb azért várjuk meg azt a hivatalos szerződéshosszabbítást és annak valós tartalmát; másrészt az az 50 millió font is most megközelítőleg 60 millió euró!De mért legyen 70 ha az új kivásárlási ára 50 lesz? Ergo a mostani annál kevesebb??
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 22., szerda 19:17
Mert minden bizonnyal így, hogy a BL-ben akar játszani, távozna a csapattól. A Tottenham viszont meg akarja tartani. Jelenleg magasabb a kivásárlási ára, de egy távozni szándékozó játékost nehéz a seggén tartani. Hogy ez még is sikerüljön, megkapja azt, amit Modric is korábban, azaz ígéretet, hogy távozhat jövőre, és több pénzt.Anthony írta:De mért legyen 70 ha az új kivásárlási ára 50 lesz? Ergo a mostani annál kevesebb??madridronie írta: Bale nagyon jó, de nehogymár 70 milla legyen.
Pedig idén vagy jövőre, de szerintem annyi lesz!![]()
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. május 22., szerda 19:10
verratti lett nálam a no1.Carvajal, Vidal, Verrati, Casemiro, csatár.
Akkor legyen így.
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. május 22., szerda 19:10
Nagyon adom.Valami nekem is rémlik, hogy már a PSG-vel is szóba hozták anno Vidalt.
Nagyon remélem, hogy foggal-körömmel ragaszkodik a középpálya megerősítéséhez, és világosan megmondja, hogy a sikerekhez nem a B tervek kellenek.
Most erre kell nagy zsetont áldozni, nem a "galaktikusokra".
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 22., szerda 19:07
Erre próbáltam kilyukadni. :-)Pedig Agüero ide való, nem pedig Cavani, Lewandovski...![]()
carvajal, vidal, bale, csatár.
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. május 22., szerda 19:04
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. május 22., szerda 18:59
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. május 22., szerda 18:56
40 még csak-csak, de még 50 is rettenetesen sok szerintem érte. Persze azért mondom ezt, mert nem annyira szeretném, hogy jöjjön. Nem azért, mert nem tartom jó zsugásnak, csak nem ide való.
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem