Van egy esélyes tippem a mai meglepetésre, de megtartom magamnak, remélem eltalálom.

Isten éltesse a Madridomot!

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. április 13., vasárnap 1:57
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 13., vasárnap 1:43
már annyit írtál, de mindenhova, hogy meg kellett számolnom, ami kb 1 percbe telt...R.M.C.F írta: Ne haragudj ha ezzel kellemetlen helyzetbe hoztalak. Majd legközelebb is szólj,ha 20.20tól indulok,amit jegyezz,és ha sok lesz,akkor mindenképpen böfögj.
Tehát akkor 4.2 percenként irtam. Ez elég durva. Jó hogy szólsz. És ki is számoltad, mennyire beteg.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 13., vasárnap 1:11
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2014. április 13., vasárnap 0:41
Vannak, akiknél az adott topikra kattintva a nem a legfrissebb hozzászóláshoz ugrik, hanem a legelső általad olvasatlan hsz-hez. Előfordult már itt néhány fórumozóval, hogy így irányított át, de például én még egyszer sem tapasztaltam. Ha olvastad a topikot előtte és ezt az okot kizárhatjuk, akkor no idea.soadroli írta:És az miért van, ha telefonon rámegyek az egyik topikra, akkor néha bedob az 5. oldalra, vagy a 23-ra...?
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. április 13., vasárnap 0:37
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 13., vasárnap 0:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 12., szombat 23:14
Nem kell rögtön aggódni, tessék kérdezni!ferni írta:nagyon örülök, hogy 1 éves lett az oldal meg imádom, meg minden egyéb és még 100 ilyet, de azért az kicsit erős volt, hogy kb 2 percig bármire kattintottam a szülinapos cikk jött be, vagy frissítettem az oldalt és átdobott arra a hírre![]()
szerencsére már megoldódott
mégse, az Elküld gombbal mentem a hírre át![]()
http://madridom.hu/blog/2014/04/12/egy-evesek-lettunk/
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 12., szombat 23:12
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 12., szombat 21:03
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 12., szombat 0:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 11., péntek 22:10
Amint kész az első interjú, és van értelme, Misztik biztos kiír majd egy új szavazást.poronty írta:Veled nincs semmi bajom, de van itt olyan, aki a hat szavas mondataiba is tud két helyesírási hibát véteni. És ilyen ember írogat napi 50-szer. Egyébként még egy kérdésem lenne...L.Miki nevű fórumozóval nem lehetne interjú? Azt hiszem nála szokott megtörni a "jégcsap".Mi a bajod velem?
HozzászólásSzerző: poronty » 2014. április 11., péntek 22:08
Veled nincs semmi bajom, de van itt olyan, aki a hat szavas mondataiba is tud két helyesírási hibát véteni. És ilyen ember írogat napi 50-szer. Egyébként még egy kérdésem lenne...L.Miki nevű fórumozóval nem lehetne interjú? Azt hiszem nála szokott megtörni a "jégcsap".Mi a bajod velem?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 11., péntek 21:59
Mi a bajod velem?poronty írta:Estét!
Olyan kérdésem volna, hogy amennyiben egy felhasználó napi 50 hozzászólást produkál totál feleslegesen, ráadásul az összes 1-2 mondatos, akkor annak valami figyelmeztetést nem lehetne adni, hogy kevesebbet írjon vagy, ha már annyira unatkozik akkor legalább érdemben szóljon hozzá a témákhoz? És itt nem rájzenre gondolok elsősorban . Köszi előre is a válaszokat.
HozzászólásSzerző: poronty » 2014. április 11., péntek 21:42
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 11., péntek 19:38
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. április 11., péntek 15:40
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 11., péntek 14:09
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2014. április 10., csütörtök 21:50
Szerintem azt az 5-6 ezret bőven megéri, ad is stabilitást (már csak a tudatalattiban is sokat számít). Ha térdsérülésed volt, akkor ennyit megérdemel az a láb. Nem tudom milyen sérülésed volt, de nagyon ajánlom a kemény és rendszeres bicajozást, vagy akár a konditerem minden láberősítő gépét.Norbey írta:Sziasztok! véleményekre lennék kíváncsi egy kis "térdproblémával" kapcsolatban. Használ valaki közületek térdgépet foci vagy aktív sportolás közben? Ha igen, akkor tényleg annyira jó és erős tartást biztosít mint mondják/írják? Már unom a fáslis és egyéb megoldásokat, ezért jobb lenne venni egy komolyan "cuccot" a térdemre, mivel sajnos elvitték a barmok, és azóta muszáj stabilitást adni neki. Esetleg valakinek valami tipp, hogy valóban megéri-e ez a térdgép, vagy esetleg más térdszorítós megoldásokkal próbálkozzam! A válaszokat előre is megköszönném! Hala Madrid Kedves Sporttársak! :-)
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. április 10., csütörtök 21:44
persze,hogy kellRealista24 írta: Egyet ne felejts el, mindent, azaz MINDENT hamisítanak! Az eladónak nincs még visszajelzése, én nem rendelném meg.
Illetve ott van, hogy Min. Order : 465 pieces
Kell neked félezer darab?![]()
HozzászólásSzerző: Norbey » 2014. április 10., csütörtök 21:42
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem