ha az atletico úgy jön a nou camp-ba, hogy x-el bajnok, akkor gépfegyverrel fognak kimenni a gyepre.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 12., szombat 23:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 12., szombat 23:01
Nem tudom minek örülnék jobban. Ha bepucsítanátok az Atmának, vagy ha bajnokok lennénk? A kérdés persze költői, mert bajnok akarok lenni, de felrakná az idényetekre a pontot, ha lehajolnátok a szappanért, csak azért mert....'shutterisland írta:egyébként néhány sorral lejjebb leírtam, úgy, hogy még a bl meccseik is ott vannak.
amúgy betyár kemény a sorsolásuk a két chelsea meccsel együtt, ha az összes meccseteket nyeritek, szerintem ti lesztek a bajnokok.
bár sok múlhat azon is, hogy esetlegesen, ha úgy alakul, a 3. helyet bevállalva leadjuk e az utolsó fordulót a matracosoknak.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 12., szombat 22:59
'shutterisland írta:egyébként néhány sorral lejjebb leírtam, úgy, hogy még a bl meccseik is ott vannak.
amúgy betyár kemény a sorsolásuk a két chelsea meccsel együtt, ha az összes meccseteket nyeritek, szerintem ti lesztek a bajnokok.
bár sok múlhat azon is, hogy esetlegesen, ha úgy alakul, a 3. helyet bevállalva leadjuk e az utolsó fordulót a matracosoknak.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 12., szombat 22:55
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 12., szombat 22:50
Victorioo írta:Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni, hogy hol tudom megnézni az atletico hátralévő ellenfeleit?
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2014. április 12., szombat 22:49
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 11., péntek 15:33
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 11., péntek 15:28
Még nincs, de utána kedden játszotok a Bayernnel, és ilyenkor szombatra szokták tenni az aktuális bajnokit.h3x0r írta:- hetvege: osasuna(o) //errol a meccsrol van valami konkret info hogy melyik nap jatszuk?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 11., péntek 15:06
- szombat: almeria (o) //hazai palyan konnyu meccsnek tunik, remelem hamar elintezzuk oket es lehet pihentetni'shutterisland írta:real : almeria (o), barcelona (s), bayern (o), osasuna (o), bayern (i), valencia (o), valladolid (i), celta (i), espanyol (o)
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 11., péntek 14:45
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 11., péntek 8:59
Hivatalosan nem tudom...de szerintem már hétvégén tuti játszani fog, ha nem is egy teljes meccset.Anis írta: Costa hétvégén már játszhat vagy ő is hosszabban pihen, mint CR??!
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. április 11., péntek 1:05
*Valencia.KAG írta:20 éves, és most az ő mesterhármasával ment tovább a Sevilla többek között.
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. április 11., péntek 0:18
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 10., csütörtök 23:38
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 10., csütörtök 18:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 10., csütörtök 18:06
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 9., szerda 22:38
Többször megy rá arra hogy elessen,mint továbbmenjen. Ez kb mindenre válasz.Egyetértek, a legtöbb esetben valóban egyértelműen van kontakt, más kérdés, hogy a srác rájátszik, sokszor elég durván...
És az is igaz, amit írt lejjebb Csoki, gyakran egyszerűen csak a játékstílusával provokálja ki a szabálytalanságokat. Nem fociztam sohasem profi szinten és nem is fogok, úgyhogy nem tudom, ennek mi lehet a lélektani háttere, de tényleg csomószor megfigyelhető, hogy amint egy-egy különlegesebb, brutál technikai tudást igénylő csellel operál, szinte azonnal kíméletlenül felvágják. Csoda, hogy még nem sérült meg komolyabban...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 9., szerda 22:24
Most tuti buknak a bajnokságba!Realista24 írta:Valaki elhiszi, amit pofázok hónapok óta, hogy veszélyes ez az Atma? :Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 9., szerda 22:23
Jelenlévő fórumozók: 33 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem