a gyártó honlapján van hozzá windows 7-es driver , próbáld meg aztMarci77 írta:Saitek P2600.
De erdekes kozben elmegy a laptopon. Pesig a haverom win7es gepen nem volt jo.
Azert ha van otlet mondhatnal,mert mas gepen amin probaltam nem volt jo

Elektronika
- P. Krisz
Re: Elektronika
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- Marci
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
HP Envy 6-1040ew 1 éves
Hátha érdekel valakit
Hátha érdekel valakit

- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Saitek P2600.

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- P. Krisz
ha leírnád milyen márkájú kontroller könnyebb lenne elindulni
vagy egyszerűen dugd be a gépbe , hátha felismeri a windows
vagy egyszerűen dugd be a gépbe , hátha felismeri a windows
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Elfelejtettem megkoszonni az ajanlasokat laptolokkal kapcsolatban,ugyhogy koszonom 
Lenne egy masik kerdesem.
Ha a kontrollerem csak Vistaval kompatibilis(azaz 7tel mar nem),valahogy megis megoldhato lenne hogy mukodjon win7-en is?
(csak mert nagyon szeretem,jo allapotban van)

Lenne egy masik kerdesem.
Ha a kontrollerem csak Vistaval kompatibilis(azaz 7tel mar nem),valahogy megis megoldhato lenne hogy mukodjon win7-en is?

(csak mert nagyon szeretem,jo allapotban van)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Sziasztok! Iphone-on elkezdtem jatszani a Family Guy jatekaval, faszan haladok meg minden, iPad-rol is beakartam csekkolni, de ott a jatek elejetol vagyok, pedig egy Game Centeres, meg egy Appstore fiokrol van. Osszevan szinkronizalva( automatikusan letoltotte a fg jatekot a tabra). Sot a game centeren a tabon megvan jelenve a tenylegesen megszerzett pont
kep
Valaki pls help, hogy tehetnem szinkronba, ha egyaltalan lehetseges
kep
Valaki pls help, hogy tehetnem szinkronba, ha egyaltalan lehetseges

"If you don't like your destiny, don't accept it."
Ezek leginkább szoftverhibának tűnnek. De a reboot simán lehet kernel hiba is, ha amúgy a rommal nincs gondod, próbáld ki más kernellel. Aztán különböző rom-ok, más verziójú androidok. Próbálgatni kell szvsz.
tick. tick. tick.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem feltétlen használat alatt fordult elő, de megpróbálom, 1000-ről 800-ra elsőként. Köszi.
Egyébként lehet összefüggés, hogy CM9-ben ugye a hívásindítás/sms küldés száll el, gyári romon meg előjön a reboot ugyanazon hibaforrás miatt? Több helyen olvastam utána, konkrét megoldást sehol nem írnak. Van akinek rom csere megoldotta, van aki repülő üzemmódban nyomott egy rebootot és megoldotta... utálom ha valamim nem működik
Egyébként lehet összefüggés, hogy CM9-ben ugye a hívásindítás/sms küldés száll el, gyári romon meg előjön a reboot ugyanazon hibaforrás miatt? Több helyen olvastam utána, konkrét megoldást sehol nem írnak. Van akinek rom csere megoldotta, van aki repülő üzemmódban nyomott egy rebootot és megoldotta... utálom ha valamim nem működik

ha használat közben van a reboot, próbáld a max cpu-t lejjebb venni.nmate írta:Kb. 6 gyári ROMot próbáltam, most sikerült eggyel újrahúzni, viszont a random reboot még mindig fennáll, valszeg hardver hibás a kis rohadék...dodi írta: Akkor cwm-et eléred, próbáld onnan újrahúzni, új rom, stb.
tick. tick. tick.
- h3x0r
Olyan hogy utanvetellel fizess, nincs, de a paypal biztosit teged, hogy ne vesszen el a penzed.tubatibi írta:Mire kell figyelni az e-bayes rendelésnél? Gondolom sehogy sem megoldható, hogy utánvétellel fizessen a haverom.
Apple iPhone 5s (Latest Model) - 16GB - Gold (Factory Unlocked) Smartphone
En ennel jobbat nem talaltam, de azert olvass vegig te is mindent.
- nmate
Kb. 6 gyári ROMot próbáltam, most sikerült eggyel újrahúzni, viszont a random reboot még mindig fennáll, valszeg hardver hibás a kis rohadék...dodi írta: Akkor cwm-et eléred, próbáld onnan újrahúzni, új rom, stb.
Akkor cwm-et eléred, próbáld onnan újrahúzni, új rom, stb.nmate írta:Ja, valahogy így volt. Aztán visszanyomtam a gyári romot, jó volt kb. 3-4 órán át, egyszer újraindult, ahogy régen tette és game over van, bootloadernél nem tudok tovább lépni. Wipe data sem segítBoky írta:En csak annyit tudok hozzafuzni, h meg anno a deziremre feltoltam 5-6 custom romot, mindnek volt vmi nyugje, egyik wifire nem tudott kapcsolodni, masik random ujra indult, harmadik kb 4 ora alatt leszivta az akksit... szoval az ilyen fozott romoknal nagyon keves az eselye, hogy igenyt kielegitoen fog mukodni.Szóval valszeg kuka.
Egyébként utána kell olvasni a romoknak, azért lehet találni minden készülékre faszán működő custom romot.
tick. tick. tick.
Nem is figyeltem, köszi!
Inkább mondom neki, hogy gyűjtögessen, Mo-n is lehet már kapni 110/115-ért, vagyis ennyiért már láttam az apródon, mondjuk ott is kitudja, hogy mire számíthat az ember.
Újonnan meg még brutál árai vannak, az előfizetések pedig két éven át 10-15 ezer lenne havonta kb.

Inkább mondom neki, hogy gyűjtögessen, Mo-n is lehet már kapni 110/115-ért, vagyis ennyiért már láttam az apródon, mondjuk ott is kitudja, hogy mire számíthat az ember.

Újonnan meg még brutál árai vannak, az előfizetések pedig két éven át 10-15 ezer lenne havonta kb.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ahogy nézem, ezek induló árak, licitálni kell rá, szóval jóval magasabb lesz az ár, mint amit most látsz. Ennyi a "trükk".
Ja nem, szerk:
A második egy felújított darab. A harmadik csak alkatrésznek való, és a negyedik is.
Item condition-t mindig olvassátok el!!!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nézzétek meg a vevő értékeléseit, és azt is, hogy mit takar az adott értékelés. Mert lehet eladott 1000 db 1 dolláros vackot és most kezdi a lehúzást.Gondolom ezt itthon is simán tudná használni. Szóval még mikre kéne figyelnie, hogy megbízható embertől és biztosan jó terméket kapjon.
Ja, és utánvét. Addig úgysem nyithatod ki, amíg nem fizetted ki, szóval egy féltégla is lehet benne.

Honnan érkezne a cucc amúgy?
Be is linkelheted, ha gondolod.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mire kell figyelni az e-bayes rendelésnél? Gondolom sehogy sem megoldható, hogy utánvétellel fizessen a haverom.
Gondolom ezt itthon is simán tudná használni. Szóval még mikre kéne figyelnie, hogy megbízható embertől és biztosan jó terméket kapjon.
Találtunk pár nagyon jót árban, de nekem túlságosan sántít ez, hogy 80-90 ezerért egy új állapotú 5S-t lehet venni, 7 ezer forint postával.
Gondolom ezt itthon is simán tudná használni. Szóval még mikre kéne figyelnie, hogy megbízható embertől és biztosan jó terméket kapjon.
Találtunk pár nagyon jót árban, de nekem túlságosan sántít ez, hogy 80-90 ezerért egy új állapotú 5S-t lehet venni, 7 ezer forint postával.

- nmate
Ja, valahogy így volt. Aztán visszanyomtam a gyári romot, jó volt kb. 3-4 órán át, egyszer újraindult, ahogy régen tette és game over van, bootloadernél nem tudok tovább lépni. Wipe data sem segítBoky írta:En csak annyit tudok hozzafuzni, h meg anno a deziremre feltoltam 5-6 custom romot, mindnek volt vmi nyugje, egyik wifire nem tudott kapcsolodni, masik random ujra indult, harmadik kb 4 ora alatt leszivta az akksit... szoval az ilyen fozott romoknal nagyon keves az eselye, hogy igenyt kielegitoen fog mukodni.

- h3x0r
Tesom is ebayrol vette, valoban olcsobb es arra kell figyelni hogy gyarilag fuggetlen (factory unlocked) legyen. Persze itthon is lehet fuggetleniteni, de az nem tudom pontosan mennyibe kerul.peadani írta:Tubatibi!
Nekem egyik barátom e-bayról szokta venni az Iphone-t(tudtommal olcsóbb) és azzal sem volt sose gondja, hogy nem tudja itthon használni(ért hozzá megbütykölte).Nézzen körül e-bayon a cimbid szerintem.
Ami problema a kulfoldrol vasarlassal az a garancia. Ha barmilyen baj tortenik a telefonnal, akkor a postakoltseget te allod (persze a legtobb elado nem kinal hosszu garanciat).
Mondjuk tesomnak megerte, mert egyik haverunk kint dolgozik amerikaban es o hozta haza, igy pedig nem kellett vamot fizetni.
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tubatibi!
Nekem egyik barátom e-bayról szokta venni az Iphone-t(tudtommal olcsóbb) és azzal sem volt sose gondja, hogy nem tudja itthon használni(ért hozzá megbütykölte).Nézzen körül e-bayon a cimbid szerintem.