Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 11., péntek 10:12

BBeno írta:nekünk eddgi van zsínórban négy elvesztett elődöntőnk és még mindig nem úgy veszem észre hogy mentálisan készek vagyunk a döntőre amíg egy 3-0 után megint csak flegmán megyünk németországba és 75 percig imádkozni kell hogy ne essünk ki, mert felpörögni nem tudnak a srácok. idén ez egy na bukta lesz. semmi. 3. hely, bl elődöntő, királykupa döntő, semmi kupa.
Azért a meccset remélem engeded nekik, hogy lejátszák. :lol:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 11., péntek 10:11

Mindegyik csapattól félek.

felesleges félni.....tele sérültekkel,variáció one....taktikai lehetőségek szűkek, csere one.....ez a véghajrá ezzel elment.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. április 11., péntek 9:34

nekünk eddgi van zsínórban négy elvesztett elődöntőnk és még mindig nem úgy veszem észre hogy mentálisan készek vagyunk a döntőre amíg egy 3-0 után megint csak flegmán megyünk németországba és 75 percig imádkozni kell hogy ne essünk ki, mert felpörögni nem tudnak a srácok. idén ez egy na bukta lesz. semmi. 3. hely, bl elődöntő, királykupa döntő, semmi kupa.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 11., péntek 9:04

Nemsokára sorsolás...és nagyon nem vagyok nyugodt. Mindegyik csapattól félek. De hátha az egyszer az égiek velünk lesznek és minden befele pattan majd és bíró is felénk húz, emberelőnyben játszhatunk, az ellenfél edzője eltaktikázza a meccset, stb. Szerintem, hogy döntőbe jussunk a szerencsével is jó barátságban kell majd állnunk...és talán a nagy számok törvénye alapján negyedszerre csak bekúszunk valahogy a fináléba...nekem az már mindegy, hogy milyen mákkal, vagy bírói segítséggel...

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 11., péntek 1:54

dzsi91 írta:
Ramioli írta:Pontosan! és ez megfordulhat!! ezért szép játék a labdarúgás , fordulnak , fordulhatnak a dolgok
Így van, sokan elfelejtik hogy ez az überbrutálszuperduper-Bayern 2 éve még a világ legnagyobb lúzere volt, mindenki rajtuk röhögött, 2 elbukott bl-döntő ráadásul az egyik otthon, a Dortmund is leiskolázta őket odahaza...ki gondolta volna akkor ,hogy mentálisan ilyen erős csapat áll össze 2013-ra...Ezek a dolgok nagyon könnyen változnak elég egy jó meccs...jajj de szép sport is ez a labdarúgáááás! :salute:
Igen!! erről van szó! és a Realt is 11esekkel búcsúztatták, az meg szerencsejáték, és a játékosok nagyrészt ugyanazok , csak fejben lettek iszonyat brutálok, megkockáztatom támadó potenciálban erősebb a Real Madrid, csak iszonyú egységesek és ahogy te is Irtad mentálisan egy kibaxott erős gárda lett az fc bayern luzerből.

Ramioli

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 11., péntek 1:42

Tudnak ezek küzdeni! csak hát ugye hajlamosak hátradőlni könnyelműsködni mint láthattuk a Dortmund ellen is már megnyugodtak megvan a meccs sima liba minden! aztán megzavarodtak és pánik jeleit mutatták , Igy lett egy nyugis meccsből parás meccs! jó lenne látni olyan küzdést tőlük mint tavaly a Bernabeuban a Dortmund ellen!! na az küzdés volt! kiesés ellenére is büszke voltam a csapatra,tehát tud küzdeni ez a csapat! ideje lenne elő venni azt az arcát a csapatnak mert arra nagy szükség lesz!

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 11., péntek 1:33

Ramioli írta:Pontosan! és ez megfordulhat!! ezért szép játék a labdarúgás , fordulnak , fordulhatnak a dolgok
Így van, sokan elfelejtik hogy ez az überbrutálszuperduper-Bayern 2 éve még a világ legnagyobb lúzere volt, mindenki rajtuk röhögött, 2 elbukott bl-döntő ráadásul az egyik otthon, a Dortmund is leiskolázta őket odahaza...ki gondolta volna akkor ,hogy mentálisan ilyen erős csapat áll össze 2013-ra...Ezek a dolgok nagyon könnyen változnak elég egy jó meccs...jajj de szép sport is ez a labdarúgáááás! :salute:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Ramioli

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 11., péntek 1:21

hunmadridista írta:
CS0ki írta:Ideje lenne a madrid játékosoknak is felfogni ezt, és bízom benne, hogy így is lesz.
Én évek óta erre várok...de csak a szokásos ígérgetés, meg a sablon nyilatkozatok mennek. Akarás, meg küzdés persze nincs a mezért...én semmi jóra nem számítok az elődöntők előtt, mert ez a csapat nagy meccseken, igazi téttel bíró rangadókon képtelen nyerni...
Pontosan! és ez megfordulhat!! ezért szép játék a labdarúgás , fordulnak , fordulhatnak a dolgok, és mi lesz ha majd pont most fordul meg és menni fog a nagy csapatok ellen is mikor a legjobban kell majd? nem vagyok Nostredamus, de a foci törvénye alapján egyszer minden rossz vagy jó sorozat megszakad,, még jó hogy nem odáig jutunk hogy a Real Madridnak esélye sem lesz a 3 csapat ellen, szerintem a chealseat meg az atleticot megenné a Real ezt ki merem jelenteni! függetlenül a Dortmundi meccstől, egyedül a Bayern münchen ellen lenne az hogy tényleg nem mi lennénk az esélyesek, de nem teljesen esélytelenek, persze ehhez leIrtam 100 százalékos teljesItmény kéne, bayern ellen azt is megkockáztatom hogy támadni támadni kéne, egy nyilt sisakos játék, persze azért nem fejetlenül, mert a védelmünk rosszabb , ingatagabb mint az atletico vagy a chealseaé , ez Ancelotti hibája, nem akarok belemenni, a Bayern ellen támadni szivvel lélekkel csúszni mászni, ha vissza húzódunk kikapunk, mert védelmünk nagyon sebezhető és gólképes, nagy hibaszázalékkal játszanak,

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 10., csütörtök 20:38

Csabi írta:chelsea- ivanovic, ha jól tudom.
na, akkor villám, azaz cole visszatérhet a balosra :lol: robben, bale, lehet lehagyják párszor ha úgy alakul :lol:
Nem illik.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 10., csütörtök 20:02

chelsea- ivanovic, ha jól tudom.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 10., csütörtök 18:27

igaz az, hogy egyik csapatnak sem lesz eltiltottja ?

Ramioli

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 10., csütörtök 17:55

Egyben lehet picit bizni,nagy meccseken iden nem ment,vagy fejben rogytak meg vagy a szerencse partolt el toluk..nem hiszem el hogy ez egyszer ne fordulna meg!! Teny hogy a csapat kiszamithatatlan es hullamzo..bizom benne hogy egyszer vegre kijon a lepes nagy csapat ellen is..Bayern chealsea Atletic..es akkor talan az onbizalmuk a bl cimig repiti oket..nem tartom a csapatot a bayern ellen sem eselytelennek..de ahhoz 100 szazalek kell ezt mindenki tudja!!es meg az sem biztos hogy eleg mert a bayernnek meg a 100szazalekra is van egy fokozata ..ra tudnak meg tenni egy lapattal ..1meccsen le tudnak oket nyomni ..chealsea vagy Atleticot szeretnem ha kapnank.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 10., csütörtök 16:17

morientes írta:
azon gondolkozok, hogy meglesem mi megy ilyenkor egy BM fórumon,
Hogy ők a legjobbak mindig,mindenkor,mindenek felett,és ezt napjában leírják 500X... :roll: na off,vége...
A Bayern szurkolók időközben teljesen átalakultak hungarokatalánokká úgy hogy észre sem vették, százalékokról magyaráznak meg labdabirtoklásról... :lol: :lol: :lol: Pedig tavaly még mennyire lenézték a tiki-takát... :roll:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 10., csütörtök 16:04

azon gondolkozok, hogy meglesem mi megy ilyenkor egy BM fórumon,
Hogy ők a legjobbak mindig,mindenkor,mindenek felett,és ezt napjában leírják 500X... :roll: na off,vége...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. április 10., csütörtök 15:58

Jobb félni, mint megijedni :p :p

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 10., csütörtök 15:39

peti_madrid írta:
Realista24 írta:Ha Jose Cere ket vagy harom embert állít es meg Balere is, akkor nyert ügyünk van, nem? Vagy ok 14en futnak ki a pályára?

Illetve ugy írtok róluk is, mint egy verhetetlen csapatról, holott csak idegenben lőtt góllal mentek tovább.
Úgy értettem, hogy ahogy labdát kapna bármelyik szélsőnk, azonnal ott teremne mellette 2-3 kék mezes, és újabban sem Ronaldo, sem Bale nem arról híres, hogy kicsiben valami finom csellel - mint Iniesta vagy Modric - lerázza magáról az ellenfelet...
Egy Pastore meg egy Lavezzi átszaladt rajtuk... Akkor ezek szerint Bale-CR kevés :hmmm: ... Sőt a Chelsea pont az a csapat akiben sosincs benne a betlizés ugyebár... :roll: Néha azon gondolkozok, hogy meglesem mi megy ilyenkor egy Chelsea vagy egy BM fórumon, mert szerintem aki ide átnéz az könnyesre röhögi magát...

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. április 10., csütörtök 14:40

Realista24 írta:Ha Jose Cere ket vagy harom embert állít es meg Balere is, akkor nyert ügyünk van, nem? Vagy ok 14en futnak ki a pályára?

Illetve ugy írtok róluk is, mint egy verhetetlen csapatról, holott csak idegenben lőtt góllal mentek tovább.
Úgy értettem, hogy ahogy labdát kapna bármelyik szélsőnk, azonnal ott teremne mellette 2-3 kék mezes, és újabban sem Ronaldo, sem Bale nem arról híres, hogy kicsiben valami finom csellel - mint Iniesta vagy Modric - lerázza magáról az ellenfelet...

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 10., csütörtök 14:39

Én a bayernt.Guardiolaval nekem nem olyan meggyőzőek mint tavaly.És bár sokan írják hogy egy meccsen bármi lehet,de egyvalamit ne felejtsünk el....bármi lehet,csak javítani nem lehet,ha valamit elb.unk...
Németek vagy sem,de én ott is érzek egy kis jólakottságot a tavalyi idény után...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 10., csütörtök 14:15

tubatibi írta:
dzsi91 írta:Értem ,hogy sokan sokszor csalódtak itt, én is...De azért ennyire nem kell félteni a csapatot, nálam megvan a tökéletes forgatókönyv, szerdán megnyerjük a kupát ami nagy lelki erőt ad a srácoknak és ezzel elrepülünk a döntőig, ott meg 50-50 bárki játszik bárkivel...

Ha jövőhét szerdán nem nyerjük meg a kupát én nagyon mérges leszek, már valladolidok atletico-k oktatják a barcát, mi is láthatóan jobbak vagyunk mégse sikerül fejben lerendezni...Remélem szerdán végre meg lesz.

CR és érdemi csere nélkül? :)
Jó hát ez a CR sérülés most derült ki :D ...Az optimisták közé sorolom magam de Cé nélkül vége a szezonnak, majd jövőre gyerekek :D ...

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 10., csütörtök 14:11

dzsi91 írta:Értem ,hogy sokan sokszor csalódtak itt, én is...De azért ennyire nem kell félteni a csapatot, nálam megvan a tökéletes forgatókönyv, szerdán megnyerjük a kupát ami nagy lelki erőt ad a srácoknak és ezzel elrepülünk a döntőig, ott meg 50-50 bárki játszik bárkivel...

Ha jövőhét szerdán nem nyerjük meg a kupát én nagyon mérges leszek, már valladolidok atletico-k oktatják a barcát, mi is láthatóan jobbak vagyunk mégse sikerül fejben lerendezni...Remélem szerdán végre meg lesz.

CR és érdemi csere nélkül? :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Vissza: