hunmadridista írta:CS0ki írta:Ideje lenne a madrid játékosoknak is felfogni ezt, és bízom benne, hogy így is lesz.
Én évek óta erre várok...de csak a szokásos ígérgetés, meg a sablon nyilatkozatok mennek. Akarás, meg küzdés persze nincs a mezért...én semmi jóra nem számítok az elődöntők előtt, mert ez a csapat nagy meccseken, igazi téttel bíró rangadókon képtelen nyerni...
Pontosan! és ez megfordulhat!! ezért szép játék a labdarúgás , fordulnak , fordulhatnak a dolgok, és mi lesz ha majd pont most fordul meg és menni fog a nagy csapatok ellen is mikor a legjobban kell majd? nem vagyok Nostredamus, de a foci törvénye alapján egyszer minden rossz vagy jó sorozat megszakad,, még jó hogy nem odáig jutunk hogy a Real Madridnak esélye sem lesz a 3 csapat ellen, szerintem a chealseat meg az atleticot megenné a Real ezt ki merem jelenteni! függetlenül a Dortmundi meccstől, egyedül a Bayern münchen ellen lenne az hogy tényleg nem mi lennénk az esélyesek, de nem teljesen esélytelenek, persze ehhez leIrtam 100 százalékos teljesItmény kéne, bayern ellen azt is megkockáztatom hogy támadni támadni kéne, egy nyilt sisakos játék, persze azért nem fejetlenül, mert a védelmünk rosszabb , ingatagabb mint az atletico vagy a chealseaé , ez Ancelotti hibája, nem akarok belemenni, a Bayern ellen támadni szivvel lélekkel csúszni mászni, ha vissza húzódunk kikapunk, mert védelmünk nagyon sebezhető és gólképes, nagy hibaszázalékkal játszanak,