Azért örülnék, ha a szerdai meccsen sem lenne

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 11., péntek 14:43
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 11., péntek 12:44
Szerintem hülyeség.BBeno írta:megintcsak kétes forrás mert fb-n írják de a marcára hivatkozva írják hogy messi két hónapra off. ebből mi igaz?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. április 11., péntek 12:09
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 11., péntek 0:29
HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2014. április 10., csütörtök 20:59
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 10., csütörtök 19:49
Sztm ezt már megjátsza,lehetetlen hogy ennyire ne legyen képben...Xavi Hernández "Még megnézem a meccset újra, de minimum döntetlent érdemeltünk volna. A kezünkben volt a meccs, négy-öt olyan lehetőségünk volt, amit normál esetben kihasználunk, most azonban nem sikerült"
HozzászólásSzerző: Acho » 2014. április 10., csütörtök 19:48
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. április 10., csütörtök 19:38
HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. április 10., csütörtök 19:15
A papucsos mindent visz
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 10., csütörtök 18:38
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 10., csütörtök 15:26
A portóban se tudott alapember lenni és az Atleticoban se lesz szerintem. A 13-14 embernek elmegy, annyira nem ügyetlen. A matracosok a télen egész jól igazoltak Sosaval meg Diegoval és szerintem ezért nem pukkantak ki, mint ahogy sokan vártuk. Tudják tehermentesíteni az embereiket is, tegnap például a sokat mellőzött Adrian is remekül játszott a Barca ellen.morientes írta:Ugyértem hogy nem volt eddig szem előtt,de hát Costa is csak úgy előjött a semmibőlEz a Rodríguez gyerek egyébként nem a klasszikus csiszolatlan gyémánt kategória, lévén már 28 éves, de tényleg jó játékos, amolyan 13-14. embernek tökéletes az Atléticóba.Bár nyilván ő azért fiatalabb.De még 2-3 jó szezon benne lehet,akár 4 is...
Ha ő 13.-14. játékos lehet az atmaba mint szèlső,akkor Alves hanyadik a barcaba mint szélsö védő?17-18.??(a tegnapi után mondom)
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 10., csütörtök 15:16
Ugyértem hogy nem volt eddig szem előtt,de hát Costa is csak úgy előjött a semmibőlEz a Rodríguez gyerek egyébként nem a klasszikus csiszolatlan gyémánt kategória, lévén már 28 éves, de tényleg jó játékos, amolyan 13-14. embernek tökéletes az Atléticóba.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 10., csütörtök 15:14
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 10., csütörtök 15:04
Hát akkor a védekezéssel már sokat nem foglalkoztunk (mondjuk amikor foglalkoztunk vele, akkor sem ment túl jólmorientes írta:Mondjuk az utsó 20 percet láttam,de akkor már,bár támad(gatott),a barca,de semmi átütőerő,míg a másik oldalon még mindig tudott veszélyeztetni az atma...
Apropo,Cholo megint úgylátszik talált egy csiszolatlant,ez az argentin gyerek,ez a Cristian Rodriguez(???),párszor megcsinálta Alvest a szélen...a brazil azt sem nagyon tudta hol van....
Mondjuk ezt annyira nem értem, basszus... Eddig legalább a nagyobb meccsekre összekaptuk magunkat, és motiváltan játszottunk. Most meg... Se kép, se hang.lesliejr írta:Pontosan. Ki lehet esni, mert csak a Guardiola érán felnőtt divatdrukkerek hitték azt, hogy mindig a Barca nyer mindent, ha mégsem az azért lesz, mert ép nem volt kedvük 110%-on pörögni. De azt nem tűri az ember, ha olyan semmilyen, szív nélküli játékot látunk, mint tegnap. Az még rosszabb, ha utána a sajtóban a fő hangadók megmagyarázzák és hülyét csinálnak magukból, a szurkolóikból és a klubból is.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 10., csütörtök 14:55
Mondjuk az utsó 20 percet láttam,de akkor már,bár támad(gatott),a barca,de semmi átütőerő,míg a másik oldalon még mindig tudott veszélyeztetni az atma...Szerintem mi szarabbak voltunk...Az Atletico nagyon keményen játszott, a bíró meg hagyta a test-test elleni játékot, ami nagyon nem ízlik a katalánoknak. Ha esetleg mi huzzúk az Atleticot, remélhetőleg nem angol bírót kapunk.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 10., csütörtök 14:52
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. április 10., csütörtök 14:45
Miért is?hát abban az esetben csak akkor, ha az atletico is botlik.
Szerintem mi szarabbak voltunk...Az Atletico nagyon keményen játszott, a bíró meg hagyta a test-test elleni játékot, ami nagyon nem ízlik a katalánoknak. Ha esetleg mi huzzúk az Atleticot, remélhetőleg nem angol bírót kapunk.Nemtudom mivan,de ezen a héten kitört a spanyolnátha,vagy mi,mert a barca ugyan olyan nemtörődöm,szarok bele módon állt hozzá a tegnapi meccshez,ahogyan mi.Lélektelenül,szürkén...vagy tán még a real produkciojánál is gyengébbet mutattak ami tényleg nem semmi...
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. április 10., csütörtök 14:41
Pontosan. Ki lehet esni, mert csak a Guardiola érán felnőtt divatdrukkerek hitték azt, hogy mindig a Barca nyer mindent, ha mégsem az azért lesz, mert ép nem volt kedvük 110%-on pörögni. De azt nem tűri az ember, ha olyan semmilyen, szív nélküli játékot látunk, mint tegnap. Az még rosszabb, ha utána a sajtóban a fő hangadók megmagyarázzák és hülyét csinálnak magukból, a szurkolóikból és a klubból is. Teljesen érthető, hogy röhögnek rajtuk, én is ezt teszem. Kicsit engedékenyebb lennék, ha meccs után bűnbánóan azt mondanák, elszúrtuk, nem készültünk fel rendesen, csak a mezt vittük fel a pályára. Akkor sem lenne elnézve ez az egész, akkor is bele kéne nyúlni a nyáron a keretbe, de legalább azt mondhatnánk, igen, lejárt az idejük, már csak erre képesek. Ehelyett (vhol érthető persze) védik a vastag szerződésüket és bele akarják magyarázni a szurkolókba a lehetetlent.morientes írta:Lehet őket nem szeretni,én sem csípem őket,de valahogy úgy kell hozzáállni egy meccshez mint az atma tegnap.
Egész tavasszal Leo helyett is melózik. Az argentin 5 méterre ácsorog a labdás embertől és elnézni, hogy Neymar felszántja a pályát. Nem gondoltam volna, hogy a brazil erre képes, ezért nagy respect neki.GT37 írta: A másik pedig Neymar, ahogy írod, ő küzdött végig, nagyjából 56371-szer annyit futott, mint Messi, és a gólhoz is elég közel volt.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 10., csütörtök 14:35
Azt mindjárt gondoltuk ...örülni fogok, ha nem épül fel ronaldo
Hát Bale és Benzema csúnyán felkötheti a gatyát, idén talán először kell igazán húzóemberekké lenniük, (egy döntő és egy elődöntő Cristiano nélkül) na ez ám a szép feladat!de a bale-isco-benzema hármastól
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 10., csütörtök 14:31
Így van, és ez megint Simeonét dicséri. El nem tudom képzelni, mit művelhet ez az ember az öltözőben, de olyan szinten fel tudja tüzelni a játékosait, hogy hihetetlen.morientes írta:Lehet őket nem szeretni,én sem csípem őket,de valahogy úgy kell hozzáállni egy meccshez mint az atma tegnap.
Viszont ebben az a pozitívum, hogy egy siralmas szezon után nagyobb eséllyel jönnek rá a vezetőségben arra, hogy változások kellenek.lesliejr írta:Ha ez így lesz, akkor jövőre még siralmasabb lesz.
Adom. Igazából két játékosunkat sajnáltam igazán a vereség után. Iniestát, ez volt az 500. tétmeccse a Barça színeiben, és kieséssel "ünnepelte", ennél jobbat érdemelt volna. Ráadásul még le is cserélték... A másik pedig Neymar, ahogy írod, ő küzdött végig, nagyjából 56371-szer annyit futott, mint Messi, és a gólhoz is elég közel volt.lesliejr írta:Neymart meg lehet szidni, hogy nem varázsol, bár ebben a csapatban most ezt a legnehezebb, de legalább a belét is kifutja a pályán és mi hülyék meg a vonal mellett parkoltatjuk. Bele mer menni cselekbe még ha nem is sikerülnek mindig, nem arra játszik, hogy lefut aztán visszapassz. Sokat kell még tanulnia, első éve Európában, de benne van tűz, ami sok régi játékosunkból már hiányzik.
Előtör az gyakrabban is, csak nem engedem kibontakozni, mert azzal senki sem járna jól.h3x0r írta:Ja, hogy még visszafogtad magad?![]()
![]()
Úgy néz ki, GT-ből miden Clasicót megelőzően előtör az írói véna
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem