Így van, és ez megint Simeonét dicséri. El nem tudom képzelni, mit művelhet ez az ember az öltözőben, de olyan szinten fel tudja tüzelni a játékosait, hogy hihetetlen.morientes írta:Lehet őket nem szeretni,én sem csípem őket,de valahogy úgy kell hozzáállni egy meccshez mint az atma tegnap.
Viszont ebben az a pozitívum, hogy egy siralmas szezon után nagyobb eséllyel jönnek rá a vezetőségben arra, hogy változások kellenek.lesliejr írta:Ha ez így lesz, akkor jövőre még siralmasabb lesz.
Adom. Igazából két játékosunkat sajnáltam igazán a vereség után. Iniestát, ez volt az 500. tétmeccse a Barça színeiben, és kieséssel "ünnepelte", ennél jobbat érdemelt volna. Ráadásul még le is cserélték... A másik pedig Neymar, ahogy írod, ő küzdött végig, nagyjából 56371-szer annyit futott, mint Messi, és a gólhoz is elég közel volt.lesliejr írta:Neymart meg lehet szidni, hogy nem varázsol, bár ebben a csapatban most ezt a legnehezebb, de legalább a belét is kifutja a pályán és mi hülyék meg a vonal mellett parkoltatjuk. Bele mer menni cselekbe még ha nem is sikerülnek mindig, nem arra játszik, hogy lefut aztán visszapassz. Sokat kell még tanulnia, első éve Európában, de benne van tűz, ami sok régi játékosunkból már hiányzik.
Előtör az gyakrabban is, csak nem engedem kibontakozni, mert azzal senki sem járna jól.h3x0r írta:Ja, hogy még visszafogtad magad?![]()
![]()
Úgy néz ki, GT-ből miden Clasicót megelőzően előtör az írói véna