40-50 milláról beszélnek mostanában (madridi nyomásra az ügynök elkezdte szépen lealkudni az árat, persze a City simán bekavarhat még); Agüero is kb. ugyanennyibe fájna és Pellegrini a hírek szerint nem hajlandó elengedi a Citytől!
40 még csak-csak, de még 50 is rettenetesen sok szerintem érte. Persze azért mondom ezt, mert nem annyira szeretném, hogy jöjjön. Nem azért, mert nem tartom jó zsugásnak, csak nem ide való.
Pellegrinit meg meg is értem. Szerintem Tevez lelép idén jó ajánlat esetén, Balotelli már ment, Dzeko meg nem egy nagy spíler. Rajtuk kívül talán még oda tartozik Santa Cruz, szóra sem érdemes, meg egy saját nevelésű arc, Guidetti. Hát nem túl veretes.
Ennek ellenére, ha a játékos mindenképpen lépni akar, akkor nem könnyű a klubnál tartani. Márpedig ha a családról van szó, akkor azért elég messzire el lehet menni. Szóval nem mondtam még le Kun-ról. Főleg ha sem Neymar, sem Bale nem jön idén.
Állítólag Ancelotti határozott kérésére jönne (ahogy Cavani is), ami nagyon nem lenne meglepő, hisz a PSG-be is vitte volna már a chileit!
Valami nekem is rémlik, hogy már a PSG-vel is szóba hozták anno Vidalt.
Nagyon remélem, hogy foggal-körömmel ragaszkodik a középpálya megerősítéséhez, és világosan megmondja, hogy a sikerekhez nem a B tervek kellenek.
Most erre kell nagy zsetont áldozni, nem a "galaktikusokra".