Bajnokok Ligája
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Én legszívesebben egyiküket sem akarnám. De mégis a Bayernre nyomtam...egyrészt Mourinho porig alázná taktikailag Ancelottit, így a Chelseat kerülném el mindenképpen...valamint az Atleticot, akik tuti az életüket áldoznák érte, hogy legyőzzenek minket. Szerintem mindkét említett csapat ellen vér folyna a pályán...szervezett, önfeláldozó, letámadó csapatok ellen nagyon nem megy a szekér...
Egyébként 4 elődöntős csapat közül szerintem JELENLEG mi vagyunk a leggyengébbek...igaz itt már nüanszok fognak dönteni...főleg mentális tényezők, amiben a mi csapatunk a béka segge alatt van szerintem.
Én nagyon tartok az elődöntőktől, akárki is lesz az ellenfél, mert nagyon nehéz lesz...nehezebb mint eddig bármikor...
Egyébként 4 elődöntős csapat közül szerintem JELENLEG mi vagyunk a leggyengébbek...igaz itt már nüanszok fognak dönteni...főleg mentális tényezők, amiben a mi csapatunk a béka segge alatt van szerintem.
Én nagyon tartok az elődöntőktől, akárki is lesz az ellenfél, mert nagyon nehéz lesz...nehezebb mint eddig bármikor...
Egyébként szerintem az Atletico titka az, hogy bár jó játékosokból áll, de egyáltalán nem világsztárokból. Képességeik nincsenek klasszis szinten, de a szívük az óriási és tökéletesen megbíznak az edzőjükbe. Meccsek alatt a közönség és Simeone is hatja őket. Ez a csapat lehet, hogy nem fog idén nem fog nyerni semmit, de elfáradni se fognak már, azért mert az edzőjük elfeldtette velük ezt a szót.
Én nagyon elnézném Cholot nálunk, de nem fogja otthagyni az Atleticot szerintem. Neki ilyen játékosok kellenek, nem olyanok akik meccs előtt felnyitnak egy kólát provokációból, kiszivárogtatják a kezdőt, vagy csak egyszerüen hátat fordítanak az edzőnek.
Én nagyon elnézném Cholot nálunk, de nem fogja otthagyni az Atleticot szerintem. Neki ilyen játékosok kellenek, nem olyanok akik meccs előtt felnyitnak egy kólát provokációból, kiszivárogtatják a kezdőt, vagy csak egyszerüen hátat fordítanak az edzőnek.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Szégyen nem szégyen,de igen,van tőlük mit tanulni,például a mentalitást,a küzdőszellemet. Focizni jobban tudunk,papíron,illetve,be is bizonyítottuk már,de ettől még nem fogunk a döntőbe jutni. Tenni kell érte.Négy olyan meccset, mintha mi lennénk az Atma?
CR remélem felépül és kipihente magát,Modric nagyon kelleni fog,Casillas ott lesz nekünk a kapuban,Ramos-Pepe remélem összeszedik magukat és tanári játékot hoznak le,Carvajal helyén lesz,Marci kéne oda a balosra,Coentrao előrejátékban nulla. Bale a BL-ben jól nyomja,Chelsea ellen király lesz,szerintem a Bayern ellen is,Atletico nem ízlene neki. Di Maria pihenjen hétvégén,helyre kell rázódnia mert tegnap ő volt a leggyengébb véleményem szerint. Benzema pedig javítson a helyzetkihasználáson mert annyi helyzete van,hogy nem igaz,és alig alig akad be neki néhány.

- kimber
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema
Csúnya lenne ránk nézve, ha José első évében mindjárt BL-t nyerne a Chelsea-vel...
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Tegnapi jatekot latva nem vagyok bizakodo..es nem csak a tegnap miatt..mert parszor becsodolt ez a csapat..ez a 4 kozott a kozeppalyan fog eldolni a csapatok kotott..bayern az abszolut favorit ezt el kell ismerni..chealsea talan meg tudja fogni mert jobb a vedelme mint a mienk..es a kozeppalyas vedekezesuk is..ilarramendikkel mehetunk a fenebe egy bayern ellen ugy atrobognak rajtunk mint kes a vajon!! Bayernt inkabb ne!!mert az csunya lesz 2meccsen 1meccsen lehet barmi..inkabb Atletico chealsea
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Így van.R.M.C.F írta:Sorsolás pénteken 12ó? a szokásos?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Sorsolás pénteken 12ó? a szokásos?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Először is a kupában a 2 ultramákos gólunk, megpecsételte az egészet.Másodszor pedig, szerintem az ATMA hagyta úszni azt a kupát.
Dehogy hagyták...ott,mi azt adtuk le,amit valóban tudunk,nem azt,amit a sevilla,barca meg a dortmund elleni visszvágón.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Négy olyan meccset, mintha mi lennénk az Atma?El Unico írta:Én is csak 4 meccset kérek,4 olyan meccset,ahol mindent beleadunk,ahol 90 percen keresztül nyomjuk a gázt,ahol nem gondolkozunk,csak gyűrjük a füvet,ami a csövön kifér,szedjük szét a stadiont,basszunk oda mindenkinek!

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
Én is csak 4 meccset kérek,4 olyan meccset,ahol mindent beleadunk,ahol 90 percen keresztül nyomjuk a gázt,ahol nem gondolkozunk,csak gyűrjük a füvet,ami a csövön kifér,szedjük szét a stadiont,basszunk oda mindenkinek!

- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Bayernre nyomtam, de igazából tökmindegy.. mi vagyunk talán az a csapat, amelyik eléggé kétoldalú, egyetértek El Unicoval, kieshetünk bármelyik ellen, viszont tovább is mehetünk és megnyerhetjük. De talán ez a Dortmund ellen első félidő olyan kijózanító pofont adott a csapatnak és Carlonak, hogyha a szerencse is velünk lesz, meglesz.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Valahogy be kell jutni a döntőbe. Ott bárkit meg tudunk verni. Legalább a 2 tetves kupát hùzzuk meg. 4 db meccsről beszélünk!!! Ennyit kérek nem többet!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én úgy gondolom, egyféle skálát nem lehet felállítani, vannak szempontok amik a BM-nek kedveznek, vannak amik a Chelsea-Atma párosnak, és lehetnek, amik a Madridnak. Az talán látható, hogy amik igazán fontosak lehetnek (mentális erő, koncentráció, adott meccsre tökéletes ráhangolódás) azokban nem vagyunk elöl.El Unico írta: Így érzem a jelenlegi erőviszonyokat: Bayern München >Atletico > Chelsea > Real Madrid
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Alonso
Azt írtátok, hogy nagyon rövid az ATMA kispadja. Turan és Costa nélkül is simán helyt álltak. És jöttek így is a helyzetek.
Felipe Luizt pedig mindig is nézegettem volna nálunk.
Én a Chelsea-t szeretném. Elég volt a spanyol derbikből.
ps: Bakker volt idén olyan, hogy zsinórban 2 meccset ixelt/bukott az ATMA? Hihetetlen ,hogy még egy kis hullámvölgy se volt.
Felipe Luizt pedig mindig is nézegettem volna nálunk.
Ég és föld. Először is a kupában a 2 ultramákos gólunk, megpecsételte az egészet.Másodszor pedig, szerintem az ATMA hagyta úszni azt a kupát. Mármint, hogy nem haltak meg érte annyi szent. De ez a bl legjobb 4. Itt meghalnak.a kupába is odabasztuk őket.
most is odafogjuk.
Én a Chelsea-t szeretném. Elég volt a spanyol derbikből.
ps: Bakker volt idén olyan, hogy zsinórban 2 meccset ixelt/bukott az ATMA? Hihetetlen ,hogy még egy kis hullámvölgy se volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nas 2014. április 9., szerda 23:03-kor.
- RealVazquez
Nem szavaztam,mert mind a hármat meg tudjuk verni,de mind a három ellen ki tudunk sz*pni mint a szar.
Ha hozzuk azt,amit tudunk,és mindenki god mode-ban fogja nyomni,akkor be fogunk jutni a döntőbe,amennyiben viszont teleszart gatyával és lélektelenül megyünk fel a pályára,úgy esélyünk sem lesz egyik ellen sem.
Így érzem a jelenlegi erőviszonyokat: Bayern München >Atletico > Chelsea > Real Madrid
Ha hozzuk azt,amit tudunk,és mindenki god mode-ban fogja nyomni,akkor be fogunk jutni a döntőbe,amennyiben viszont teleszart gatyával és lélektelenül megyünk fel a pályára,úgy esélyünk sem lesz egyik ellen sem.
Így érzem a jelenlegi erőviszonyokat: Bayern München >Atletico > Chelsea > Real Madrid

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Perpill ezzel a hozzáállással mindenkitől kiszopnánk.
Egy nyertes kupadöntő sokat nyomna a lattba, de, ha elveszítjük szinte biztos vagyok benne, hogy ki fogunk esni.
-CFC: Mourinho összekapná annyira a csapatot, hogy SZVSZ nem sokkal, de behúznák
ATMA: Bedarálnának minket jelenleg... láthattuk ma mit csináltak. Na azt nyugodtan szorozzuk meg kettővel.
FCBayern: Ha Pep lefékezi őket a tiki-takával, akkor itt látom jelenleg a legtöbb esélyünket. Nézzük csak meg, hogy mentek tovább eddig mindenkin. Kisebb-Nagyobb szerencsével. Most is ott darálták be a BM-et miután Pep "levette" a kezét róluk és nagyjából a tavalyi játék ment, azaz nem 500 passz oldalra majd 3 előre.
Egy nyertes kupadöntő sokat nyomna a lattba, de, ha elveszítjük szinte biztos vagyok benne, hogy ki fogunk esni.
-CFC: Mourinho összekapná annyira a csapatot, hogy SZVSZ nem sokkal, de behúznák
ATMA: Bedarálnának minket jelenleg... láthattuk ma mit csináltak. Na azt nyugodtan szorozzuk meg kettővel.
FCBayern: Ha Pep lefékezi őket a tiki-takával, akkor itt látom jelenleg a legtöbb esélyünket. Nézzük csak meg, hogy mentek tovább eddig mindenkin. Kisebb-Nagyobb szerencsével. Most is ott darálták be a BM-et miután Pep "levette" a kezét róluk és nagyjából a tavalyi játék ment, azaz nem 500 passz oldalra majd 3 előre.
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Én nem hiszem, hogy beégnénk az elődöntőben.
Hát benne van, hogy kiesünk, de hát ez van.
Viszont ha ki is esünk sztem nem fogunk nagy pofont kapni, de azért lehetőleg menjünk csak be a döntőbe.
Nem a tegnapi meccsből kell kiindulni.
Azt elcsesztük, hála a jó égnek csak olyan csapatok vannak most az elődöntőben, akik ellen eszünkbe se jut lazázni.
Hát benne van, hogy kiesünk, de hát ez van.
Viszont ha ki is esünk sztem nem fogunk nagy pofont kapni, de azért lehetőleg menjünk csak be a döntőbe.
Nem a tegnapi meccsből kell kiindulni.
Azt elcsesztük, hála a jó égnek csak olyan csapatok vannak most az elődöntőben, akik ellen eszünkbe se jut lazázni.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Chelseare nyomtam, de igazából teljesen mindegy. Bárkit kapunk, akkor vért kell hugyozni a döntőbe jutásért. Real-Chelsea és Bayern-Atletico aztán Real-Bayern döntő. Nagyon para meccsek jönnek, jó lesz

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nalam is ez van, bar nagyon kis kulonbseggel.Csabi írta:atletico
bayern
cselzi
ilyen sorrendben.
Nem illik.
- kimber
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema
Szerintem összehoznak minket a Chelsea-vel, hogy hátha lesz egy RM-BM álomdöntő.
Elvileg mindegyik csapatot verhetnénk, ha fejben ott volnának a srácok, de mindhárommal szemben benne van a pakliban egy csúnya kiesés is, mint tavaly a Barcé.

Elvileg mindegyik csapatot verhetnénk, ha fejben ott volnának a srácok, de mindhárommal szemben benne van a pakliban egy csúnya kiesés is, mint tavaly a Barcé.