Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Én nem hiszem, hogy beégnénk az elődöntőben.
Hát benne van, hogy kiesünk, de hát ez van.
Viszont ha ki is esünk sztem nem fogunk nagy pofont kapni, de azért lehetőleg menjünk csak be a döntőbe.
Nem a tegnapi meccsből kell kiindulni.
Azt elcsesztük, hála a jó égnek csak olyan csapatok vannak most az elődöntőben, akik ellen eszünkbe se jut lazázni.
Hát benne van, hogy kiesünk, de hát ez van.
Viszont ha ki is esünk sztem nem fogunk nagy pofont kapni, de azért lehetőleg menjünk csak be a döntőbe.
Nem a tegnapi meccsből kell kiindulni.
Azt elcsesztük, hála a jó égnek csak olyan csapatok vannak most az elődöntőben, akik ellen eszünkbe se jut lazázni.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Chelseare nyomtam, de igazából teljesen mindegy. Bárkit kapunk, akkor vért kell hugyozni a döntőbe jutásért. Real-Chelsea és Bayern-Atletico aztán Real-Bayern döntő. Nagyon para meccsek jönnek, jó lesz

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nalam is ez van, bar nagyon kis kulonbseggel.Csabi írta:atletico
bayern
cselzi
ilyen sorrendben.
Nem illik.
- kimber
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema
Szerintem összehoznak minket a Chelsea-vel, hogy hátha lesz egy RM-BM álomdöntő.
Elvileg mindegyik csapatot verhetnénk, ha fejben ott volnának a srácok, de mindhárommal szemben benne van a pakliban egy csúnya kiesés is, mint tavaly a Barcé.

Elvileg mindegyik csapatot verhetnénk, ha fejben ott volnának a srácok, de mindhárommal szemben benne van a pakliban egy csúnya kiesés is, mint tavaly a Barcé.
Én a magam nevében annyit mondanék, hogy amikor végre elhiszem, hogy jók vagyunk, akkor jönnek a nagy pofonok. A tegnapiból tanultam, inkább leszek pesszimista és akkor kellemes meglepetés ér.ericco írta:Istenem, egy elk.rt meccs után megint mennyi a negatív energia ezen a fórumon?

Én tőlük azért tartok, mert tuti betömörülnének, mint az állat, az nekünk meg nagyon nem jó. Ott konkrétan halott a játékunk.ericco írta:Hol lenne jobb ez a Chelsea? Ők is tudnak betlizni, de még milyen szépen.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Azt is hozzá tenném, hogy egyedüli csapat vagyunk akik otthon keztek és ùgy nyertek a negyeddöntőben...Galacticos írta:a kupába is odabasztuk őket.
most is odafogjuk.
a tegnapi ronaldo nélkül volt, és pepe megint szégyen votl nem lesz mégegy ilyen gyenge meccse idén.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hát bármilyen leosztásban is lesz a két elődöntő, lesz pikantéria vagy érdekesség.
real - atletico : újabb városi derbi
real - chelsea : josé
real - bayern : pep a real ellen
bayern - chelsea : pep vs josé, illetőleg a két évvel ezelőtti bl döntő...
chelsea - atletico : két kőkemény csapat, kíváncsi vagyok, mire mennének egymás ellen, lenne bírkózás bőven.
real - atletico : újabb városi derbi
real - chelsea : josé
real - bayern : pep a real ellen
bayern - chelsea : pep vs josé, illetőleg a két évvel ezelőtti bl döntő...
chelsea - atletico : két kőkemény csapat, kíváncsi vagyok, mire mennének egymás ellen, lenne bírkózás bőven.
- Tomi
- Kedvenc játékosaid: Raul, Cristiano Ronaldo
A Bayernre nyomtam, de igazából tök mind1 ki jön itt már, nyerni kell szívvel-lélekkel küzdeni, ebből a négyesből úgy érzem bárki behúzhatja idén.

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Talán az Atletit ismerjük a legjobban, kupában vertük is őket oda-vissza, úgyhogy őket. Pep és Mou meg öljék csak egymást a másik ágon.
De amúgy cselzit kapunk, Mou túlkombózza, irány a döntő. Simeone megöli a Bayernt, szóval madridi házidöntő lesz. Azt meg megnyerjük, az AtMa lesz a tragikus vesztes, akik kvázi kicsikként eljutottak egy álom kapujába, hogy ott aztán tragikusan elbukjanak. Nekünk meg közben meglesz a 10. Morata lövi csereként a győztes gólt.
#nemiszoktobbet
De amúgy cselzit kapunk, Mou túlkombózza, irány a döntő. Simeone megöli a Bayernt, szóval madridi házidöntő lesz. Azt meg megnyerjük, az AtMa lesz a tragikus vesztes, akik kvázi kicsikként eljutottak egy álom kapujába, hogy ott aztán tragikusan elbukjanak. Nekünk meg közben meglesz a 10. Morata lövi csereként a győztes gólt.
#nemiszoktobbet

Ha a mi játékosainknak is lenne ilyen harcos akarata, akkor SENKI nem lenne az ellenfelünk, senki.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tubatibi 2014. április 9., szerda 22:48-kor.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Nem hittem pár hónapja, hogy ezt mondom, de a Bayernnek örülnék a legjobban!
A Chelsea Mouval nagyon veszélyes lenne, az Atma pedig...hát nem tudom ha a játékosok ilyen mentális állapotban vannak érdeke lenne!Viszont ha ez az Atma bejut a döntőbe akkor azt meg is nyerik....

A Chelsea Mouval nagyon veszélyes lenne, az Atma pedig...hát nem tudom ha a játékosok ilyen mentális állapotban vannak érdeke lenne!Viszont ha ez az Atma bejut a döntőbe akkor azt meg is nyerik....
- ikarus93
Jöjjön a BM
Ha megverjük őket, megérdemeljük a BL-t, ha nem akkor meg jövőre ott leszünk.
Ha megverjük őket, megérdemeljük a BL-t, ha nem akkor meg jövőre ott leszünk.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Chelsea-re nyomtam. szerintem ha otthon kezdenek az angolok akkor 'könnyebb' dolgunk lenne mivel otthon JM nem tolhatja a totál bunker focit mert kell a gól nekik és ellenünk 1 gól nem gól de szerintem 2 se mert egyet biztosan találnánk.. és hát a bizonyítási vágy.. ha van egy csöppnyi emberség ebben a gárdában akkor konkrétan jöhet bárki mert megennénk mindenkit.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Bayern. Két meccsen a másik kettő ellen esküszöm kevesebb esélyt látok. Max még a Chelsea, de Mourinho meg ismeri a csapatot nagyon... egy viszont tuti: Atletit semmiféleképpen sem.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Istenem, egy elk.rt meccs után megint mennyi a negatív energia ezen a fórumon? Hol lenne jobb ez a Chelsea? Ők is tudnak betlizni, de még milyen szépen. Az Atma szívós csapat, kellemetlen, de egyáltalán nem verhetetlenek. A Bayern ellen tényleg mi lennénk az esélytelenebbek valamennyivel, de azért nem kell a ló túloldalára esni. Ha a Chelseat kapjuk, és Mourinho ellen sem tudják magukat felpörgetni a srácok, tényleg el lehet adni a keret 70%-át

Merci Zizou!
- Galacticos
a kupába is odabasztuk őket.
most is odafogjuk.
a tegnapi ronaldo nélkül volt, és pepe megint szégyen votl nem lesz mégegy ilyen gyenge meccse idén.
most is odafogjuk.
-
Mint lentebb is írtam, nem. Őszintén egyik csapat ellen sem tenném magunkra a házat.Egyébként csak én érzem, hogy mi fogunk csak kegyetlenül beégni az elődöntőben?
Azért milyen durva ezt olvasni. 100 milliók rohangálnak Madrid mezben, és rendesen félnünk kell egy Atlético Madridtól.Boky írta:az atletico meg bedarálna minket.

Egyébként csak én érzem, hogy mi fogunk csak kegyetlenül beégni az elődöntőben?
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Talán José ellen bizonyítani akarnának a fiúk, nem is tudom. Az Atleti meg a Bayern meg nyírják csak egymást.