az első képsoron jól van írva az eredmény, a másikon nincs?

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. április 9., szerda 23:12
az első képsoron jól van írva az eredmény, a másikon nincs?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 9., szerda 23:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 9., szerda 23:09
Így fogunk mi tripláznipheco írta:Szerintem elpicsázzátok őket utolsó fordulóban. 5 meccsen nem vertétek meg, nincs az az isten, hogy a 6.-on se nyerjetek. Viszont kíváncsi leszek, hogy mennyire viseli meg a Barcát ez a kiesés. Ha a döntőbe esetleg mi nyernénk, akkor padlóra kerülhetne a Barca. Érdekes hetek lesznek.lesliejr írta:Szerintem pont, hogy ők a fő esélyesek. Vezetnek és 1 góllal jók lesznek mindenhol, mi meg nem tudjuk őket megverni az utolsó fordulóban.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 9., szerda 23:08
Szerintem elpicsázzátok őket utolsó fordulóban. 5 meccsen nem vertétek meg, nincs az az isten, hogy a 6.-on se nyerjetek. Viszont kíváncsi leszek, hogy mennyire viseli meg a Barcát ez a kiesés. Ha a döntőbe esetleg mi nyernénk, akkor padlóra kerülhetne a Barca. Érdekes hetek lesznek.lesliejr írta:Szerintem pont, hogy ők a fő esélyesek. Vezetnek és 1 góllal jók lesznek mindenhol, mi meg nem tudjuk őket megverni az utolsó fordulóban.
HozzászólásSzerző: BH710 » 2014. április 9., szerda 23:06
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. április 9., szerda 23:05
Szerintem pont, hogy ők a fő esélyesek. Vezetnek és 1 góllal jók lesznek mindenhol, mi meg nem tudjuk őket megverni az utolsó fordulóban.Sierra írta: ezek nem fognak kipukkadni, sőt azt kell mondjam, hogy még a döntőre is képesek lehetnek, akárcsak 2 éve a Chelsea, és a bajnokságot is behúzhatják, bár arra kisebb esélyt látok.
Már a sorsoláskor is azt mondtam, a legkellemetlenebb ellenfél bárki számára. Tartom most is. Ha én az egyik elődöntős csapat edzője lennék, őket szeretném elkerülni. Real, Chelsea, Bayern...egyik sem ilyen szervezett és harcos csapat.L.Miki írta: Nem hiszem, hogy eljutnak a döntőbe, de bőven van esélyük, ha ennyire ellentmondást nem tűrően játszanak.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 9., szerda 23:02
Személy szerint én nem hittem abban, hogy kipukkannak, mint sokan mondták, hogy februárban végük, na jó akkor március és semmi nem történt ugyanúgy hajtanak megállás nélkül. Ők a spanyol spártaiak.Sierra írta:Igaz én is így gondoltam, hogy előbb-utóbb annyi nekik (azért volt pár ilyen csapat, szóval valahol érthető volt), de nem, ezek nem fognak kipukkadni, sőt azt kell mondjam, hogy még a döntőre is képesek lehetnek, akárcsak 2 éve a Chelsea, és a bajnokságot is behúzhatják, bár arra kisebb esélyt látok.
Mindenesetre ha nem változik valami gyökeresen, akkor ezzel a CSAPATTAL (szándékosan írom nagy betűvel) jövőre is komolyan kell számolni.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. április 9., szerda 22:56
Igaz én is így gondoltam, hogy előbb-utóbb annyi nekik (azért volt pár ilyen csapat, szóval valahol érthető volt), de nem, ezek nem fognak kipukkadni, sőt azt kell mondjam, hogy még a döntőre is képesek lehetnek, akárcsak 2 éve a Chelsea, és a bajnokságot is behúzhatják, bár arra kisebb esélyt látok.besteve7 írta:Ez a lufi dupla réteges durex gumiból van, és hiába bölcselkedtek a nagy "futballszakértők", hogy úgyis kipukkan, hát rácáfoltak.
Ennyi a lényeg, a másik madridi csapat példát vehetne a riválisukról.besteve7 írta:Igazi csapatmunka, egymást hajszolják a győzelembe.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. április 9., szerda 22:54
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. április 9., szerda 22:51
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 9., szerda 22:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 9., szerda 22:47
Ez igy van.Banán írta:tudja valaki, hogy az utolsó meccseik, hogyan alakultak 11-esek megítélése és nem megítélése, valamint győzelem, vereség, döntetlen tükrében? röviden: van egy olyan gyanúm, hogy az utóbbi meccseikből csak azokat nyerték meg, amelyeken kaptak 11-est.
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. április 9., szerda 22:46
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. április 9., szerda 22:44
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 9., szerda 22:44
volna, ha....R.M.C.F írta:hehe írta:ezek után pláne idegesít, hogy a mi büdösköcsög bandánk nem tud felnőni a feladathoz.
mikor látok én ilyen tüzet egy real madridon?
ezt a barcát pár héttel ezelőtt teljesen lenullázhattuk volna, megtörhettük volna.
istenem mennyire kurvára nyomorékok vagyunk![]()
ha mi is tudunk akarni,akkor ott.....nullázás lett volna...minden túlzás nélkül.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. április 9., szerda 22:43
R.M.C.F írta:Tudjátok.....ha messi realos lenne,akkor most azt irnák itt,messi fejben kevés.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 9., szerda 22:42
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 9., szerda 22:42
hehe írta:ezek után pláne idegesít, hogy a mi büdösköcsög bandánk nem tud felnőni a feladathoz.
mikor látok én ilyen tüzet egy real madridon?
ezt a barcát pár héttel ezelőtt teljesen lenullázhattuk volna, megtörhettük volna.
istenem mennyire kurvára nyomorékok vagyunk![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 9., szerda 22:40
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 9., szerda 22:40
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem