csak ne ívelne annyit
Sergio Ramos
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sergio Ramos - 4
a bm játékosokon összeadva nem látszott akkora akarat és elhivatottság, mint csak rajta...van néha probléma ebből, de rengeteget hoz is
csak ne ívelne annyit
csak ne ívelne annyit
Nem illik.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ramos és CR, mindketten kihagyták a büntetőt korábban a Bayern ellen, most kivégezték őket, duplán.
Nem kérdés, hogy ki volt ma a Man of the match, rendesen felszentelte tegnap az Arénát, linkeltem is.
Nem kérdés, hogy ki volt ma a Man of the match, rendesen felszentelte tegnap az Arénát, linkeltem is.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
- Galacticos
kajak.MyStiQ írta:Meg Benzema.az meg mi hogy ő meg cr aki tavaly is gólt lőtt az elődöntőben meg idén is.![]()
Köszönjük Ramos, MINDENT kijavítottál, ami miatt 2012-ben baszogattak és kifiguráztak.
így már semmi érdekesség nincs benne.
két éve még a mamám is tudta hogy kihagyta a tizenegyest, úgy oltotta mindenki. akárhol volt hogy fociban valaki fölé rúgta már ramosoztak.
és most... egyék ki.
-
VanillaSky
Eszméletlenül sokat fikáztam az elmúlt hónapokban, agyatlakodott, lapokat gyűjtött tonnaszám, de a faszi tényleg átérzi azt, hogy mi a felelősség, mit kell csinálnia a csapat egyik vezérének és milyen az amikor rohadtul akarsz valamit és azért megteszel mindent.
Fejelt két gólt és tanárian védekezett, ennél többet nem tehetett a továbbjutásért!
Ha rendelnek egy trónt a reptérre, biz Isten foglalom a repjegyet és odaállok a többiek közé, hogy vihessem. Megérdemelné!
Fejelt két gólt és tanárian védekezett, ennél többet nem tehetett a továbbjutásért!
Ha rendelnek egy trónt a reptérre, biz Isten foglalom a repjegyet és odaállok a többiek közé, hogy vihessem. Megérdemelné!
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hatalmas, két évvel ezelőtt nem, de most kompletten belőtt minket a döntőbe. Ennyi kell. Lassan kezdem elfelejteni a régi, butus kis Ramost (és Pepét). Nincs mit szólni. A hétvégén is nagyon hajtott gólt is szerzett, de erre nem számítottam, hogy ma is.
Én kérek bocsánatot tőle és Pepétől!
Én kérek bocsánatot tőle és Pepétől!
Meg Benzema.az meg mi hogy ő meg cr aki tavaly is gólt lőtt az elődöntőben meg idén is.
Köszönjük Ramos, MINDENT kijavítottál, ami miatt 2012-ben baszogattak és kifiguráztak.
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
Leyenda
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kicsit be volt extrázva, ahogy Pepe is. Két top5-ös khv, plusz még Varane is ott van. Ramoooos
-
LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Tanár Úr!
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
A fejben gyenge a man of the match.
Nem is kérdés h a világ egyik legjobb kh-ja.
Nem is kérdés h a világ egyik legjobb kh-ja.
- Galacticos
engem nem érdekel a sok faszsága.
mert sok mindennel lehet őt piszkálni, de a szív nála helyén van.
egyszerűen imádom. tavaly egy el clásicot "fejelt nekünk", most eddig egy biztos továbbjutást.
az meg mi hogy ő meg cr aki tavaly is gólt lőtt az elődöntőben meg idén is. ramos. a középhátvéd.
mert sok mindennel lehet őt piszkálni, de a szív nála helyén van.
egyszerűen imádom. tavaly egy el clásicot "fejelt nekünk", most eddig egy biztos továbbjutást.
az meg mi hogy ő meg cr aki tavaly is gólt lőtt az elődöntőben meg idén is. ramos. a középhátvéd.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Tanár úrlordgabi írta:Felszentelte az Allianz Arénát.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Nem akarom elkezdeni a szokásost, mert sztem is top3 ha használja a fejét - néha szokta - viszont megit mit akart a 2. gólnál? utolsó játékosként mind a két kezét felemelte a gólvonalon, hogy azzal blokkol majd? ha eléri a kezét és kipattan, akkor piros és tizi, több mint 50 perc emberhátrányban ráadásul.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
Na nálam CR az, aki biztos nem lenne kapitány. Persze mindenkinek más az elképzelése az ideális kapitányról, de Ramos a sok baromsága mellett még mindig inkább közelebb áll a csk-sághoz. Amikor hisztizve csapkodja a földet, vagy csípőre tett kézzel sétálgat a pályán...na neee. Raúl se volt a tökéletes csapatkapitány, de ő hajtott ameddig csak ment a meccs, és egy szimpatikus játékos volt. Meg egy Puyol, na, ő csapatkapitány alkat.
Aztán remélem x év múlva Varane-ra kúszik a karszalag...
Aztán remélem x év múlva Varane-ra kúszik a karszalag...
Csak sajnos egy meccs kevés. Neki folyamatosan példát kéne mutatnia, és nem kiállíttatni magát minden évben 5x.h3x0r írta:Azert tavaly a Dortmund elleni visszavagon igazi CSK-kent vezette a csapatot.
Ilyen szempontból Raúl igazi kapitány volt.
Most is én is inkább Céronaldon tudnám elképzelni a karszalagot, miután Iker ugye már nem kezdő.
- h3x0r
Azert tavaly a Dortmund elleni visszavagon igazi CSK-kent vezette a csapatot. Amiatt a kuzdes miatt is raktam be a kedvenceimhez (megha sokszor szidom is)ziro4vr írta:nincs rá jó hatással a szalag, elviekben alkalmas lehetne, de az amúgy is nagy arca még inkább megnő, azt hiszi hogy mindent szabad, ugyanakkor nem tud példaként funkcionálni és irányítani
egyetértek az előbbiekkel, egy fullos Iker a kapuban vagy egy CR
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ziro4vr írta:nincs rá jó hatással a szalag, elviekben alkalmas lehetne, de az amúgy is nagy arca még inkább megnő, azt hiszi hogy mindent szabad, ugyanakkor nem tud példaként funkcionálni és irányítani
Na....akkor irjuk fel.....2 év alatt,ez az első amiben nem értek veled egyet.
Iker nem,azt hagyjuk. CR oké. De a hagyomány nem rossz,lehet vitatni,de mindig működött.Most marcelo és pepe kérdésés,de ramos szerintem rendben van....
hangadó,erős egyéniség,központi alak az öltözőben,spanyol,topjátékos.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nálam is CR lenne az elsőszámú csk, nagyon idióta hagyomány ez.De Ramos is jó csk lenne szerintem ha fejben nem lenne ilyen instabil.Casillas tök alkalmatlan volt mindig is csk-nak, először is mert kapus, másodszor mert ilyen tejbetök típus ami egyáltalán nem baj de egy csk legyen nagypofájú stb...Ramos megfelel mindennek ,hogy jó csk legyen csak hát a fontos pillanatokban valami nem stimmel és ez nagyon kihat a védelem többi részére...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
nincs rá jó hatással a szalag, elviekben alkalmas lehetne, de az amúgy is nagy arca még inkább megnő, azt hiszi hogy mindent szabad, ugyanakkor nem tud példaként funkcionálni és irányítani
Nem illik.