Hát igen a jó öreg Sir Alex... ugyanebből a keretből 100x ennyit hozott ki, sajnálhatják, hogy ő is öregszik.R.M.C.F írta:Mekkora lenne most egy fullos MU a BM ellen.![]()

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. április 9., szerda 20:44
Hát igen a jó öreg Sir Alex... ugyanebből a keretből 100x ennyit hozott ki, sajnálhatják, hogy ő is öregszik.R.M.C.F írta:Mekkora lenne most egy fullos MU a BM ellen.![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 9., szerda 20:42
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 9., szerda 20:40
En valami olyasmire is emlekszem, hogy tamadtunk, a labdaszedok pedig ket alkalommal is bedobtak egy labdat a palyara, ezert megakadt a tamadasunk is (a biro megallitotta a jatekot). Persze lehet hogy nem ok voltak azokR.M.C.F írta:András93 írta:A fű sincs rendesen locsolva, és még 7 mm-rel magasabb is, mint amit megszoktak.
Kész bravúr lesz, ha így továbbjutnak.
Nekem is ezzel jött anno az egyik elcsavartagyú....arról nem ugatott,hogy az egyik klasszikón amikor bevoltak töltve a félpályájukra,akkor a labdaszedőket a második félidőre elküldték a sarki fagyishoz,hogy húzzák azzal is az időt.
Csak erre.....nem emlékszünk ugye![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. április 9., szerda 20:39
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 9., szerda 20:37
András93 írta:A fű sincs rendesen locsolva, és még 7 mm-rel magasabb is, mint amit megszoktak.
Kész bravúr lesz, ha így továbbjutnak.
Én is erre tippelek,de nem simára,hanem malacra.....de a BM-MU-t nézem szerintem. Vagy ki mit néz? Mert a MU nem fogja adni annyira magát mint egy melegbárban a friss husikák.Hát van egy olyan érzésem,hogy simán behúzza a Barca.
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. április 9., szerda 20:35
HozzászólásSzerző: András93 » 2014. április 9., szerda 20:31
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 9., szerda 20:29
Ne bassszá má ki velem....két tag nem alap kezdő.A mai ettől azért távol van.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 9., szerda 20:25
Ez a "gálakezdő" VV-Alves-Piké-Masch-Alba-Busi-Xavi-Fabre-Iniesta-Messi Neymar.
Nagy felforgatas nincs. Nalunk is a csere kapus jatszik a BL-benkezdő:
Pinto; Alves, Mascherano, Bartra, Jordi Alba; Busquets, Xavi, Iniesta; Messi, Cesc y Neymar
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2014. április 9., szerda 20:24
szerintem csak az a problémája, hogy a nevek nem ugyan abban a sorrendben vannakMennyire van távol? A kapus meg az egyik középső védő sérülés miatt nem játszik...ráadásul állandóan rinyáltok, hogy Bartra-nak játszani kéne, szóval nem is értem mit parádézol itt, hogy fel van forgatva a kezdőtök.
HozzászólásSzerző: poronty » 2014. április 9., szerda 20:21
Mennyire van távol? A kapus meg az egyik középső védő sérülés miatt nem játszik...ráadásul állandóan rinyáltok, hogy Bartra-nak játszani kéne, szóval nem is értem mit parádézol itt, hogy fel van forgatva a kezdőtök.Ez a "gálakezdő" VV-Alves-Piké-Masch-Alba-Busi-Xavi-Fabre-Iniesta-Messi Neymar.
A mai ettől azért távol van.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. április 9., szerda 20:16
Mindig?poronty írta:Gyakorlatilag mindig ez a kezdője a barcának csak most Bartra játszik Pikkenbauer helyett, szóval nem tudom mi a problémád.Hát ezzel a kezdővel nehéz lesz.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 9., szerda 20:13
Easy 4-4, igazi futballünnep, favágás és színészkedés nélkül.Géci írta:Elmondom, hogy szerintem mi lesz. Egy piszkos nagy 0-0![]()
![]()
. Emlékezzünk vissza a kupára. Madridban 1-1, Barcelonában 0-0, és nyert idegenben lőtt góllal a barca. Most tippem szerint vissza fogja ezt kapni a sorstól.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 9., szerda 20:05
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 9., szerda 20:03
hááát, megtenni a 0-1 Messi (p) -t lehet nem hülyeség, jahPress írta:kezdő:
Courtois, Juanfran, Godín, Miranda, Filipe, Tiago, Gabi, Koke, Raúl García, Adrián y Villa.
pad: Aranzubia, Alderweireld, Insua, Mario Suárez, Cristian Rodríguez, Sosa y Diego
kezdő:
Pinto; Alves, Mascherano, Bartra, Jordi Alba; Busquets, Xavi, Iniesta; Messi, Cesc y Neymar
pad: Oier, Montoya, Adriano, Song, Sergi Roberto, Pedro y Alexis.
---
Sima Vendég, se Costa, se Turan but Pessi
HozzászólásSzerző: Press » 2014. április 9., szerda 19:59
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 9., szerda 19:47
HozzászólásSzerző: poronty » 2014. április 9., szerda 19:46
Gyakorlatilag mindig ez a kezdője a barcának csak most Bartra játszik Pikkenbauer helyett, szóval nem tudom mi a problémád.Hát ezzel a kezdővel nehéz lesz.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. április 9., szerda 19:42
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 9., szerda 18:00
dehogy messi..hegyi személyesenh3x0r írta:Majd felidoben kimegy Messi a kis locsolovalAz Atleti elutasította a Barca azon kérését, hogy a félidőben is locsolják a füvet.
Az utolsó locsolásra, egy órával a meccs előtt kerül majd sor.
...
A locsolásra viszont konkrét szabály nincs, ott a két csapatnak kell egyezségre jutni.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem