HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 9., szerda 20:05
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 9., szerda 20:03
hááát, megtenni a 0-1 Messi (p) -t lehet nem hülyeség, jahPress írta:kezdő:
Courtois, Juanfran, Godín, Miranda, Filipe, Tiago, Gabi, Koke, Raúl García, Adrián y Villa.
pad: Aranzubia, Alderweireld, Insua, Mario Suárez, Cristian Rodríguez, Sosa y Diego
kezdő:
Pinto; Alves, Mascherano, Bartra, Jordi Alba; Busquets, Xavi, Iniesta; Messi, Cesc y Neymar
pad: Oier, Montoya, Adriano, Song, Sergi Roberto, Pedro y Alexis.
---
Sima Vendég, se Costa, se Turan but Pessi
HozzászólásSzerző: Press » 2014. április 9., szerda 19:59
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 9., szerda 19:47
HozzászólásSzerző: poronty » 2014. április 9., szerda 19:46
Gyakorlatilag mindig ez a kezdője a barcának csak most Bartra játszik Pikkenbauer helyett, szóval nem tudom mi a problémád.Hát ezzel a kezdővel nehéz lesz.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. április 9., szerda 19:42
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 9., szerda 18:00
dehogy messi..hegyi személyesenh3x0r írta:Majd felidoben kimegy Messi a kis locsolovalAz Atleti elutasította a Barca azon kérését, hogy a félidőben is locsolják a füvet.
Az utolsó locsolásra, egy órával a meccs előtt kerül majd sor.
...
A locsolásra viszont konkrét szabály nincs, ott a két csapatnak kell egyezségre jutni.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 9., szerda 17:58
Majd felidoben kimegy Messi a kis locsolovalAz Atleti elutasította a Barca azon kérését, hogy a félidőben is locsolják a füvet.
Az utolsó locsolásra, egy órával a meccs előtt kerül majd sor.
...
A locsolásra viszont konkrét szabály nincs, ott a két csapatnak kell egyezségre jutni.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 9., szerda 17:54
Pinyőtől nem szégyen tanulni, még Simeonenek sem.Folytatódik a taktikai háború.
Az Atleti elutasította a Barca azon kérését, hogy a félidőben is locsolják a füvet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 9., szerda 17:42
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. április 9., szerda 15:59
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. április 9., szerda 15:30
MyStiQ írta:Azért na. Katalán érzelmű sporttárs mellé még tökéletes állapotú pálya is jár? Vagy ez, vagy az, ne legyetek telhetetlenek.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. április 9., szerda 15:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 9., szerda 15:25
Biztos megkapták a hitelt :ĐAztán lement a meccs, következő angol bajnokin ott figyelt a billiárd simaságú terep.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. április 9., szerda 15:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 9., szerda 14:17
Valahogy így, keresek, kutatok, és minden napra jut valami. ÉrdekesMert ez egy NB1 színvonal. Ilyen pályán nem lehet focizni. Amúgy te direkt vizslatod a spanyol lapokat, és a kákán is keresed a csomót a Barcával kapcsolatba?
Sajnálom, ha csalódást okoztam.Nem csoda, hogy ha ma az Atleticonak beintenek egy lest jogtalanul, akkor már agonizál a fél fórum. Minden tiszteletem a tied, mert a Reallal kapcsolatba mindig tudsz higgadtan céleményt alkotni, de a barcásázásod már elment egy Savant, Csabi, RMCF féle beteges irányba.
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. április 9., szerda 14:11
Locsoljátok a pályát, amikor érkezik hozzátok valaki?kiki. írta:Kiváncsi vagyok ha megkapjátok a Chelseat a 4 között, és ők ugyanúgy egy sárdagonyával várnak titeket, ahogy minket szoktak, akkor mit fog szólni a klub. Csak mert a Real is inkább focizni szeret és gyorsan járatni a labdát.
HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. április 9., szerda 13:54
Mert ez egy NB1 színvonal. Ilyen pályán nem lehet focizni. Amúgy te direkt vizslatod a spanyol lapokat, és a kákán is keresed a csomót a Barcával kapcsolatba? Nem csoda, hogy ha ma az Atleticonak beintenek egy lest jogtalanul, akkor már agonizál a fél fórum. Minden tiszteletem a tied, mert a Reallal kapcsolatba mindig tudsz higgadtan céleményt alkotni, de a barcásázásod már elment egy Savant, Csabi, RMCF féle beteges irányba.Realista24 írta:Értem, de miért a sírás?'shutterisland írta:ez is a hazai pálya előnye, nyilván nem fognak billiárd simaságú pályát biztosítani, ami a barcának kedvez.
egyébként ilyen a fű.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 9., szerda 13:43
Értem, de miért a sírás?'shutterisland írta:ez is a hazai pálya előnye, nyilván nem fognak billiárd simaságú pályát biztosítani, ami a barcának kedvez.
egyébként ilyen a fű.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 9., szerda 13:41
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem