Miért, van undorító fajta?Casso írta:18-ért a h*lyének is megéri. Én is örülnék a gyereknek. Igaz, hogy katalán, de nem a legundorítóbb fajtából. :-)

Amúgy szerintem a világ pénzéért sem menne oda, nem egy Figo a srác.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 22., szerda 17:47
Miért, van undorító fajta?Casso írta:18-ért a h*lyének is megéri. Én is örülnék a gyereknek. Igaz, hogy katalán, de nem a legundorítóbb fajtából. :-)
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. május 22., szerda 17:36
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. május 22., szerda 17:34
De Figo sztár volt, könnyen felfigyelt rá Pérez, Thiago-ról tudja, hogy mekkora tehetség(nek van kikiáltva)? Én csodálkoznék. Figoval kampányolt, Figo illet a megalomániájába, nem hiszem, hogy azért igazolta le, hogy kiszúrjon a barcával.Realista24 írta: Ezt miből gondolod? Amúgy nem csak annyi a dolga, h 18 millát letegyen a szövetség széfjébe, és tárgyalhatnának is?
Pérez kimondva/kimondatlanul élvezné a helyzetet, ahogy annó Figó eseténél is. Nagy zsivány az öreg. A játékos hajlandósága kell, ha megvan, 18 misi a katalánoknak, aztán jóéjszakát.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 22., szerda 17:25
Hiába vagyunk Neymaron, ha ő nem akar hozzánk igazolni. Tehetünk akármekkora összeget is elé....már Messi is benyalt neki, nincs visszaút.Csinalhatnank egy megallapodst, h mi leszallunk Neymarrol es ok meg engedjek at Thiagot 18 misiert.
Pérez kimondva/kimondatlanul élvezné a helyzetet, ahogy annó Figó eseténél is. Nagy zsivány az öreg. A játékos hajlandósága kell, ha megvan, 18 misi a katalánoknak, aztán jóéjszakát.Ezt miből gondolod? Amúgy nem csak annyi a dolga, h 18 millát letegyen a szövetség széfjébe, és tárgyalhatnának is?
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. május 22., szerda 17:23
átvitt értelembenhehe írta:hogy lenne már katalán?Casso írta:18-ért a h*lyének is megéri. Én is örülnék a gyereknek. Igaz, hogy katalán, de nem a legundorítóbb fajtából. :-)
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 22., szerda 17:22
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 22., szerda 17:21
hogy lenne már katalán?Casso írta:18-ért a h*lyének is megéri. Én is örülnék a gyereknek. Igaz, hogy katalán, de nem a legundorítóbb fajtából. :-)
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. május 22., szerda 17:20
Ezt miből gondolod? Amúgy nem csak annyi a dolga, h 18 millát letegyen a szövetség széfjébe, és tárgyalhatnának is?Realista24 írta:Ha csak Pérezen múlna fix, hogy hozná, ebben biztos lehetsz.és azt is, hogy Perez szeretné, már csak presztizsből sem.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 22., szerda 17:18
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 22., szerda 17:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 22., szerda 17:12
Ha csak Pérezen múlna fix, hogy hozná, ebben biztos lehetsz.és azt is, hogy Perez szeretné, már csak presztizsből sem.
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. május 22., szerda 16:14
Közben rájöttem, h nem. Minden esetre kétlem, hogy a barca Madridba engedné, és azt is, hogy Perez szeretné, már csak presztizsből sem. A kommentek topicban írta valaki talán, h rá kéne repülni, azért írtam.Donát írta:Ő balszélső, nem? Tehát, ha valami csoda folytán Madridba igazolna, csak Di María helyén tudna játszani, tehát felesleges leigazolni, nem?Realista24 írta:A RAC-1 szerint a Barca egyik képviselője tájékoztatta Thiagót, hogy a nyáron eladják. City, MU, PSG ugrásra kész.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. május 22., szerda 16:14
Donát írta:Ő balszélső, nem? Tehát, ha valami csoda folytán Madridba igazolna, csak Di María helyén tudna játszani, tehát felesleges leigazolni, nem?Realista24 írta:A RAC-1 szerint a Barca egyik képviselője tájékoztatta Thiagót, hogy a nyáron eladják. City, MU, PSG ugrásra kész.
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. május 22., szerda 16:07
Ő balszélső, nem? Tehát, ha valami csoda folytán Madridba igazolna, csak Di María helyén tudna játszani, tehát felesleges leigazolni, nem?Realista24 írta:A RAC-1 szerint a Barca egyik képviselője tájékoztatta Thiagót, hogy a nyáron eladják. City, MU, PSG ugrásra kész.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 22., szerda 15:37
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 22., szerda 13:35
Aki egyszer oda betette a lábát,az azonnal az leszThiagot én is szívesen látnám habfehér mezben..nem akkora törzskatalán ő,nem? :D
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. május 22., szerda 12:51
A pillanat mikor észreveszed hogy Robben 1500 perccel kevesebbet játszva ugyanannyi gólpasszt adott az egész idényben mint Xavi , megfizethetetlenNika91127 írta:Nem igaz...mind a kettőnek 7 gólpassza vanmocsok írta:mondjátok hogy ez igaz. lécci.(legalábbis transfermarkt.de szerint)
http://www.transfermarkt.de/de/xavi/pro ... _7607.html
http://www.transfermarkt.de/de/arjen-ro ... _4360.html
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 22., szerda 12:36
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 22., szerda 12:23
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 22., szerda 12:11
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem