>>>Kettőnk közül nem én játszom a védőügyvédet.
Én csak azért jöttem, mert heccsat nem mondhatta el a véleményét úgy, h ne legyen hülyének nézve.

Szerintem is fejezzük be.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 9., szerda 17:29
>>>Kettőnk közül nem én játszom a védőügyvédet.
Én csak azért jöttem, mert heccsat nem mondhatta el a véleményét úgy, h ne legyen hülyének nézve.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. április 9., szerda 17:28
Kettőnk közül nem én játszom a védőügyvédet.Realista24 írta:Miért, ki vagy te, valami védőügyvéd?Én csak azért jöttem, mert heccsat nem mondhatta el a véleményét úgy, h ne legyen hülyének nézve.![]()
Heccsat meg több olyan dolgot írt, amit tényekkel tudok megcáfolni. Persze, hogy hülyének van nézve, amikor kis túlzással azt állítja, hogy tegnap a csapat leggyengébb játékosa volt. Jön azokkal az oldalaknak a mutatóival, amik saját magukat köpik szembe hétről hétre.
Sajnállak Titeket, régen járhattatok itt egy jót mocskolódni, biztos szar volt az elmúlt pár hónapotok.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. április 9., szerda 17:25
Mondjuk hozzá képest bohóckodás ami mostanság megy, kár volt linkelned.hehe írta:sztem az ő játéka tetszetős: http://www.youtube.com/watch?v=wQCdSDV7724
Ez nem így van, csak heccsat gondolkozás nélkül, a vakvilágba durrogtatja a véleményét, ami a legtöbb esetben nem helytálló, és ezeknek a kommenteknek a burkolt célja a provokáció.zalkrisz írta:Tényleg, a Sevilla és a Barcelona ellen hatalmas meccseket hozott le. Ti azt is jobban tudjátok mi lesz itthon a vacsorám este...
Most sem írtam volna egy rossz szót sem, sőt.. írtam?? Csupán annyi a lényeg, hogy itt bárki kritizálja, akkor háború van. Én csak azért jöttem, mert heccsat nem mondhatta el a véleményét úgy, h ne legyen hülyének nézve.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 9., szerda 17:24
Miért, ki vagy te, valami védőügyvéd?Én csak azért jöttem, mert heccsat nem mondhatta el a véleményét úgy, h ne legyen hülyének nézve.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 9., szerda 17:19
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. április 9., szerda 17:17
Tényleg, a Sevilla és a Barcelona ellen hatalmas meccseket hozott le. Ti azt is jobban tudjátok mi lesz itthon a vacsorám este...Realista24 írta:Pont ez a lényeg, 2 hónapja szinte csak jó meccsei vannak. Nem írsz ide. Van egy rossz meccse, és terjeszted az igét. Ha érted mire gondolok.Tényleg az, mert kb 2 hónapja nem írtam ide
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. április 9., szerda 17:16
De ez is mi? Ez indok? Mert neked nem jön be a játéka? Holnap majd Perez kiáll a nyílvánosság elé, és megmondja, hogy, bocs Karim, de menned kell, mert a madridom.hu fórum részlegén, a mélyen tisztelt Cobra11 felhasználónak nem tetszik a játékod.Cobra11 írta:Nem a tegnapi meccs miatt, hanem mert nem igazán jön be a játéka (finoman fogalmazva)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 9., szerda 17:15
Pont ez a lényeg, 2 hónapja szinte csak jó meccsei voltak. Nem írsz ide. Van egy rossz meccse, és terjeszted az igét. Ha érted mire gondolok.Tényleg az, mert kb 2 hónapja nem írtam ide
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. április 9., szerda 17:14
Tényleg az, mert kb 2 hónapja nem írtam ide, de ha jól emlékszem egy-egy jó meccse után meg is szoktam dícsérni, sőt még olyanok is elhangzottak tőlem, hogy imádlak Benzema..Zsombor írta: Az is érdekes, hogy minden gyengébb meccse után megragadod az alkalmat és írsz ide. És így általánosságban mondom, hogy olvasva a kommenteket, félelmetes, hogy pár embernek milyen sivár élete lehet. Mozduljatok ki néha, jót fog tenni.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. április 9., szerda 17:10
Szerintem meg be kellett volna járni nyelvtan órákra.Cobra11 írta:Sztem nyáron el kell passzolni és rámenni Suárezre és Mandzukicra utána az egyiket elhozni
Csinálhat akármit Benzema, nem lesz jó ide soha. Lőhetné ő a gólokat akár hatosával, akkor gyenge lenne a mezőnyben.besteve7 írta:Az a baj mostanság vele, hogy 4-5 ziccerből rúg be egyet, ami lássuk be nem lesz minden ennyi lehetősége, és lehet ezen fog múlni a BL döntőnk is
Az is érdekes, hogy minden gyengébb meccse után megragadod az alkalmat és írsz ide. És így általánosságban mondom, hogy olvasva a kommenteket, félelmetes, hogy pár embernek milyen sivár élete lehet. Mozduljatok ki néha, jót fog tenni.zalkrisz írta:Az is érdekes, hogy a statisztika nem számít, de ilyenkor milyen szép felhozni. Mindegy, aki nem írja le h milyen fasza volt, vagy kritikát fogalmaz meg az már Benzema gyűlölő. Itt minden fekete és fehér úgy látszik.Lhet írni h hány paszt adott, meg mennyit futott, ha egyszer ziccerben orra esik...
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. április 9., szerda 17:09
Csak az egyikre gondolt. De amúgy először legyen meg a középpálya, aztán ha még Suárezt megszerezzük pluszban...hehe írta:meg hozni kell torrest és cavanit is.Cobra11 írta:Sztem nyáron el kell passzolni és rámenni Suárezre és Mandzukicra utána az egyiket elhozni
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 9., szerda 17:03
meg hozni kell torrest és cavanit is.Cobra11 írta:Sztem nyáron el kell passzolni és rámenni Suárezre és Mandzukicra utána az egyiket elhozni
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2014. április 9., szerda 17:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 9., szerda 17:00
Jó, ilyen alapon senki nem futja le azt a mennyiséget, amit beírnak a neve mellé...anyám.ondjuk az a pontosabb, hogy sétált. Sokszor már én nevettem meccs közben a letámadás kísérletein, mert általában akkor mozgott, direkt írom, hogy mozgott, mert futásnak abszolút nem nevezhető, a labdás védő felé, mikor már esélye nem volt közel érni hozzá.
Tudom, tudom, mindenki hülye, vagy csak manipulálom a szavazásokat?+1, ha ő már benne van egy pár összjátékban, netalán ad egy gólpasszt, máris megérdemli.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. április 9., szerda 16:59
Mondjuk az a pontosabb, hogy sétált. Sokszor már én nevettem meccs közben a letámadás kísérletein, mert általában akkor mozgott, direkt írom, hogy mozgott, mert futásnak abszolút nem nevezhető, a labdás védő felé, mikor már esélye nem volt közel érni hozzá.Realista24 írta:Ja, és futott 10,3 kilométert.
+1, ha ő már benne van egy pár összjátékban, netalán ad egy gólpasszt, máris megérdemli.heccsat írta:Nézegetem itt mindig a szavazásokat is, Benzemára állandóan jön a meccs legjobbja olyan arányban,
Most mindenki menjen oda és írja le, hogy szarok voltak. Mert ezt mindenki látta és tudja, nincs ezen mit ragozni. Itt sem lenne semmi, hogyha foggal körömmel nem lenne Benzema azért védve, mert valaki/kik gyengébbnek láttak, esetleg mert merték róni, mert ziccert hibázott, nem is akárhogyan.dzsi91 írta:Úgy érzem ,hogy most a Xabi Alonso topicban kéne az Armageddon hangulat,
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 9., szerda 16:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 9., szerda 16:57
Ja igen, aki ismer az tudhatná, hogy szarok a statokra. Csak páran itt arra élveznek. Lehet tovább erőlködnizalkrisz írta:Az is érdekes, hogy a statisztika nem számít, de ilyenkor milyen szép felhozni. Mindegy, aki nem írja le h milyen fasza volt, vagy kritikát fogalmaz meg az már Benzema gyűlölő. Itt minden fekete és fehér úgy látszik.Lhet írni h hány paszt adott, meg mennyit futott, ha egyszer ziccerben orra esik...
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. április 9., szerda 16:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 9., szerda 16:36
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 9., szerda 16:34
Mert Karim Benzemának hívják. Őt már sose fogják elfogadni itt azok, akik nem tartják szimpatikusnak.mocsok írta:a whoscored szerint idén benzema a harmadik legjobb játékosunk.
szóval nem is értem miért kéne lecserélni.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem