VB - 2014

Archívum

Ki volt a világbajnokság legjobb játékosa?

A szavazás 2014. július 16., szerda 21:44-kor befejeződött.

James
20
17%
Messi
12
10%
Robben
52
44%
Neuer
2
2%
Kroos
11
9%
Hummels
0
0 szavazat
Di María
4
3%
Lahm
1
1%
Mascherano
15
13%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 117

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: VB - 2014

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 9., szerda 17:44

GT37 írta: Egyébként nem szurkolok az angoloknak, sőt, de azért vannak szimpatikus játékosaik.
vannak embereik, akik illenek a mai fociba, nem tipikus konyhai robotgépek, csak ott van az edző, aki szerintem egy világtalan, illetve még mindig kevésnek érzem a gondolkodó játékosokat. (a védelem közepe sem tűnik megoldottnak, én terry-cahill párost játszatnám, ha lehetne)
Nem illik.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 9., szerda 17:01

ziro4vr írta:amennyit láttam, ő mehet, walcott sérült, young gyökér, lennon egysejtű (már bocs :D ) szóval befér simán
No problem, tényleg az, Townsenddel egyetemben, de hát az ilyen típusú játékosok is jól jönnek néha. :D Egyébként akár a kezdőbe is beférne Lallana szerintem, mondjuk egy olyat el tudnék képzelni a támadószekcióban, hogy

-------------Sturridge---------
--Lallana---Rooney---Oxlade-

Illetve, még mindig Soton, a kis Luke Shaw-t is simán ki lehetne vinni, bár Baines (még :D ) jobb nála, valamint Lambert is kiváló formában játszik idén, talán ő is megérne egy próbát.

Egyébként nem szurkolok az angoloknak, sőt, de azért vannak szimpatikus játékosaik.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 9., szerda 15:21

kár, hogy nem a digis kommentátorok tolják.
a haraszti-monoki-baumstark triót nagyon bírom, sipőcz is jó, egri viktort kevésbé csippantom, de elismerem.

DHP
azok a fáziskésések... :lol:

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. április 9., szerda 14:34

Menczer és Mezei? Te jó ég!
Nem gondoltam volna, hogy a Knézy, DHP párost alul tudják múlni :lol:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 8., kedd 19:03

GT37 írta: Meg a Menczer gyerek is ott van a szeren... :lol: Lehet, hogy megint eljön a spanyol streamek ideje. :D

Egyébként az angol Jay Rodríguez súlyos sérült szenvedett tegnap, úgyhogy az ő vébé-álmainak is annyi. Viszont, ha már Soton, Lallanát szerintem ki fogja vinni Brazíliába Hodgson.
Inkább a közösségi meccsnézések ideje, a sok rohaggyá meg illetve hovarúgta mellett úgy sem hallatszanak a kommentátorok :lol: bár Knézy brazil szopkodását hallgattam volna :lol:

amennyit láttam, ő mehet, walcott sérült, young gyökér, lennon egysejtű (már bocs :D ) szóval befér simán
Nem illik.

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 8., kedd 18:56

ziro4vr írta:Én igazából majd mindenkit, mint őket. Gundi oké, bár nála is vannak jobbak..na de a többiek..Mezei :lol:
Meg a Menczer gyerek is ott van a szeren... :lol: Lehet, hogy megint eljön a spanyol streamek ideje. :D

Egyébként az angol Jay Rodríguez súlyos sérült szenvedett tegnap, úgyhogy az ő vébé-álmainak is annyi. Viszont, ha már Soton, Lallanát szerintem ki fogja vinni Brazíliába Hodgson.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 8., kedd 18:39

hunmadridista írta:
ziro4vr írta:http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014 ... no-2327499 Nem igazán bánom, hogy Knézy nem lesz, ez a névsor meg a végén.. :fpalm:
Hajdú B.-ét és Faragó Ricsit szívesebben hallgatnám.
Én igazából majd mindenkit, mint őket. Gundi oké, bár nála is vannak jobbak..na de a többiek..Mezei :lol:
Nem illik.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 8., kedd 17:51

ziro4vr írta:http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014 ... no-2327499 Nem igazán bánom, hogy Knézy nem lesz, ez a névsor meg a végén.. :fpalm:
Hajdú B.-ét és Faragó Ricsit szívesebben hallgatnám.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 8., kedd 16:59

http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014 ... no-2327499 Nem igazán bánom, hogy Knézy nem lesz, ez a névsor meg a végén.. :fpalm:
Nem illik.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 3., csütörtök 17:54

Blind majd átveszi a csapatot az Eb-győzelem után

Majd kilépik az FM-ből. :lol:

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. április 3., csütörtök 17:17

Blind majd átveszi a csapatot az Eb-győzelem után :salute: :coffee:
"And my heart will leave you never."

Acho
Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Acho » 2014. április 3., csütörtök 9:42

besteve7 írta:
Prométheusz írta:aki szerintem tuti nem Lopez. Bosque azt nem kockáztatja meg. tehát jó eséllyel De Gea lesz a harmadik kapus.
Nincs is ezen min gondolkodni. Egyértelműen De Geat kellene kivinnie, előtte a jövő, szoknia kell a közeget, és hát jelenleg a csapatában is azon kevesek egyike aki teljesítményével rászolgál az MU mezre. És mellesleg meg szerintem amúgy is jobb kapus Lopeznél.
Én is De Geát vinném, Casillas és Reina mögött, akik szerintem alapvetőek VdB-nél. Bár López jobb kapus, mint Reina, de őt nem fogja vinni.
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson

HT: Team Acho (580684)

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 28., péntek 12:27

HOLLANDIA: KÉT KAPITÁNYT JELENTETTEK BE - HIDDINK ÉS BLIND
Nem mindennapi eset a Holland Labdarúgó-szövetségben (KNVB): egyszerre két szövetségi kapitányt jelentettek be. A hivatalos közlemény szerint – amelyet már korábban előre jeleztünk – Guus Hiddink veszi át a holland válogatott irányítását a nyári világbajnokság után távozó Louis van Gaaltól, ám 67 esztendős tréner csak a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságig marad. Utána addigi segítője, Danny Blind váltja – aki a 2018-os oroszországi vb-ig tölti majd be tisztségét.
"If you don't like your destiny, don't accept it."

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. március 28., péntek 11:49

Prométheusz írta:aki szerintem tuti nem Lopez. Bosque azt nem kockáztatja meg. tehát jó eséllyel De Gea lesz a harmadik kapus.
Nincs is ezen min gondolkodni. Egyértelműen De Geat kellene kivinnie, előtte a jövő, szoknia kell a közeget, és hát jelenleg a csapatában is azon kevesek egyike aki teljesítményével rászolgál az MU mezre. És mellesleg meg szerintem amúgy is jobb kapus Lopeznél.

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. március 28., péntek 10:11

GT37 írta:
Acho írta:Kíváncsi leszek, hogy Valdes kidőlésével kit visz ki VdB a vb-re...
Szerintem simán mehetne a Casillas - Diego López - De Gea hármas, de az öreget ismerve valamelyikük helyett Reina barátunk lesz ott Brazíliában.

Valdést meg nagyon sajnálom, ennél jobb búcsúmeccset érdemelt volna... :-(

:ozil: ?

szerintem te nagy tévedésben vagy. Reina alap a hármasból. Tehát Casillas és Reina a tuti. mellé lesz egy harmadik.
aki szerintem tuti nem Lopez. Bosque azt nem kockáztatja meg. tehát jó eséllyel De Gea lesz a harmadik kapus. (amúgy is neki van nagyobb nemzetközi, meg válogatott rutinja- igaz a válogatott csak korosztályos, de mégiscsak válogatott)
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 27., csütörtök 10:38

Acho írta:Kíváncsi leszek, hogy Valdes kidőlésével kit visz ki VdB a vb-re...
Szerintem simán mehetne a Casillas - Diego López - De Gea hármas, de az öreget ismerve valamelyikük helyett Reina barátunk lesz ott Brazíliában.

Valdést meg nagyon sajnálom, ennél jobb búcsúmeccset érdemelt volna... :-(

Acho
Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Acho » 2014. március 27., csütörtök 9:34

Kíváncsi leszek, hogy Valdes kidőlésével kit visz ki VdB a vb-re...
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson

HT: Team Acho (580684)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 9., vasárnap 16:28

'shutterisland írta:na ja, ő adná, összerakná a védekezést és a középpályát, amennyire lehet, a támadóalakzathoz meg nem kell nyúlni, őket hagyni kell focizni.

a csoportot meg kell nyerni, a franciák csoportjának másodikját, svájcot, ecuadort vagy esetleg hondurast le kell győzni, aztán onnantól minden meccs ajándék.
HA(!!!) nem lesz a vébén sem szervezett játék, csak fel lesznek rakva a játékosok a pályára, azt hajrá.
Aztán nehogy a francia barátaimmal kelljen szembenézniük. Korántsem biztos az elsőség nekik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 9., vasárnap 13:57

na ja, ő adná, összerakná a védekezést és a középpályát, amennyire lehet, a támadóalakzathoz meg nem kell nyúlni, őket hagyni kell focizni.

a csoportot meg kell nyerni, a franciák csoportjának másodikját, svájcot, ecuadort vagy esetleg hondurast le kell győzni, aztán onnantól minden meccs ajándék.
HA(!!!) nem lesz a vébén sem szervezett játék, csak fel lesznek rakva a játékosok a pályára, azt hajrá.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 9., vasárnap 13:38

'shutterisland írta:én leginkább a spanyolok előtt az argentinoknak szurkolok, de hát szkeptikus vagyok.

amilyen nehéz lesz megfogni a messi-aguero-higuain-di maria-tevez-lavezzi féle fogatból az aktuálisan játszókat az ellenfél védelmének, olyan könnyű lesz a csatársoruknak szétkapni az argentinok védekezését.

a nevek hátul és a középpályán is meglennének (zabaleta,masch,garay,banega,pastore,stb.) ahhoz, hogy ne csengjen rosszul a csapat névsora, de valahogy szervezetlenek, sokszor fejetlenek.

ha sabella helyet lenne egy klasszis edző, bizakodóbb lennék.
Simeone?

az alapanyag megvan, illetve Messi ha a legszűkebb elit tagja akar lenni, akkor most kell villantani, de nem érzem őket csapatnak. illetve ilyen gago-félékkel nem lehet egyszerűen.
Nem illik.

Vissza: