Réjnek biztos tetszene az a filmBBeno írta:amúgy meg szerintem csak magát tudná eljátszani valami portugál tinifilmben![]()
amugy meg... Cristiano Ronaldo vs Borussia Dortmund
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 9., szerda 18:05
Réjnek biztos tetszene az a filmBBeno írta:amúgy meg szerintem csak magát tudná eljátszani valami portugál tinifilmben![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. április 9., szerda 17:41
nem véletlen akkor hogy FM-ben sosem lesz edző inkább visszavonulpheco írta:Egy interjúban már kérdezték tőle, hogy miután visszavonul a foci közelében szeretne maradni vagy esetleg kipróbálja magát a filmiparban és a filmet választotta. Lehet belőle egy jó B kategóriás színész limonádé filmekben
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 9., szerda 17:34
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. április 9., szerda 17:29
HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. április 9., szerda 14:59
Szerintem is. Egyébként pont ezért meg a jó fizikuma miatt szerintem ő 40 éves koráig bőven ittlesz ezen a szinten.dzsi91 írta:Szerintem nagyon nem, agyfaszt kapna az ember, ha másokon múlna az ő sikeressége...Szerintem nem lenne jó edző pont a temperamentuma miatt,sőt szerintem meg se nagyon fordul a fejében,hogy ő edző legyen valamikor, óriási depresszió lesz neki ,amikor be kell fejezze pályafutását...de cáfoljon rám.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 9., szerda 14:29
Szerintem nagyon nem, agyfaszt kapna az ember, ha másokon múlna az ő sikeressége...Szerintem nem lenne jó edző pont a temperamentuma miatt,sőt szerintem meg se nagyon fordul a fejében,hogy ő edző legyen valamikor, óriási depresszió lesz neki ,amikor be kell fejezze pályafutását...de cáfoljon rám.Géci írta:Nálam ő az a kategória akinek a vénájában van az is, hogy majd egyszer vérbeli edző is legyen...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 9., szerda 14:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 9., szerda 14:20
KépekbenGéci írta:CR-nek a mentalitására van a legnagyobb szükség, és a jelenlétére ami a többiekre jó hatással van. Tegnap is amit művelt a padon...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 9., szerda 13:47
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 9., szerda 13:17
Pedig sajnos ez van. Ez a csapat Cr nelkul a BL legjobb 8 csapata moze tartozik. Vele ott vagyunk a legjobb 4kozott. Ha a tobbiek is odatennek magukat es nem szarnanak bele a fontos meccsekbe (is), akkor ott lennenk a dontoben es akar gyozhetnenk is. Csodabarca meg csodabayern ide vagy oda. Es ami a legbosszantobb hogy igyis majdnem meglett a Bayern es a Dortmund ellen is, hat akkor ha meg mindenki odatenne magat...M1Ö írta: Egyébként meg kell nekünk CR, mint egy falat kenyér, de ezek a "nélküle nincs Real, meg már 5 éve Ő maga a Real" teljesen hülyeség, már bocs azoktól, akik ezen az állás ponton vannak.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. április 9., szerda 11:35
Na akkor mégegyszer.Ő a Real Madrid most és már 5 éve.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. április 9., szerda 10:15
+1MyStiQ írta:Nem csak Cé hiánya miatt volt ilyen a támadójátékunk.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. április 9., szerda 10:06
Hát, nem tudom én a félidőtől egyfolytában ordibáltam,h CR hol vagy már.. kicsit hosszú volt az a 45 perc. Viszont ahogy viselkedett a padon, tényleg látszik,h ha valakit lehet kritizálni a hozzáállása miatt akkor az nem ő. Szégyellem is magam mer a klasszikus után irtam ide egy csúnya hsz-t de bizony ez a csapat nélküle nem ugyanaz a szint.Remy írta:Valószínűleg megfordult a fejébe, mi van akkor, ha hosszabbítás lesz, és ha becseréli a 60. percben, akkor már egy órát kellett volna végigtolnia. Kivárt, és szerencsére nem lett meg a 3. dortmundi gól.dzsi91 írta:Csodálkoztam ,hogy nem baszta fejbe Ancelottit,hogy nem cserélte be. Na mind1 ezt megúsztuk, innentől vége az alibi korszaknak.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 9., szerda 0:16
Valószínűleg megfordult a fejébe, mi van akkor, ha hosszabbítás lesz, és ha becseréli a 60. percben, akkor már egy órát kellett volna végigtolnia. Kivárt, és szerencsére nem lett meg a 3. dortmundi gól.dzsi91 írta:Csodálkoztam ,hogy nem baszta fejbe Ancelottit,hogy nem cserélte be. Na mind1 ezt megúsztuk, innentől vége az alibi korszaknak.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 9., szerda 0:14
Dehogy nem, a BBC továbbra is Cé és két jó játékos, fogalmazzunk úgy hogy a két B együtt olyan 30%, Cé meg 70.Biztos vagyok benne ha ő pályán van, már az első félidő után kapcsolhattunk volna a Chesla-PSGre.MyStiQ írta:Nem csak Cé hiánya miatt volt ilyen a támadójátékunk.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. április 9., szerda 0:09
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 8., kedd 23:53
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 8., kedd 11:47
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 8., kedd 10:59
Kerlon írta:http://www.footyheadlines.com/2014/04/w ... -boot.htmlC megint egyedi cipőt kap, igaz nem volt túl kreatív a Nike, mert már volt ehhez hasonló. Amúgy nem értem, hogy az Adidas miért csak a mi mezünkhöz szokta igazítania cipőjei színét. Szerintem nagyot tudnának kaszálni, ha a klub színekhez alakítanak. A mostani fehér predator meg egy kék volt, az pl totál a mi mezeinkhez mentek.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 8., kedd 9:33

Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem