Értékeld a legutóbbi meccset
- RealMadridFanatic
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Én adok a véleményedre, legtöbbször egyet is értek vele, de itt nem teljesen, vagy elbeszélünk egymás mellett.
Nincs is nagyon időm sem olvasni a fórumot, nem tudom mi az általános vélekedés, de leírom, hogy én mire gondoltam a fejben való gyengeség alatt.
Nem voltam profi sportoló, a néhány junior másodosztályú meccsem nem mérvadó, de még ott is rengeteget számított a mentalitás. Pofozógép csapatunk volt, gyengébb képességű játékosaink voltak, mint az akkori mezőny 80%-ának, fele olyan jó körülmények sem voltak, és csapatépítés sem volt, csak összekapták akkor a tehetségesebb srácokat a körzetből.
Persze törvényszerűen nem is voltak eredmények, el is keseredtünk, én konkrétan egyszer elsírtam magam egy gyenge meccs után. Aztán elkezdtük egymás hajtani, kicsit egymásért játszani, és bár nem nagy dolog, de az akkori MTK fiókcsapat Kazincbarcikát megfogtuk idegenben pl. Meg volt pár vállalható eredményünk a vége felé. Pedig nem lettünk jobbak (mondjuk erőnlétileg messze vertük a mezőnyt, olyan alapozásunk volt nyáron, hogy besz*rás), csak fejben kezdtünk komolyodni, jobb lett a mentalitás, elszántak voltunk.
Tegnapi meccsből kiindulva a két "gólpasszunkat" hatalmas egyéni hibák előzték meg. Ez nem szerepkörből adódik, vagy összeszokottság hiányából. Volt egy büntetőnk, kihagytuk, elkezdett jönni a Dortmund, nálunk meg megingott 2 ember. Illetve szerintem nem csak kettő, csak ez a két eset volt a leglátványosabb.
Számomra ezt takarja a mentális erő többek között, hogy éles helyzetben is higgadt, KONCENTRÁLT tudok maradni. Másrészt eleve nem megyek fel nagy mellénnyel a pályára. Mire fel a lazaság? Még akkor sem, ha ez egy több sebből vérző, jelentősen meggyengült Dortmund. Úgy, hogy tavaly is nagyon beleszaladtunk a késbe. Ez nálam fejben lévő problémát sugall, eleve az, hogy ilyet megenged magának egy PROFI sportoló, illetve annyira buta (ennél jobb szót nem találtam), hogy képtelen tanulni a saját kárán.
Ramos és Pepe (bár Ő szerintem nagyon sokat javult, mára talán átlagosnak mondható az agresszivitása - ami egyébként kell egy belső védőnek) pedig többször bizonyították már, hogy el tud szakadni a cérna. Sokszor sárgával a zsebben, megy a hazárdjáték, hogy a bíró vajon milyen napot fogott ki, kiszór-e egy fault után.
Az ilyeneknek szerintem szintén nincs köze az összeszokottsághoz, a felépített szerkezethez, ezen belül az egyének szerepéhez. Ahogy a sétálgatásnak sincs. Alap elvárás, hogy megszakadjon minden játékos a mezért, ha ég a ház. Sokszor ennek a hiányát is fel lehetett fedezni, amire szintén nincs más magyarázat, mint a győztes mentalitás hiánya.
Én nagyon nem szeretem az Atletico-t, de amit ezek a játékosok a pályán csinálnak, az előtt le a kalappal. A hozzáállásra értem, a favágás nyilván nem szimpatikus. Ilyet akarok látni én is, már most az elődöntőben is, a kupadöntőben is, a hátralévő bajnokikon is.
Nincs is nagyon időm sem olvasni a fórumot, nem tudom mi az általános vélekedés, de leírom, hogy én mire gondoltam a fejben való gyengeség alatt.
Nem voltam profi sportoló, a néhány junior másodosztályú meccsem nem mérvadó, de még ott is rengeteget számított a mentalitás. Pofozógép csapatunk volt, gyengébb képességű játékosaink voltak, mint az akkori mezőny 80%-ának, fele olyan jó körülmények sem voltak, és csapatépítés sem volt, csak összekapták akkor a tehetségesebb srácokat a körzetből.
Persze törvényszerűen nem is voltak eredmények, el is keseredtünk, én konkrétan egyszer elsírtam magam egy gyenge meccs után. Aztán elkezdtük egymás hajtani, kicsit egymásért játszani, és bár nem nagy dolog, de az akkori MTK fiókcsapat Kazincbarcikát megfogtuk idegenben pl. Meg volt pár vállalható eredményünk a vége felé. Pedig nem lettünk jobbak (mondjuk erőnlétileg messze vertük a mezőnyt, olyan alapozásunk volt nyáron, hogy besz*rás), csak fejben kezdtünk komolyodni, jobb lett a mentalitás, elszántak voltunk.
Tegnapi meccsből kiindulva a két "gólpasszunkat" hatalmas egyéni hibák előzték meg. Ez nem szerepkörből adódik, vagy összeszokottság hiányából. Volt egy büntetőnk, kihagytuk, elkezdett jönni a Dortmund, nálunk meg megingott 2 ember. Illetve szerintem nem csak kettő, csak ez a két eset volt a leglátványosabb.
Számomra ezt takarja a mentális erő többek között, hogy éles helyzetben is higgadt, KONCENTRÁLT tudok maradni. Másrészt eleve nem megyek fel nagy mellénnyel a pályára. Mire fel a lazaság? Még akkor sem, ha ez egy több sebből vérző, jelentősen meggyengült Dortmund. Úgy, hogy tavaly is nagyon beleszaladtunk a késbe. Ez nálam fejben lévő problémát sugall, eleve az, hogy ilyet megenged magának egy PROFI sportoló, illetve annyira buta (ennél jobb szót nem találtam), hogy képtelen tanulni a saját kárán.
Ramos és Pepe (bár Ő szerintem nagyon sokat javult, mára talán átlagosnak mondható az agresszivitása - ami egyébként kell egy belső védőnek) pedig többször bizonyították már, hogy el tud szakadni a cérna. Sokszor sárgával a zsebben, megy a hazárdjáték, hogy a bíró vajon milyen napot fogott ki, kiszór-e egy fault után.
Az ilyeneknek szerintem szintén nincs köze az összeszokottsághoz, a felépített szerkezethez, ezen belül az egyének szerepéhez. Ahogy a sétálgatásnak sincs. Alap elvárás, hogy megszakadjon minden játékos a mezért, ha ég a ház. Sokszor ennek a hiányát is fel lehetett fedezni, amire szintén nincs más magyarázat, mint a győztes mentalitás hiánya.
Én nagyon nem szeretem az Atletico-t, de amit ezek a játékosok a pályán csinálnak, az előtt le a kalappal. A hozzáállásra értem, a favágás nyilván nem szimpatikus. Ilyet akarok látni én is, már most az elődöntőben is, a kupadöntőben is, a hátralévő bajnokikon is.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ez egy felkapott divatszöveg,nem több. A "fejben gyenge" az mást jelent. A mi játékosaink,a tavalyi BVB,az idei BVB és a barca ellen is,nem fejben voltak kevesek....hanem akaratban,hozzáállásban,figyelemben. Ez pedig az állandó ingadozás miatt van,mert nem tudunk stabilan működni.Hol égünk,hol dicsőitenek...és ez összezavar bárkit.Ismét bebizonyosodott, hogy fejben borzalmasan gyenge játékosaink vannak
a labdarúgás csapatjáték....a real madrid egy igazi hibája/problémája a csapattalanság,vagyis az egyéniességre alapozás,a profi szakmai kiépités hiánya. Nézzétek meg azokat az egyéneket,akik tőlünk eligazoltak,és az új csapatban erőre kaptak,jobbá váltak....nem lettek egy másik meztől jobbak,mint pl robben.....fenét,hanem integrálva lettek,lett céljuk,feladatuk,a társaik csapatként léteznek stb......
Egy igazi velős baj van.....az edző és játékoskeringő.....SEMMI MÁS. Most hogy már nem évente cserélünk edzőt,ott vagyunk az élbolyban,de még nyerni nem tudunk,mert az hogy REAL MADRID magában nem elég,lásd régebben alacsonyabb minőségi csapatok vertek meg,csapatként,rendszerben,kiépitett,összeszokott csapatban.
Ez a csapat,ez az anyagi bázis akkor lesz sikeres,ha elhagyjuk a 10.ezést......meg a többi lózungot.Csapat vagyunk,focicsapat,mint bárki más...és se több,se kevesebb....a játékosaink,se többek,se kevesebbek....az eredmény mindig 0:0.....
Kb ennyi....ha ez nem tetszik,akkor lehet fúrni,túrni az edzőt.....amit meg is értek,mert JM-val is kb ez volt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- RealMadridFanatic
Borzalmas volt ez tegnap.
Ismét bebizonyosodott, hogy fejben borzalmasan gyenge játékosaink vannak. Ez egyrészt abban nyilvánul meg, hogy meleg helyzetben rengeteg hiba becsúszik, illetve eleve nagy az arc. Csak kérdés, hogy mire? Azon felül, hogy elérték, hogy a világ talán legpatinásabb klubjában játszhatnak, ebben a csapatban (klubszinten) olyan veretes eredménylistája senkinek nincs. 1-2 spanyol bajnoki cím, meg Király-kupa győzelem szépen csillog, de abszolút nem jogosít fel senkit ilyen hozzáállásra.
Aki már nekem is nagyon kezdi csípni a szemem (pedig képességekre top3 a posztján), az Ramos. Már az első meccsen sem tetszett a teljesítménye, amikor sokan dicsérték. Sőt, sokszor a szezon során gyengébbnek éreztem. A sokszor kiváló szerelései megvannak még, meg szépen keresztez sokszor, fejjel is erős, de egyszerűen buta. Mentálisan gyenge. Nem kell ezt túlragoznom. Ami külön kiveri nálam a biztosítékot, az a sok ívelgetése. Valaki szólhatna neki, hogy a 30%-os pontosság az előre íveléseknél elég gyér hatékonyság... Nem mondom, vannak parádés keresztlabdái néha, csak túl ritkán. Szabadoknál is mit szenved, ha nincs Ronaldo? Köze nincs hozzá. Az sem érdekel, hogy CSK, vagy az, hogy mennyit gyakorol edzéseken. Vannak nála sokkal jobb lövők. Ha egy Modric alig-alig áll oda ilyen rúgótechnikával, akkor a kiskirály Ramos végleg felejtse el ezeket is.
Nem akarom Őt túlszapulni, mert nyilván a világ egyik legjobb belső védője, de sajnos nekünk már nem elég az, hogy a meccsek 90%-án kiemelkedik valaki, nekünk már a maradék 10%-on kell villantani, ott dőlnek el a trófeák. Ezeken pedig Ő az egyik legnagyobb kerékkötő.
Nagyon remélem, hogy Varane teljesen felépül, mindkét védőnket kenterbe veri már most, ha 100%-os.
Pepe is nagyon nagyot hibázott tegnap, de Őt még így is stabilabbnak tartom, mint a spanyol barátját. A szezon eddigi legkomolyabb "próbáin" nem vallott szégyent.
A középpályáról meg látni kell továbbra is, hogy abszolút nem megoldott.
Illara megint kapja a savat (jogosan a tegnapi után), de továbbra sem Ő tehet róla, hogy nem a posztján használjuk. Eleve az hiba, hogy ezzel a poszttal még számolt a vezetőség... Alonsoval együtt kell elfelejteni a mostani szerkezetet is. Így Illaramendi is felesleges volt, Ő ott tud igazán érvényesülni, ahol a (még mindig jobb...) Alonso is játszik.
De ez a mélységi irányítós játék szerintem nem megengedhető már manapság, sokkal univerzálisabb emberek kellenek középre.
DM nem rossz ezen a poszton, de Ő is csak félmegoldás (annak ellenére, hogy az utóbbi hetek formája megsüvegelendő), a világtalan Khedira meg semmire nem jó. Illara és Xabi mint fentebb említettem szerintem felejtős, Isconak pedig még sok rutin, és lényegesen jobb erőnlét kell, hogy középső középpályás poszton hatékony lehessen.
Ezeknek megfelelően a Kroos - Pogba duót mindenképpen hoznám, ha lehet nyáron. Illara mehet Isten hírével, Alonso a padra.
De nem kezdek el más topikot áthozni ide, ami a leginkább elszomorít az az, hogy a fő problémát még így sem a játékosok tudásában, vagy a szerkezetünk gyengeségében látom, hanem a szerény mentális képességekben. Azokat pedig ilyen korban, ilyen szinten már nehéz befolyásolni, illetve leginkább velünk született adottságok ezek... Mindenesetre már csak pozitívan csalódhatok ebben a szezonban, mert sokadszorra is bebizonyosodott, hogy túlfizetett, primadonna, mindent felelőtlenül beígérő, aztán a szurkolókat minden fontos pillanatban arcon köpő játékosok nem érdemlik meg a beléjük fektetett hitet.
Persze ettől függetlenül minden meccsünket megnézem, szurkolni fogok, bizakodni. Csak próbálok majd nem nagyot csalódni.
Ismét bebizonyosodott, hogy fejben borzalmasan gyenge játékosaink vannak. Ez egyrészt abban nyilvánul meg, hogy meleg helyzetben rengeteg hiba becsúszik, illetve eleve nagy az arc. Csak kérdés, hogy mire? Azon felül, hogy elérték, hogy a világ talán legpatinásabb klubjában játszhatnak, ebben a csapatban (klubszinten) olyan veretes eredménylistája senkinek nincs. 1-2 spanyol bajnoki cím, meg Király-kupa győzelem szépen csillog, de abszolút nem jogosít fel senkit ilyen hozzáállásra.
Aki már nekem is nagyon kezdi csípni a szemem (pedig képességekre top3 a posztján), az Ramos. Már az első meccsen sem tetszett a teljesítménye, amikor sokan dicsérték. Sőt, sokszor a szezon során gyengébbnek éreztem. A sokszor kiváló szerelései megvannak még, meg szépen keresztez sokszor, fejjel is erős, de egyszerűen buta. Mentálisan gyenge. Nem kell ezt túlragoznom. Ami külön kiveri nálam a biztosítékot, az a sok ívelgetése. Valaki szólhatna neki, hogy a 30%-os pontosság az előre íveléseknél elég gyér hatékonyság... Nem mondom, vannak parádés keresztlabdái néha, csak túl ritkán. Szabadoknál is mit szenved, ha nincs Ronaldo? Köze nincs hozzá. Az sem érdekel, hogy CSK, vagy az, hogy mennyit gyakorol edzéseken. Vannak nála sokkal jobb lövők. Ha egy Modric alig-alig áll oda ilyen rúgótechnikával, akkor a kiskirály Ramos végleg felejtse el ezeket is.
Nem akarom Őt túlszapulni, mert nyilván a világ egyik legjobb belső védője, de sajnos nekünk már nem elég az, hogy a meccsek 90%-án kiemelkedik valaki, nekünk már a maradék 10%-on kell villantani, ott dőlnek el a trófeák. Ezeken pedig Ő az egyik legnagyobb kerékkötő.
Nagyon remélem, hogy Varane teljesen felépül, mindkét védőnket kenterbe veri már most, ha 100%-os.
Pepe is nagyon nagyot hibázott tegnap, de Őt még így is stabilabbnak tartom, mint a spanyol barátját. A szezon eddigi legkomolyabb "próbáin" nem vallott szégyent.
A középpályáról meg látni kell továbbra is, hogy abszolút nem megoldott.
Illara megint kapja a savat (jogosan a tegnapi után), de továbbra sem Ő tehet róla, hogy nem a posztján használjuk. Eleve az hiba, hogy ezzel a poszttal még számolt a vezetőség... Alonsoval együtt kell elfelejteni a mostani szerkezetet is. Így Illaramendi is felesleges volt, Ő ott tud igazán érvényesülni, ahol a (még mindig jobb...) Alonso is játszik.
De ez a mélységi irányítós játék szerintem nem megengedhető már manapság, sokkal univerzálisabb emberek kellenek középre.
DM nem rossz ezen a poszton, de Ő is csak félmegoldás (annak ellenére, hogy az utóbbi hetek formája megsüvegelendő), a világtalan Khedira meg semmire nem jó. Illara és Xabi mint fentebb említettem szerintem felejtős, Isconak pedig még sok rutin, és lényegesen jobb erőnlét kell, hogy középső középpályás poszton hatékony lehessen.
Ezeknek megfelelően a Kroos - Pogba duót mindenképpen hoznám, ha lehet nyáron. Illara mehet Isten hírével, Alonso a padra.
De nem kezdek el más topikot áthozni ide, ami a leginkább elszomorít az az, hogy a fő problémát még így sem a játékosok tudásában, vagy a szerkezetünk gyengeségében látom, hanem a szerény mentális képességekben. Azokat pedig ilyen korban, ilyen szinten már nehéz befolyásolni, illetve leginkább velünk született adottságok ezek... Mindenesetre már csak pozitívan csalódhatok ebben a szezonban, mert sokadszorra is bebizonyosodott, hogy túlfizetett, primadonna, mindent felelőtlenül beígérő, aztán a szurkolókat minden fontos pillanatban arcon köpő játékosok nem érdemlik meg a beléjük fektetett hitet.
Persze ettől függetlenül minden meccsünket megnézem, szurkolni fogok, bizakodni. Csak próbálok majd nem nagyot csalódni.

„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Ide én csak annyit írnék értékelésnek, hogy egy nagy f*s volt, amit tegnap bemutatott a "csapat". Nem rimánkodni akarok, meg tudom hogy ez nem fifa/pes/footballmanager vagy bármi.. De az, hogy így játsszon egy csapat, ennyire beleszarjon egy negyeddöntőbe, az eléggé bicskanyitogató tud lenni a számomra.
Oké, nem kell itt gálázni, meg 7:0-val kiejteni a Dortmundot, de azért na.. Ha olyan a csapat hozzáállása, ami méltó lenne ilyen szinten, egy ilyen klubhoz, de kikapunk 2-0-ra akkor azt mondom oké, nem jött össze, benne van. De ilyenről szó sincs.
Nem akarok vészmadár lenni, de lehet itt bárki edző, jöhet ide bárki 100 millióért, amíg nagy pofával ülnek a lovon a játékosok, addig csak a remény marad, a "na majd jövőre" meg talán évente 1-1 kupa.. Gyorsan teszem hozzá, ha talán triplázna a csapat, akkor is fenntartom a véleményemet és hosszabb időre elhatárolódom az egész focitól, maximum semleges szurkolóként megnézek pár meccset, de ennyi. Egy
lett az egész.
Oké, nem kell itt gálázni, meg 7:0-val kiejteni a Dortmundot, de azért na.. Ha olyan a csapat hozzáállása, ami méltó lenne ilyen szinten, egy ilyen klubhoz, de kikapunk 2-0-ra akkor azt mondom oké, nem jött össze, benne van. De ilyenről szó sincs.
Nem akarok vészmadár lenni, de lehet itt bárki edző, jöhet ide bárki 100 millióért, amíg nagy pofával ülnek a lovon a játékosok, addig csak a remény marad, a "na majd jövőre" meg talán évente 1-1 kupa.. Gyorsan teszem hozzá, ha talán triplázna a csapat, akkor is fenntartom a véleményemet és hosszabb időre elhatárolódom az egész focitól, maximum semleges szurkolóként megnézek pár meccset, de ennyi. Egy

#happyshitting
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
És?Pogbának amúgy van két tesója is egyik St Etienne védő, másik meg angol harmadosztály támadó!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Pogbának amúgy van két tesója is egyik St Etienne védő, másik meg angol harmadosztály támadó!
Zidane felfigyelt anno Varane-ra is a semmiből, Hazardot is ajánlgatta, igazán körülnézhetne újra odahaza, szerintem nem feltétlen kéne 60+ milliókat költeni csak egy posztra. (csak hogy a francia vonalnál maradjunk Moussa Sissoko 24 éves btb, francia válogatott, pont az a fajta ami kéne a kp-ra)
Zidane felfigyelt anno Varane-ra is a semmiből, Hazardot is ajánlgatta, igazán körülnézhetne újra odahaza, szerintem nem feltétlen kéne 60+ milliókat költeni csak egy posztra. (csak hogy a francia vonalnál maradjunk Moussa Sissoko 24 éves btb, francia válogatott, pont az a fajta ami kéne a kp-ra)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
De csak ha 50-60 milliot kell érte kicsengetni,elvégre nem vagyunk mi ócsójános...Papa; esetleg egy Pogba? :mrgreen:

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Valahogy így, teljes mértékben egyetértek!Szerintem nem a meccs elejei taktikaval volt a gond. Tudtuk hogy a Dortmund megnyomja az elejet, mert kell nekik a korai gol. A Modric - Alonso - Illarra harmas se eloszor jatszott egyutt. Ugy gondoltuk hogy kontrabol szerzunk egy golt es szinte le is van futva a parharc. Azert mondom hogy nem volt baj a kezdovel, mert az elso 15 perc teljesen korrekt volt, jol tartottuk meg a labdat, voltak szep osszjatekaink is a nemetek terfelen. Majd jott a 11-es, DM kihagyta, innen pedig mindannyian tudtuk hogy az ilyen (szinte mindig) megbosszulja magat. A Dortmund verszemet kapott es ugy mentek elore mint a mergezett egerek. Az pedig ismet kiderult hogy a jatekosaink nagy resze fejben gyenge, Pepe-rol meg Ramosrol eddig is tudtuk, most pedig Illarra is bebizonyitotta.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Azzal a kerettel amivel telen rendelkeztunk, ezt meg is lehetett csinalni, szerintem Ancelotti jol is oldotta meg a rotalast, azota viszont a tamado harmadba van egy Isco-nk meg egy Morata-nk, esetleg fel lehet tolni DM-et, de akkor meg a kozeppalyara kell berakni Illarrat, ugy pedig Xabi cserejenek is annyi.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Csak a szokasos. Jol kezdtunk, kihagytunk egy oriasi helyzetet, az ellenfel verszemet kapott, rugtak is egy golt, mi befostunk, majd jott meg egy hatalmas helyzet, de Benzema egy fuszalban elcsuszott, ismet buntettek, onnantol kezdve pedig nem csak a gatya, hanem a zokni is tele volt. Meccs vegere az ellenfel ismet elfaradt, megint voltak helyzeteink, amiket termeszetesen kihagytunk, de szerencsere a Dortmund mar nem buntetett meg erte.

Papa; esetleg egy Pogba?Modric mellé kellene egy erős btb,aki megszerzi,megtartja a lbdákat,de a kapu előtt is feltalálja magát,gyors,ütközik,és jól fejel.

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
Ez így van sajnos, pepe nagyon suta, szinte a botlábú kategória, persze nem ettől függ, hogy jó védő-e, ez a szerencséje, de azért durva, hogy valaki szerint ő technikás, nem tudom hogyan néznek egy meccset, mi mehet a fejekben, Ramos technikás, Varane talán kicsit jobb Pepenél, de nála annyira még nem láthattuk mit is tud ilyen szempontból.schranzer írta:Mibol szurtem le? Talán van szemem nem. Nemakarok vitatkozni, nem az en sportom. Foleg nem olyannal, aki szerint Pepe az egyik legtechnikásabb vedo.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
WhoScored pontszámok érdekességképpen:
Casillas 6,4
Pepe 6,3
Xabi 6,8
Karim 6,0
Bale 6,9
Modric 8,1
Ramos 6,0
Casillas 6,4
Pepe 6,3
Xabi 6,8
Karim 6,0
Bale 6,9
Modric 8,1
Ramos 6,0
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
Az attól függ.Ha otthon lesimázza ma a manchestert,akkor nincs miről beszélni.Ha nem,ha csak nehezen jut tovább,vagy esetleg kikap,akkor mindegy melyiket kapjuk,nagyjából ugyan olyan nehéz ellenfél mind a kettő.Vagyis nagyon fel kell szívni magunkat ha akarunk valamit,bárki is itt az ellenfél.Nem látok könnyűt,akár ki jön szembe.Talán az atma lehetne,de sztm ők meg nemigen jutnak tovább.Mire van nagyobb esely? Hogy kiverjuk a Bayernt vagy az MU-t amelyik hatalmas szerencsevel tovabbjutott?
LEGIO PATRIA NOSTRA

- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Mibol szurtem le? Talán van szemem nem. Nemakarok vitatkozni, nem az en sportom. Foleg nem olyannal, aki szerint Pepe az egyik legtechnikásabb vedo. Már bocs, de elég ránezni a mozgására, majdnem Khediráéval vetekedik. Ramos szerintem meg épp, hogy eléggé technikás. Vagy nézzuk meg Varanet, na o sem az a csetlik-botlik játékos. Na de lehet velem van bajgkovi írta:Technikailag képzetlen?Ezt nem értem miből szűrted le. Védők közül az egyik legtechnikásabb.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára schranzer 2014. április 9., szerda 12:58-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Akkor legyen az Atletico
[/quote]
+1

+1

- h3x0r
Akkor legyen az AtleticoKerlon írta:Nagyon nem kéne a Chelseat kapni. Nem azért, mert ők a legjobbak, hanem azért, mert Mourinho bőven tudja még, hogy mi a csapat gyengéje... Egyszerűen még a Bayern ellen is több esélyt látok a döntőre, mint a Chelsea ellen.

Nagyon nem kéne a Chelseat kapni. Nem azért, mert ők a legjobbak, hanem azért, mert Mourinho bőven tudja még, hogy mi a csapat gyengéje... Egyszerűen még a Bayern ellen is több esélyt látok a döntőre, mint a Chelsea ellen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Verrattit nem hozhatjuk el, ugyanis megegyeztünk a PSG-vel hogy nem igazolunk egymástól. Ha rossz döntés is Illarra, Verratti még akkor sem volt alternatíva és ez nem pénzkérdés.
- h3x0r
Szerintem nem a meccs elejei taktikaval volt a gond. Tudtuk hogy a Dortmund megnyomja az elejet, mert kell nekik a korai gol. A Modric - Alonso - Illarra harmas se eloszor jatszott egyutt. Ugy gondoltuk hogy kontrabol szerzunk egy golt es szinte le is van futva a parharc. Azert mondom hogy nem volt baj a kezdovel, mert az elso 15 perc teljesen korrekt volt, jol tartottuk meg a labdat, voltak szep osszjatekaink is a nemetek terfelen. Majd jott a 11-es, DM kihagyta, innen pedig mindannyian tudtuk hogy az ilyen (szinte mindig) megbosszulja magat. A Dortmund verszemet kapott es ugy mentek elore mint a mergezett egerek. Az pedig ismet kiderult hogy a jatekosaink nagy resze fejben gyenge, Pepe-rol meg Ramosrol eddig is tudtuk, most pedig Illarra is bebizonyitotta.kimber írta:Véleményem a meccsről: szerintem is eltaktikáztuk, ami egyrészt az edző felelőssége, mivel bedőlt vagy Kloppnak, hogy szinte már feladták a továbbjutást, vagy a játékosoknak, akik biztos mondták, hogy türelem, nem kell megszakadni, kipasszoljuk, kivédekezzük őket, és egy gólt úgyis berúgunk valahogy, aztán meg is van a továbbjutás.
Azzal a kerettel amivel telen rendelkeztunk, ezt meg is lehetett csinalni, szerintem Ancelotti jol is oldotta meg a rotalast, azota viszont a tamado harmadba van egy Isco-nk meg egy Morata-nk, esetleg fel lehet tolni DM-et, de akkor meg a kozeppalyara kell berakni Illarrat, ugy pedig Xabi cserejenek is annyi.kimber írta:Az is baj, hogy ennyire hullámzó a csapat és sok játékos teljesítménye, néha fantasztikusan játszanak, néha unottan, fásultan, lélektelenül. Rá kellene érezni, hogy mikor ki milyen lelki és fizikai állapotban van, és aki jobban akar, azt játszatni.
Nekunk is lehetne ilyen szurkolotaborunk ha nem lennenek ilyen dragak a jegyet.. Pedig a nemetek a fizeteseik alapjan jobban megengedhetnek maguknak a dragabb jegyeket, megis olcson adjak nekik.hunmadridista írta:Hummels nyilatkozta azt meccs után, hogy akkora volt a hangzavar, hogy egymás hangját alig hallották...irigylem az olyan csapatokat, ahol nem csak turisták tapsikolnak a meccseiken, itt most tényleg a 12. ember volt a közönség a Dortmundnak...nagyon szerencsések, hogy ilyen szurkolótáboruk van...
Ezt en is adom, mint ahogy a barcanak adtunk egy hatalmas lokest a bajnokin, ugy okis viszonozhatjak nekunkmadridronie írta:Jó eséllyel 1 héten belül eldől a csapat idei szezonja; ha nem nyerünk jövő héten szerdán ez a csapat onnan már szerintem nem fog tudni felállni (igazi KO lenne), míg egy esetleges kupagyőzelem, a srácok számára kedvező sorsolással (Chelsea --> nagyon őket akarja a brigád) együtt vélhetően újra felrázhatja a csapatot és olyan löketett adhat nekik, ami sanszosan újfent átírná a jelenleg uralkodó bosszús (egyben nagyon jogos) hangulatot itt a fórumon!
:Đ

Mire van nagyobb esely? Hogy kiverjuk a Bayernt vagy az MU-t amelyik hatalmas szerencsevel tovabbjutott?morientes írta:Azt sem nagyon értem hogy sokan miért imádkoznak hogy a MU üsse ki a bayernt,aztán kapjuk meg mi,mert a tegnapi után kicsit se biztos hogy mi majd kivernènk a manchestert.Ott volt odahaza egyfajta elhatározás,hogy azért is megmutatják,volt AKARAT,ami a mieinket nem jellemezte,tegnap semmiképp.
En meg mindig bizok benne hogy dontozhetunk, de csak akkor ha mindenki magaba nez es odateszi magat.morientes írta:Ha szeretnénk valamit,akkor észhez kellene térni a kábulatból,nem elhinni hogy zsebben van ami nincs,hanem igen is odatenni magát az összes játékosnak minden meccsen.A fociban,nincs lefutott meccs.Nem is volt soha.
Szerintem egyertelmu volt hogy a PSG nem fogja nekunk eladni, kulonben ot hoztuk volna Illarra helyett, megha kicsit dragabban is. Ha valakik, akkor ok nincsenek raszorulva a penzre.tubatibi írta:Megint rossz döntést hoztunk, Verratti sokkal jobb játékos, mint Illarramendi és szerintem 40-ért hozhattuk volna.
Csak a szokasos. Jol kezdtunk, kihagytunk egy oriasi helyzetet, az ellenfel verszemet kapott, rugtak is egy golt, mi befostunk, majd jott meg egy hatalmas helyzet, de Benzema egy fuszalban elcsuszott, ismet buntettek, onnantol kezdve pedig nem csak a gatya, hanem a zokni is tele volt. Meccs vegere az ellenfel ismet elfaradt, megint voltak helyzeteink, amiket termeszetesen kihagytunk, de szerencsere a Dortmund mar nem buntetett meg erte.peti_madrid írta:Ha azt toltuk volna egy egész félidőn keresztül (ne adj' Isten egész meccsen), mint a második félidő első 10 percében, meg az utolsó 8-10-ben, akkor lesimázzuk őket. Össze-vissza cicáztunk velük, csőziccereket alakítottunk ki, csak megint képtelenek voltak berúgni a fiúk a helyzeteket.
Ugyan ezt mondtuk az eloszezon utan is, csak hat ido kozben kiderult hogy valami megsincs rendbe vele. Talan ha nyaron kolcsonbe adnank es rendszeres jatekkal lehetne belole egy stabil csere ember.peti_madrid írta:Viszont nekem tetszett a Kázimír játéka, ezt a fiatalembert lehetne többet is játszatni. Nincs beszarva, ha meg kell indulni, de ugyanakkor védekezni is tud. Tetszett, na.
Ugyan az mint Ramos. Mindene megvan hozza hogy az egyik legjobb vedo legyen a vilagon, de fejben gyenge. A legfontosabb pillanatban vagy Pepe vagy Ramos hibazni fog. Es ezen mar sehogy se tudunk valtoztani, ok ilyenek.gkovi írta:Technikailag képzetlen?schranzer írta: Hiába írja itt mindenki Pepe mekkora tanár, sose lesz a világ legjobb vedoje, egyszeruen technikailag kepzetlen es ilyen balfaszkodásra mindig képes. Ezt most nem ebbol az egy meccsbol vonatkoztattam le.Ezt nem értem miből szűrted le. Védők közül az egyik legtechnikásabb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2014. április 9., szerda 12:44-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Technikailag képzetlen?schranzer írta: Hiába írja itt mindenki Pepe mekkora tanár, sose lesz a világ legjobb vedoje, egyszeruen technikailag kepzetlen es ilyen balfaszkodásra mindig képes. Ezt most nem ebbol az egy meccsbol vonatkoztattam le.

Verrattit 60-ért se hozhattuk volna.tubatibi írta:Megint rossz döntést hoztunk, Verratti sokkal jobb játékos, mint Illarramendi és szerintem 40-ért hozhattuk volna.
- morientes
Hasonló a posztja,ő is amolyan mélységi irányító,Modric mellé kellene egy erős btb,aki megszerzi,megtartja a lbdákat,de a kapu előtt is feltalálja magát,gyors,ütközik,és jól fejel.tubatibi írta:Megint rossz döntést hoztunk, Verratti sokkal jobb játékos, mint Illarramendi és szerintem 40-ért hozhattuk volna.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Ha azt toltuk volna egy egész félidőn keresztül (ne adj' Isten egész meccsen), mint a második félidő első 10 percében, meg az utolsó 8-10-ben, akkor lesimázzuk őket. Össze-vissza cicáztunk velük, csőziccereket alakítottunk ki, csak megint képtelenek voltak berúgni a fiúk a helyzeteket.
Viszont nekem tetszett a Kázimír játéka, ezt a fiatalembert lehetne többet is játszatni. Nincs beszarva, ha meg kell indulni, de ugyanakkor védekezni is tud. Tetszett, na.
Viszont nekem tetszett a Kázimír játéka, ezt a fiatalembert lehetne többet is játszatni. Nincs beszarva, ha meg kell indulni, de ugyanakkor védekezni is tud. Tetszett, na.