Cristiano Ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Felmerült bennem, hogyha az egész csapat nagyjából tudta ,hogy Cé nem lesz bevethető kedden nem-e annak köszönhető ez a teliszart játék a dortmund ellen,hogy most magukra maradtak...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
meg a csapat is bánná..nélküle aztán tényleg nagyon kevés sansz maradnadannen írta:szerintem is tudták már régebben, nekem már gyanús volt eddig is, hogy carlo mindig azt mondta, hogy nincs semmi baj de mégis folyamatosan "pihentette". aggódtam is, reméljük BL-re már lesz.. bánnám, ha nem lenne meg neki a rekord.
Nem illik.
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
nyílván tudták korábban is, a németek elleni lett szinte hivatalos, komoly bajnak kellett lennie, hogy Cé a padon maradjon mindvégig, pláne a mutatott játék után.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Most kommunikálták, nagyon jól tudták szerintem, hogy súlyos.dzsi91 írta:Kérdés, múlthét szerdán játszott utóljára... Eltelt 8 nap és most derül ki hogy a sérülés súlyos?
Jóvanezígy???
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kérdés, múlthét szerdán játszott utóljára... Eltelt 8 nap és most derül ki hogy a sérülés súlyos?
Jóvanezígy???
Jóvanezígy???
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- h3x0r
Réjnek biztos tetszene az a filmBBeno írta:amúgy meg szerintem csak magát tudná eljátszani valami portugál tinifilmben![]()

amugy meg... Cristiano Ronaldo vs Borussia Dortmund
nem véletlen akkor hogy FM-ben sosem lesz edző inkább visszavonulpheco írta:Egy interjúban már kérdezték tőle, hogy miután visszavonul a foci közelében szeretne maradni vagy esetleg kipróbálja magát a filmiparban és a filmet választotta. Lehet belőle egy jó B kategóriás színész limonádé filmekben

amúgy meg szerintem csak magát tudná eljátszani valami portugál tinifilmben

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egy interjúban már kérdezték tőle, hogy miután visszavonul a foci közelében szeretne maradni vagy esetleg kipróbálja magát a filmiparban és a filmet választotta. Lehet belőle egy jó B kategóriás színész limonádé filmekben

- Galacticos
Az a baj hogy azt sokan elfelejtitek hogy ő nem egy ember a pályán, hogy ő nem egy játékos.
főleg az ilyen meccseken nem feltétlen a mutatott játékával már a puszta jelenlétével segít a csapaton és könnyíti meg a többiek dolgát. mert ő egy vezér, minden téren.
főleg az ilyen meccseken nem feltétlen a mutatott játékával már a puszta jelenlétével segít a csapaton és könnyíti meg a többiek dolgát. mert ő egy vezér, minden téren.

Szerintem is. Egyébként pont ezért meg a jó fizikuma miatt szerintem ő 40 éves koráig bőven ittlesz ezen a szinten.dzsi91 írta:Szerintem nagyon nem, agyfaszt kapna az ember, ha másokon múlna az ő sikeressége...Szerintem nem lenne jó edző pont a temperamentuma miatt,sőt szerintem meg se nagyon fordul a fejében,hogy ő edző legyen valamikor, óriási depresszió lesz neki ,amikor be kell fejezze pályafutását...de cáfoljon rám.
- dzsi91
Szerintem nagyon nem, agyfaszt kapna az ember, ha másokon múlna az ő sikeressége...Szerintem nem lenne jó edző pont a temperamentuma miatt,sőt szerintem meg se nagyon fordul a fejében,hogy ő edző legyen valamikor, óriási depresszió lesz neki ,amikor be kell fejezze pályafutását...de cáfoljon rám.Géci írta:Nálam ő az a kategória akinek a vénájában van az is, hogy majd egyszer vérbeli edző is legyen...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nálam ő az a kategória akinek a vénájában van az is, hogy majd egyszer vérbeli edző is legyen...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
KépekbenGéci írta:CR-nek a mentalitására van a legnagyobb szükség, és a jelenlétére ami a többiekre jó hatással van. Tegnap is amit művelt a padon...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
CR-nek a mentalitására van a legnagyobb szükség, és a jelenlétére ami a többiekre jó hatással van. Tegnap is amit művelt a padon...
- h3x0r
Pedig sajnos ez van. Ez a csapat Cr nelkul a BL legjobb 8 csapata moze tartozik. Vele ott vagyunk a legjobb 4kozott. Ha a tobbiek is odatennek magukat es nem szarnanak bele a fontos meccsekbe (is), akkor ott lennenk a dontoben es akar gyozhetnenk is. Csodabarca meg csodabayern ide vagy oda. Es ami a legbosszantobb hogy igyis majdnem meglett a Bayern es a Dortmund ellen is, hat akkor ha meg mindenki odatenne magat...M1Ö írta: Egyébként meg kell nekünk CR, mint egy falat kenyér, de ezek a "nélküle nincs Real, meg már 5 éve Ő maga a Real" teljesen hülyeség, már bocs azoktól, akik ezen az állás ponton vannak.
-
Na akkor mégegyszer.Ő a Real Madrid most és már 5 éve.

Ezzel a mondatoddal most dicsérni akartad vagy ostorozni? Eddigi ténykedésedet alapul véve előbbire tippelnék, de ha ezt tényleg komolyan is gondoltad akkor ez egy eléggé keserédes dicséret, mert nemcsak a csapatot minősíti, hanem őt is. Az eredmények tudatában akkor mi bizony a győztesek mögötti meleg kézfogások bajnokai lehetünk maximum.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
+1MyStiQ írta:Nem csak Cé hiánya miatt volt ilyen a támadójátékunk.
Annyiból kellett volna, mert Ő nagy valószínűséggel beverte volna a 11-est.
De amúgy meg hiába lett volna a pályán, ha a k.pályánk megint katasztrófa.
Azt se tudták milyen rendezvényen vannak, megint egyedül Modric nőtt a többiek felé, csak Ő játszott higgadtan, ez meg édes kevés...
Egyébként meg kell nekünk CR, mint egy falat kenyér, de ezek a "nélküle nincs Real, meg már 5 éve Ő maga a Real" teljesen hülyeség, már bocs azoktól, akik ezen az állás ponton vannak.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Hát, nem tudom én a félidőtől egyfolytában ordibáltam,h CR hol vagy már.. kicsit hosszú volt az a 45 perc. Viszont ahogy viselkedett a padon, tényleg látszik,h ha valakit lehet kritizálni a hozzáállása miatt akkor az nem ő. Szégyellem is magam mer a klasszikus után irtam ide egy csúnya hsz-t de bizony ez a csapat nélküle nem ugyanaz a szint.Remy írta:Valószínűleg megfordult a fejébe, mi van akkor, ha hosszabbítás lesz, és ha becseréli a 60. percben, akkor már egy órát kellett volna végigtolnia. Kivárt, és szerencsére nem lett meg a 3. dortmundi gól.dzsi91 írta:Csodálkoztam ,hogy nem baszta fejbe Ancelottit,hogy nem cserélte be. Na mind1 ezt megúsztuk, innentől vége az alibi korszaknak.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Valószínűleg megfordult a fejébe, mi van akkor, ha hosszabbítás lesz, és ha becseréli a 60. percben, akkor már egy órát kellett volna végigtolnia. Kivárt, és szerencsére nem lett meg a 3. dortmundi gól.dzsi91 írta:Csodálkoztam ,hogy nem baszta fejbe Ancelottit,hogy nem cserélte be. Na mind1 ezt megúsztuk, innentől vége az alibi korszaknak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots