kimber írta:Véleményem a meccsről: szerintem is eltaktikáztuk, ami egyrészt az edző felelőssége, mivel bedőlt vagy Kloppnak, hogy szinte már feladták a továbbjutást, vagy a játékosoknak, akik biztos mondták, hogy türelem, nem kell megszakadni, kipasszoljuk, kivédekezzük őket, és egy gólt úgyis berúgunk valahogy, aztán meg is van a továbbjutás.
Szerintem nem a meccs elejei taktikaval volt a gond. Tudtuk hogy a Dortmund megnyomja az elejet, mert kell nekik a korai gol. A Modric - Alonso - Illarra harmas se eloszor jatszott egyutt. Ugy gondoltuk hogy kontrabol szerzunk egy golt es szinte le is van futva a parharc. Azert mondom hogy nem volt baj a kezdovel, mert az elso 15 perc teljesen korrekt volt, jol tartottuk meg a labdat, voltak szep osszjatekaink is a nemetek terfelen. Majd jott a 11-es, DM kihagyta, innen pedig mindannyian tudtuk hogy az ilyen (szinte mindig) megbosszulja magat. A Dortmund verszemet kapott es ugy mentek elore mint a mergezett egerek. Az pedig ismet kiderult hogy a jatekosaink nagy resze fejben gyenge, Pepe-rol meg Ramosrol eddig is tudtuk, most pedig Illarra is bebizonyitotta.
kimber írta:Az is baj, hogy ennyire hullámzó a csapat és sok játékos teljesítménye, néha fantasztikusan játszanak, néha unottan, fásultan, lélektelenül. Rá kellene érezni, hogy mikor ki milyen lelki és fizikai állapotban van, és aki jobban akar, azt játszatni.
Azzal a kerettel amivel telen rendelkeztunk, ezt meg is lehetett csinalni, szerintem Ancelotti jol is oldotta meg a rotalast, azota viszont a tamado harmadba van egy Isco-nk meg egy Morata-nk, esetleg fel lehet tolni DM-et, de akkor meg a kozeppalyara kell berakni Illarrat, ugy pedig Xabi cserejenek is annyi.
hunmadridista írta:Hummels nyilatkozta azt meccs után, hogy akkora volt a hangzavar, hogy egymás hangját alig hallották...irigylem az olyan csapatokat, ahol nem csak turisták tapsikolnak a meccseiken, itt most tényleg a 12. ember volt a közönség a Dortmundnak...nagyon szerencsések, hogy ilyen szurkolótáboruk van...
Nekunk is lehetne ilyen szurkolotaborunk ha nem lennenek ilyen dragak a jegyet.. Pedig a nemetek a fizeteseik alapjan jobban megengedhetnek maguknak a dragabb jegyeket, megis olcson adjak nekik.
madridronie írta:Jó eséllyel 1 héten belül eldől a csapat idei szezonja; ha nem nyerünk jövő héten szerdán ez a csapat onnan már szerintem nem fog tudni felállni (igazi KO lenne)

, míg egy esetleges kupagyőzelem, a srácok számára kedvező sorsolással (Chelsea --> nagyon őket akarja a brigád) együtt vélhetően újra felrázhatja a csapatot és olyan löketett adhat nekik, ami sanszosan újfent átírná a jelenleg uralkodó bosszús (egyben nagyon jogos) hangulatot itt a fórumon!

:Đ
Ezt en is adom, mint ahogy a barcanak adtunk egy hatalmas lokest a bajnokin, ugy okis viszonozhatjak nekunk
morientes írta:Azt sem nagyon értem hogy sokan miért imádkoznak hogy a MU üsse ki a bayernt,aztán kapjuk meg mi,mert a tegnapi után kicsit se biztos hogy mi majd kivernènk a manchestert.Ott volt odahaza egyfajta elhatározás,hogy azért is megmutatják,volt AKARAT,ami a mieinket nem jellemezte,tegnap semmiképp.
Mire van nagyobb esely? Hogy kiverjuk a Bayernt vagy az MU-t amelyik hatalmas szerencsevel tovabbjutott?
morientes írta:Ha szeretnénk valamit,akkor észhez kellene térni a kábulatból,nem elhinni hogy zsebben van ami nincs,hanem igen is odatenni magát az összes játékosnak minden meccsen.A fociban,nincs lefutott meccs.Nem is volt soha.
En meg mindig bizok benne hogy dontozhetunk, de csak akkor ha mindenki magaba nez es odateszi magat.
tubatibi írta:Megint rossz döntést hoztunk, Verratti sokkal jobb játékos, mint Illarramendi és szerintem 40-ért hozhattuk volna.

Szerintem egyertelmu volt hogy a PSG nem fogja nekunk eladni, kulonben ot hoztuk volna Illarra helyett, megha kicsit dragabban is. Ha valakik, akkor ok nincsenek raszorulva a penzre.
peti_madrid írta:Ha azt toltuk volna egy egész félidőn keresztül (ne adj' Isten egész meccsen), mint a második félidő első 10 percében, meg az utolsó 8-10-ben, akkor lesimázzuk őket. Össze-vissza cicáztunk velük, csőziccereket alakítottunk ki, csak megint képtelenek voltak berúgni a fiúk a helyzeteket.
Csak a szokasos. Jol kezdtunk, kihagytunk egy oriasi helyzetet, az ellenfel verszemet kapott, rugtak is egy golt, mi befostunk, majd jott meg egy hatalmas helyzet, de Benzema egy fuszalban elcsuszott, ismet buntettek, onnantol kezdve pedig nem csak a gatya, hanem a zokni is tele volt. Meccs vegere az ellenfel ismet elfaradt, megint voltak helyzeteink, amiket termeszetesen kihagytunk, de szerencsere a Dortmund mar nem buntetett meg erte.
peti_madrid írta:Viszont nekem tetszett a Kázimír játéka, ezt a fiatalembert lehetne többet is játszatni. Nincs beszarva, ha meg kell indulni, de ugyanakkor védekezni is tud. Tetszett, na.
Ugyan ezt mondtuk az eloszezon utan is, csak hat ido kozben kiderult hogy valami megsincs rendbe vele. Talan ha nyaron kolcsonbe adnank es rendszeres jatekkal lehetne belole egy stabil csere ember.
gkovi írta:schranzer írta: Hiába írja itt mindenki Pepe mekkora tanár, sose lesz a világ legjobb vedoje, egyszeruen technikailag kepzetlen es ilyen balfaszkodásra mindig képes. Ezt most nem ebbol az egy meccsbol vonatkoztattam le.
Technikailag képzetlen?

Ezt nem értem miből szűrted le. Védők közül az egyik legtechnikásabb.
Ugyan az mint Ramos. Mindene megvan hozza hogy az egyik legjobb vedo legyen a vilagon, de fejben gyenge. A legfontosabb pillanatban vagy Pepe vagy Ramos hibazni fog. Es ezen mar sehogy se tudunk valtoztani, ok ilyenek.