Értékeld a legutóbbi meccset
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Sajnos nemlattam a meccset, de lehet, hogy jobb is. Most néztem vissza a gólokat, hihetetlen. Pepe valószínuleg azért orult annyira a meccs vegen mint ha dontot nyertunk volna, mert ha itt tegnap kiesunk, akkor abban nyakig benne lett volna o es Illarramendi. Anno meg vmikor a 2000es évek elején Ivan Campo egy szerencsétlen hátrapasszából is hasonlóan szoptunk egy gólt, ha jól emlékszem Campo azok után nemis játszott tobbet a Realban (de javítson ki, aki jobban emlékszik, ez nem 100%). Hiába írja itt mindenki Pepe mekkora tanár, sose lesz a világ legjobb vedoje, egyszeruen technikailag kepzetlen es ilyen balfaszkodásra mindig képes. Ezt most nem ebbol az egy meccsbol vonatkoztattam le. Illarramendi meg szinten semmi, most vagy vettunk 40 millioert egy kozepes jatekost, vagy a keves jateklehetoseg miatt ilyen a jateka, nemtudom. Viszont már valamit villantania kellett volna. Megint ugy nez ki, mint Sahin esete, megvettuk, mindenki várta a megváltást, aztán meg semmi. De ami rajta is látszik, ugyanaz mint Ozilen, egyszeruen gyenge, mint a harmat, barki elnyomja, fizikailag semmi, es egy kozeppalyan, ahol utkozni kell, foleg egy KKP poszton, ott ilyen jatekosokkal nemtudom mit akarunk kezdeni. Remélem idén nyáron veszunk normális kozeppalyasokat, mert idehoztuk Casemirot meg Illarrat, aztan ezekkel a jatekosokkal a KP-n ugyanott vagyunk ahol tavaly. Sehol. Egy szerencsenk van, hogy Di Maria ittmaradt es Bale 90 miliós ára miatt a KP-ra kényszerult. Valami isteni csoda es hihetetlen véletlenek sorozata folytán pont megtalálták az ideális játékost a csapat azon posztjára.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Hummels nyilatkozta azt meccs után, hogy akkora volt a hangzavar, hogy egymás hangját alig hallották...irigylem az olyan csapatokat, ahol nem csak turisták tapsikolnak a meccseiken, itt most tényleg a 12. ember volt a közönség a Dortmundnak...nagyon szerencsések, hogy ilyen szurkolótáboruk van...fantasztikus lehetett a hangulat élőben a helyszínen 2-0 után - de még 1-0 után is hallani lehetett streamen át..
Egyébként egy ilyen gyalázatos tegnapi szereplés után Szerbiában a szurkolók bementek volna a pályára és a mezüket levetették volna a játékosokkal, annyira nem volt méltó ez a játék a címerhez...
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Emlékeim szerint a max. a 3. meccs (Barca 2-1, AtMa 2-2 és tegnap), ahol esetleg komolyabb kritika érheti emiatt; hozzátéve, hogy a Barca ellen kényszerhelyzetben voltde remélem ez a félidő felnyitotta Carlo szemét hogy a két baszk nagy nulla együtt a kp-n. bajnokságban elférnek még a kicsik ellen, de a BL-ben, nagyobbak ellen már kész életveszély. és már sokadszor játssza el hogy a rossz 11-et küldi ki a pályára (pl barca ősszel, Ramos mint vkp).

-->Nem láttam a meccset, de mi a redvásért kelll DM-mel lövetni a tizit?
No comment”Mikor legutóbb büntetőhöz jutottunk és Cristiano nem játszott, akkor is Di María lőtte, az a Xátiva elleni kupamérkőzésen volt. Nem tudom, hogy most változtatunk-e a sorrenden és esetleg ő lesz-e a harmadik vagy negyedik számú büntető lövő”.

Kb. +1Mikor odaállt, a haverom mondta,hogy ez tuti nem megy be,még a helyét is eltalálta.. Ramos odaállt volna és bepanenkázza,ennyi
Utána nagyon sima lett volna,még ezzel a felforgatottkiatökömérti kezdővel is,akkor nem lennének károgók. Legalábbis ennyi tuti nem,pedig a kezdő ugyan ilyen szar lett volna abban az esetben is,és valószínűleg a játék is![]()
Túlbiztosított középpályát akart Carlo. Remélem most rájött,hogy ez nem működik,és nem is működött eddig egyszer sem.. Hogy DM-et miért rakta ki szélre,azt talán ő maga sem tudná utólag megmagyarázni...
Jó eséllyel 1 héten belül eldől a csapat idei szezonja; ha nem nyerünk jövő héten szerdán ez a csapat onnan már szerintem nem fog tudni felállni (igazi KO lenne)Nem tudom,h fog a csapat erre a produkcióra reagálni, nyakunkon a kupadöntő is.

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Hú de gyenge "játék" volt baszki, megköszönhetik Ikernek, hogy továbbmentek!
Én nem tudom mi van ezekkel, hogy lehetnek fejben ennyire gyengék(vagy ennyire elszállva maguktól), hogy lehet, hogy ennyire nincs bennük tűz,akarat...látszik, azért, hogy nem csak az edzővel van baj, ilyen mentalitású játékosokkal bravúr lenne a 10.!
Mindenesetre remélem, hogy aki kint volt Dortmundban Madrid szurkolóként azoknak a játékosok minimum kifizetik a a következő hazai bajnokira/BL-re a jegyet, ha ezért az "élményért" nekem fizetni kellett volna..
A sorsolásnál én a Chelseat és a BM-et(ha továbbmennek) nagyon elkerülném, akkor már inkább a barca/atletico győztese...

Én nem tudom mi van ezekkel, hogy lehetnek fejben ennyire gyengék(vagy ennyire elszállva maguktól), hogy lehet, hogy ennyire nincs bennük tűz,akarat...látszik, azért, hogy nem csak az edzővel van baj, ilyen mentalitású játékosokkal bravúr lenne a 10.!
Mindenesetre remélem, hogy aki kint volt Dortmundban Madrid szurkolóként azoknak a játékosok minimum kifizetik a a következő hazai bajnokira/BL-re a jegyet, ha ezért az "élményért" nekem fizetni kellett volna..

A sorsolásnál én a Chelseat és a BM-et(ha továbbmennek) nagyon elkerülném, akkor már inkább a barca/atletico győztese...
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Tegnap óta furcsán néznek rám a szomszédok...(picit kiabáltam)
Azt hittem rossz meccset nézek.ilyen
játékot rég láttam.
Hát nem csak a Barcelonának van meg az ellenszere én úgy gondolom....
Sokszor az az érzésem,hogy annyi a játékunk,hogy előre ba...k azt majd lesz valami.
Nagyon csalódott vagyok a továbbjutás ellenére is.
Azt hittem rossz meccset nézek.ilyen

Hát nem csak a Barcelonának van meg az ellenszere én úgy gondolom....
Sokszor az az érzésem,hogy annyi a játékunk,hogy előre ba...k azt majd lesz valami.
Nagyon csalódott vagyok a továbbjutás ellenére is.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Furcsa mód nem haragszom a csapatra,mert még 2-0nál sem tudtam elhinni,hogy kieshetünk. Valahogy így lehettek vele ők is..Idegesnek ideges voltam.csabi87 írta:Annyira ideges voltam,hogy azt leírni nem lehet.
Mkhitaryan kapufájánál mondjuk felugrottam

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- kimber
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema
Ilyet inkábbadamzz írta:Ancelotti leszophat am.. . te digó kocsog...

Véleményem a meccsről: szerintem is eltaktikáztuk, ami egyrészt az edző felelőssége, mivel bedőlt vagy Kloppnak, hogy szinte már feladták a továbbjutást, vagy a játékosoknak, akik biztos mondták, hogy türelem, nem kell megszakadni, kipasszoljuk, kivédekezzük őket, és egy gólt úgyis berúgunk valahogy, aztán meg is van a továbbjutás.
Tény, hogy sokan el vannak szállva maguktól a keretben, és vannak páran, akik teljesítményük alapján sem szabadna, hogy beférjenek a csapatba. Alonsot nagyon tisztelem, de tudni kell abbahagyni, szánalmas, vagy szomorú, amikor egykoron jó játékosok így levitézlenek, mert nem tudják mikor kell továbblépni, levezetni. Ramos fejben gyenge, sokszor vét akkora hibát, amivel nagy hátrányba hozza a csapatát. Varane-t kellene már rég játszatni a helyén. Illaramendi kedves, szimpatikus srác, de nem Real szint. Még csereként sem.
Az is baj, hogy ennyire hullámzó a csapat és sok játékos teljesítménye, néha fantasztikusan játszanak, néha unottan, fásultan, lélektelenül. Rá kellene érezni, hogy mikor ki milyen lelki és fizikai állapotban van, és aki jobban akar, azt játszatni.
Kloppot egyszer én is kipróbálnám.

Ez egy nagy ...kupac volt.Annyira ideges voltam,hogy azt leírni nem lehet.
15-20 percig megint okés volt minde,onnantól meg semmi.
Én abban bízom,hogy a sérülteket valahogy összeszedik Ancelottiék,mert így nagyon nagy gáz lesz.
C.Ronaldo meg nagyon remélem hogy játszik a hétvégén,mert ha a Classico lesz az első meccse a sérülése után,akkor megint nem fog jól játszani azt lemerem fogadni...
15-20 percig megint okés volt minde,onnantól meg semmi.
Én abban bízom,hogy a sérülteket valahogy összeszedik Ancelottiék,mert így nagyon nagy gáz lesz.
C.Ronaldo meg nagyon remélem hogy játszik a hétvégén,mert ha a Classico lesz az első meccse a sérülése után,akkor megint nem fog jól játszani azt lemerem fogadni...
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A középpályás védekezés a csapat rákfenéje. Akármilyen jó legyen a védelem, ha a legutolsó spanyol kiscsapat is gond nélkül ejut a 16-osig jönni fog a gól..
Most is az első félidőben sehol nem volt a kp., szünet után összekapták magukat, rögtön jobban működött a dolog.
Most is az első félidőben sehol nem volt a kp., szünet után összekapták magukat, rögtön jobban működött a dolog.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
vagy kilövi a stadionból mint korábbankelemen.istvan írta:Ramos odaállt volna és bepanenkázza,ennyi![]()

esett az eső, vizes volt a fű, "szegény" DM megcsúszott lövéskor, sajnos nem ment be, megesik az ilyen, de hál Isten nem befolyásolt semmit = mármint továbbjutottunk.
de remélem ez a félidő felnyitotta Carlo szemét hogy a két baszk nagy nulla együtt a kp-n. bajnokságban elférnek még a kicsik ellen, de a BL-ben, nagyobbak ellen már kész életveszély. és már sokadszor játssza el hogy a rossz 11-et küldi ki a pályára (pl barca ősszel, Ramos mint vkp).
nyilatkozatokban is csak a sablon megy évek (évtized) óta. unalmas! Ne beszéljenek, hanem tegyenek is érte! 12 éve BL-trófea nélkül. Ez egy Realnál mondhatni ciki.

A Dortmund meg egy kicsit összeszedettebb a kapu előtt simán továbbmennek. annyi helyzetük volt amivel egy egész párharcot vagy több meccset is megnyerhettek volna, nem csak egy meccset! fantasztikus lehetett a hangulat élőben a helyszínen 2-0 után - de még 1-0 után is hallani lehetett streamen át.. (kár h a nagy vihar miatt percenként megállt!

FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Az a baj tényleg,h keresném én most is a pozitivumot, de úgyis tudom,h elfogjuk baszni az elődöntőket. Ezen a két meccsen még isteni mákjaink is voltak.. Nem tudom. Ugyanakkor láttam a múltheti és a két héttel ezelőtti klasszikust, és láttam,h van a csapatban potenciál de egyszerűen agyban valami nincs rendben már több éve.. Na meg az,h valami mindig közbejön a siker kapujában.. Nem tudom,h fog a csapat erre a produkcióra reagálni, nyakunkon a kupadöntő is. Ancelotti eddig elég szar döntéseket hoz nagyobb meccseken. Azt meg nekem senki ne mondja,h a játékosok maguktól kezdenek el hátul passzolgatni, meg a faszukat verni. Egyértelmű utasitás volt, csak nem tudom,h ez miért kell. Tegnap is nem egyszer 2-3 percekig tudtunk az ő(!) térfelükön is cicázni velük, nem értem minek kell hátra tenni, ahol letámadás után törvényszerűen jön a hiba. Nem értem. De, ott vagyunk a 4-ben, igy kell hozzáállni, csak rohadtul nehéz.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Ezek a játékosok soha nem tanulnak a hibáikból, kár ezt várni...már ez megy évek óta, hogy "majd a következő meccsen megmutatjuk...majd a következő körben jobbak leszünk", nekem ebből személy szerint elegem van, csak az ígérgetés, meg a sablon nyilatkozatok mennek. Egy-két kivételtől ezeket a játékosokat csak a pénz motiválja...a mez iránti tisztelet, meg a küzdés persze hiányzik. Csak üres szavak vannak évek óta.kelemen.istvan írta:
Mindegy,ez a meccs elvolt b:cens: a.. előre kell tekinteni,és tanulni a hibákból!!
De nem baj, majd a BL elődöntőbeli kiesés után mehet a facebook pózerkedés, abban viszont a legjobbak között vagyunk

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Ezt nem tudja senki,talán ő maga semKerlon írta: de mi a redvásért kelll DM-mel lövetni a tizit?

Mikor odaállt, a haverom mondta,hogy ez tuti nem megy be,még a helyét is eltalálta.. Ramos odaállt volna és bepanenkázza,ennyi

Utána nagyon sima lett volna,még ezzel a felforgatottkiatökömérti kezdővel is,akkor nem lennének károgók. Legalábbis ennyi tuti nem,pedig a kezdő ugyan ilyen szar lett volna abban az esetben is,és valószínűleg a játék is

Túlbiztosított középpályát akart Carlo. Remélem most rájött,hogy ez nem működik,és nem is működött eddig egyszer sem.. Hogy DM-et miért rakta ki szélre,azt talán ő maga sem tudná utólag megmagyarázni..

Az utolsó cserét sem értettem..értem én,hogy kell az 9. védekező szellemű játékos a pályára

Mindegy,ez a meccs elvolt b:cens: a.. előre kell tekinteni,és tanulni a hibákból!!
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Ancelotti leszophat am.. Nem látta a tavalyi 4-1-et? Mondjuk ez a meccs messze volt tőle mert sokkal jobb csapatunk van mint akkor volt,de majdnem összehoztuk nekik a továbbjutást, annyira simán indult,h a srácok elhitték, pedig az elején jól kezdtünk, a tizi után viszont a két eladott labda amiből mindkettő gól is lett, nevetséges volt. Tutira vettem a félidőben,h a legjobb esetben is 3-0 lesz és hosszabitás, meg is volt rá a helyzetük, de az mi már,h Reus meg a mikitarján lejátsza a 2 az 5-öt mi meg Isco-val Benz-el Bale-lel, nem tudjuk megjátszani a 3-3,3-4-eket? Nagyon vártam CR-t a második félidőben mert gólt kellett volna lőni ami igy is meglehetett volna de ezek aztán akartak mindent csak gólt lőni nem. Már másodszor vertük meg magunkat nagy meccsen, ez most igy belefért, de ez rohadtul nem jó irány. Hátul faszverés az nem a Real Madrid játéka te digó kocsog. De ez volt a barca ellen is 2-1-nél, 3-2-nél. Pöcsöm kivan. Am valaki még idény előtt mondta,h nem örül ancelotti érkezésének mert a milannal is azt játszotta ha megvolt az előny beállt bekkelni, talán matt mondta de hát bazdki igaza lett.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Nekem egy dolog kavarog a fejemben a meccsel kapcsolatban: ez volt az a meccs a hátralevők közül, amit el lehetett veszíteni, és el is veszítették a srácok. Fejben. Ez egyértelmű...
Nem láttam a meccset, de mi a redvásért kelll DM-mel lövetni a tizit?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Egy az egyben a tavalyi 4-1 es játékot nyomták! Nem tudom hova tenni hogy ezt meg tudták ismételni, most vagy megint félvállról vették a meccset, vagy a Dortmund B is képes Igy szét játszani a Realt! ha Lewandovski is olyan napot fog ki mint Raus akkor... nem folytatom, örüljünk hogy továbbment a csapat és ott van a 4 ben, és imádkozzunk hogy még 1 ilyen meccset ne produkáljanak,Di Maria valami eszméletlen dekoncentrált volt, és nem a kihagyott 11 ese miatt mert az benne van hogy kimarad, csak rossz megoldásai voltak, Benzema ziccerben elesik, Bale nem tudja átvenni a labdát sarkára pattan, egy kibaxott kontrát nem tudtak végig játszani ami a kis újukban van,, ez mind a koncentráció hiánya ,, hát ezen a meccsen tényleg meg lehetett őszülni , mintha nem is a Real játszott volna rá sem lehetett ismerni amerre álltak arra rúgták sokszor a labdát ,, gáz! ennél már csak tényleg jobb jöhet a Dortmundot meg elkerülni legközelebb!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Casillas:
Van jó oldala is a mérkőzésnek, megtanultuk hogy milyen szenvedni az ilyen meccseken.
Király, csak ezt minden évben át kell élnünk, nekünk szurkolóknak is, és úgy látom ezt átakarják élni a játékosok is évről évre, mert semmiből nem tanulnak.Túl sok volt benne a szenvedés, amit azt hiszem meg is érdemeltünk. Szerintem jó, ha az embernek időnként vannak ilyen élményei, hogy megjegyezze, a világon semmi sem egyszerű.
Olyan élmény kéne már, hogy kupát nyerünk, erősek vagyunk, csapatként működünk stb... sikerélmények, nem pedig kudarcok.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Jól látod, vannak gondok, ahogy minden csapatnál, még a Bayern-nél is...az a helyzet, hogy ha a Manchester holnap nem viszi véghez a világ nyolcadik csodáját Münchenben, olyan kurva erős lesz a legjobb négy(függetlenül attól ,hogy a barca vagy atma jut tovább) ,hogy ott már nem a játék tudás dönt, hanem (mint általában legtöbbször) a mentális erő, ebben viszont jelenleg a Chelseat érzem a legerősebbnek, nem csak a mai meccs miatt.Én nagyon bírom a Chelsea-t de táncoltam volna ha kiesnek. Hát nem jött össze és biztos vagyok benne ,hogy nekünk kell kiejteni őket, remélem összejön.kiki. írta:Képzelhetitek, hogy Simeone az Atletico után eljön edzősködni a Realhoz...Egy hónapja még Ancelotti - Zidane kettös volt az Isten, aztán jött a Barca elleni zakó (Barcásként mondom hogy 2-1nél simán lezárhattátok volna a meccset, és azzal együtt a bajnokságot), majd egy Sevilla elleni zakó, ahol az ellenfél két helyzetből lőtt két gólt. Botrány volt a mai meccs, de a továbbjutás megvan. Az összes BL győztesnek van egy ilyen meccse legalább az egyenes kieséses szakaszban.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams