-gyengék vagyunk fejben
-baromi beképzeltek
-gyenge középpálya
Meg teljesen kifacsartak.
Ideje lenne végre magukba nézni, mert
EZ, ahogy a tavalyi Galatasaray elleni visszavágó is a
világ szégyene volt --> teljesen egyértelmű, hogy semmit tanultak a múltbéli hibákból, képtelenek rá (a lefújás utáni örömködős képek ismét magukért beszéltek) --> ezáltal nyugodtan kijelenthető, hogy
idén se vagyunk semmivel sem jobbak, mint 1-2 évvel korábban (ami meg előtte volt 10 évig hagyjuk is inkább)!
Nem tudom Ancelotti mennyire ludas a motiválásban, ő lehet hogy elmondja a magáét, csak a srácok szarnak rá... Csak akkor nem értem miért magasztalják az egekig, hogy ilyen jó edző, nagyon jó ember is, viszont közben leszarják amit mond?
Vagy tényleg nem elég tökös, és nem tudja rendesen feltüzelni a srácokat 1-1 ilyen meccs előtt.
Nem akarom és nem is fogom védeni, de ebben szerintem nem Carlo a ludas (a büntetőig megint semmi gáz nem volt), ez itt már bőven a játékosok felelőssége, főleg, hogy profiknak merik nevezni magukat --> ne legyünk álszentek, nem "idei betegségről" van szó!
Ilyen szempontból egy Klopp kaliberű edző kéne,
Volt itt már Capello, Mourinho is ....

Mondjuk tény, hogy Klopp focizni is szeret a csapataival.
Akárki akármit mond, azért banyek, szerintetek ezek az orbitális hibák Carlóé? DM 11-t rontott, Illara és Pepe passza!
Kb. erről van szó!

Megvárom a meccs utáni nyilatkozatokat, hátha választ kapunk az eredeti elképzelésekre és arra, hogy Di María hogyan állhatott a 11-esnél a labda mögé (egyébként szerintem az argentin kérte el a srácoktól), amikor 5 biztosabb tizi lövő is ott volt a pályán Bale, Benzema, Xabi, Modric, S. Ramos személyében???
Chelsea-Real? Elég sanszos ...