Értékeld a legutóbbi meccset
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Nekem egy dolog kavarog a fejemben a meccsel kapcsolatban: ez volt az a meccs a hátralevők közül, amit el lehetett veszíteni, és el is veszítették a srácok. Fejben. Ez egyértelmű...
Nem láttam a meccset, de mi a redvásért kelll DM-mel lövetni a tizit?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egy az egyben a tavalyi 4-1 es játékot nyomták! Nem tudom hova tenni hogy ezt meg tudták ismételni, most vagy megint félvállról vették a meccset, vagy a Dortmund B is képes Igy szét játszani a Realt! ha Lewandovski is olyan napot fog ki mint Raus akkor... nem folytatom, örüljünk hogy továbbment a csapat és ott van a 4 ben, és imádkozzunk hogy még 1 ilyen meccset ne produkáljanak,Di Maria valami eszméletlen dekoncentrált volt, és nem a kihagyott 11 ese miatt mert az benne van hogy kimarad, csak rossz megoldásai voltak, Benzema ziccerben elesik, Bale nem tudja átvenni a labdát sarkára pattan, egy kibaxott kontrát nem tudtak végig játszani ami a kis újukban van,, ez mind a koncentráció hiánya ,, hát ezen a meccsen tényleg meg lehetett őszülni , mintha nem is a Real játszott volna rá sem lehetett ismerni amerre álltak arra rúgták sokszor a labdát ,, gáz! ennél már csak tényleg jobb jöhet a Dortmundot meg elkerülni legközelebb!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Casillas:
Van jó oldala is a mérkőzésnek, megtanultuk hogy milyen szenvedni az ilyen meccseken.
Király, csak ezt minden évben át kell élnünk, nekünk szurkolóknak is, és úgy látom ezt átakarják élni a játékosok is évről évre, mert semmiből nem tanulnak.Túl sok volt benne a szenvedés, amit azt hiszem meg is érdemeltünk. Szerintem jó, ha az embernek időnként vannak ilyen élményei, hogy megjegyezze, a világon semmi sem egyszerű.
Olyan élmény kéne már, hogy kupát nyerünk, erősek vagyunk, csapatként működünk stb... sikerélmények, nem pedig kudarcok.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Jól látod, vannak gondok, ahogy minden csapatnál, még a Bayern-nél is...az a helyzet, hogy ha a Manchester holnap nem viszi véghez a világ nyolcadik csodáját Münchenben, olyan kurva erős lesz a legjobb négy(függetlenül attól ,hogy a barca vagy atma jut tovább) ,hogy ott már nem a játék tudás dönt, hanem (mint általában legtöbbször) a mentális erő, ebben viszont jelenleg a Chelseat érzem a legerősebbnek, nem csak a mai meccs miatt.Én nagyon bírom a Chelsea-t de táncoltam volna ha kiesnek. Hát nem jött össze és biztos vagyok benne ,hogy nekünk kell kiejteni őket, remélem összejön.kiki. írta:Képzelhetitek, hogy Simeone az Atletico után eljön edzősködni a Realhoz...Egy hónapja még Ancelotti - Zidane kettös volt az Isten, aztán jött a Barca elleni zakó (Barcásként mondom hogy 2-1nél simán lezárhattátok volna a meccset, és azzal együtt a bajnokságot), majd egy Sevilla elleni zakó, ahol az ellenfél két helyzetből lőtt két gólt. Botrány volt a mai meccs, de a továbbjutás megvan. Az összes BL győztesnek van egy ilyen meccse legalább az egyenes kieséses szakaszban.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Képzelhetitek, hogy Simeone az Atletico után eljön edzősködni a Realhoz...
Egy hónapja még Ancelotti - Zidane kettös volt az Isten, aztán jött a Barca elleni zakó (Barcásként mondom hogy 2-1nél simán lezárhattátok volna a meccset, és azzal együtt a bajnokságot), majd egy Sevilla elleni zakó, ahol az ellenfél két helyzetből lőtt két gólt. Botrány volt a mai meccs, de a továbbjutás megvan. Az összes BL győztesnek van egy ilyen meccse legalább az egyenes kieséses szakaszban.

-
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
Isztambulban rúgtunk gólt, és próbáltunk támadni is, nem állandóan hátrafelé passzoltunk. Ez a mai teljesítmény annál SOKKAL rosszabb volt.madridronie írta:mert EZ, ahogy a tavalyi Galatasaray elleni visszavágó is a világ szégyene volt
Lehet, de Klopp még csak Németországban volt edző (két csapatnál, ráadásul a Mainz-al kiesett, és nem volt képes feljutni), nem lehet tudni, mire lenne képes a Real Madridnál.Sierra írta:Úgy gondoltam, hogy habitusra. Klopp igazi fanatikus, nagyobb mint a másik kettő, ráadásul Mourinho inkább a médiának játssza az agyát szerintem.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Régebben Mourinho is olyan volt mint Klopp, legalábbis én ezt láttam anno. Rengeteget dolgozott a pálya mellett, tényleg együtt élt a csapatával, de nálunk már ennek semmi jelét nem láttam. Ült, írogatott, és nagyjából ennyi. Majd a sajtónak kifejezte a nemtetszését.Sierra írta:Úgy gondoltam, hogy habitusra. Klopp igazi fanatikus, nagyobb mint a másik kettő, ráadásul Mourinho inkább a médiának játssza az agyát szerintem.madridronie írta:Volt itt már Capello, Mourinho is ....Mondjuk tény, hogy Klopp focizni is szeret a csapataival.
![]()
Klopp, Simeone, féle edző kell nekünk, majd...
Carlo csak dolgozzon, jó lesz ez. Még bármi lehet idén.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Úgy gondoltam, hogy habitusra. Klopp igazi fanatikus, nagyobb mint a másik kettő, ráadásul Mourinho inkább a médiának játssza az agyát szerintem.madridronie írta:Volt itt már Capello, Mourinho is ....Mondjuk tény, hogy Klopp focizni is szeret a csapataival.
![]()
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Ideje lenne végre magukba nézni, mert EZ, ahogy a tavalyi Galatasaray elleni visszavágó is a világ szégyene volt --> teljesen egyértelmű, hogy semmit tanultak a múltbéli hibákból, képtelenek rá (a lefújás utáni örömködős képek ismét magukért beszéltek) --> ezáltal nyugodtan kijelenthető, hogy idén se vagyunk semmivel sem jobbak, mint 1-2 évvel korábban (ami meg előtte volt 10 évig hagyjuk is inkább)!-gyengék vagyunk fejben
-baromi beképzeltek
-gyenge középpálya
Meg teljesen kifacsartak.

Nem akarom és nem is fogom védeni, de ebben szerintem nem Carlo a ludas (a büntetőig megint semmi gáz nem volt), ez itt már bőven a játékosok felelőssége, főleg, hogy profiknak merik nevezni magukat --> ne legyünk álszentek, nem "idei betegségről" van szó!Nem tudom Ancelotti mennyire ludas a motiválásban, ő lehet hogy elmondja a magáét, csak a srácok szarnak rá... Csak akkor nem értem miért magasztalják az egekig, hogy ilyen jó edző, nagyon jó ember is, viszont közben leszarják amit mond?
Vagy tényleg nem elég tökös, és nem tudja rendesen feltüzelni a srácokat 1-1 ilyen meccs előtt.

Volt itt már Capello, Mourinho is ....Ilyen szempontból egy Klopp kaliberű edző kéne,

Kb. erről van szó!Akárki akármit mond, azért banyek, szerintetek ezek az orbitális hibák Carlóé? DM 11-t rontott, Illara és Pepe passza!

Chelsea-Real? Elég sanszos ...

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
így visszanézve még óriás szerencsénk is volt, mert a 2- gólnál ramos a gólvonalon kézzel lábbal kapált, ha ott beleakad a kezébe, akkor 11-es és piros lap. na az onnan szép lett volna. rémálom volt ez a meccs.
- Ramioli
Főleg ha továbbmegy a bayern:) még az sem 100 százalék, én Unitedet szeretném a 4 között, bayern sincs nagy formában , középpályán Matinez , Bastian, Shakiri off ,, és az elő 2 kulcsember,, lehet ott még bármi, azzal együtt persze hogy a bayern az esélyes,, de a mu mostanában összeszedte magát,El Unico írta:Ja es Nemetorszagban tovabbra is remek statisztikakkal rendelkezunk...
Amilyen szerencsesek vagyunk,ismet nemet csapatot kapunk... ki fogad velem?
Chelseat szeretnek... de nagyon.
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
jahm még jó, hogy olvasod a kommenteket is mielőtt írsz, leírtam, hogy már tök mindegy, alapból októberben nem kellett volna előjönni ekkora marhasággal, az nem stabilitás, hogy megverjük a kiscsapatokat, ami miatt maradt a 433KAG írta:Persze a szezon utolsó 10-12 meccsére csináljunk már egy új taktikát, amikor ez sem teljesen tiszta mindenki számára a csapatból
4231 nem ment 1 hónapig, váltsunk 433ra, nem megy fél éven át, de azért maradjon ez
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Amúgy ja, évek óta stabil teljesítményt hoz abban a fos Sevillában, sokszoros válogatott, de ők inkább hoztak egy majdnem 0 kilométeres Illarramendit vicc összegért.zalkrisz írta:utkoznak a spanyol ligában, mint Rakitic,
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Ha fele ekkora akarat és küzdőszellem lenne a csapatunkban, mint a Dortmundban akkor összetenném a két kezem és még egyszer mondom C csapattal tolták.ziro4vr írta: reus szopatott, a többiek kűzdöttek, inkább.
nem mintha ez felmentené a csapatot
- Ramioli
Szégyen nem szégyen ez már nem számIt itt az számIt ki van a 4 között! más meccs jön más csapat más pálya más focicipő más nap hiba lenne már most leIrni ez a játék nem lesz elég, mert ez már elmúlt , Dortmund a játék képe alapján megérdemelt volna egy hosszabItást ezt el kell ismerni,, de csak volna,, fociban nincsen olyan hogy ha meg volna,, örülni kell ott van a csapat a 4 között egy hIg f,,oss játékkal rengeteg gyenge teljesItménnyel! a Dortmundnak meg gratula! le a kalappal!!!
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Rohadt szánalmas ami Madridban folyik... Hihetetlen, hogy innen a fotel elől, kisgyerek laptoppal a kezében képes megmondani mit kéne tenni, ott még sem látják. Hányadszor esünk bele ugyanabba a hibába, hogy egy felforgatott kerettel megyünk ki és visszaállunk?? Unom az egészet, megvan Di Maria helye, de nem, most feltesszük előre. Ráadásul őt teszem oda tizenegyest rúgni.. az észlényt... Vannak jó meccsei, de a gondolkodás nem az erőssége. Ennyi erővel Ramos is rúghatta volna, iq-ban versenyezhetnek egymással.
Illaramendi.. szerintem már leírtam párszor.. én nem láttam őt játszani Madrid előtt, de mi fogta meg a vezetőket ebben a srácban? Ez semmi, ez egy tucat, ezt bárki lehozza még a másodosztályból is. Ez nem túlzás.
Benzema, nem akarok vitát nyitni, mert nem jövök ki jól belőle.. Majd meglátjuk mi lesz a nyáron, Suárez kéne, de nem prioritás. Modric mellé kell két játékos aki tud futni és védekezni, mert Modric meghal minden meccsen így. Olyan játékosok futkoznak a spanyol ligában, mint Rakitic, vagy itt volt Navas, de inkább elhoztuk Bale-t és Illarat..
Imádom ezt a klubot, nem is az eredményekkel van bajom, hanem a balfaszságokkal... nem posztra igazolunk, bután cserélünk, motiválatlan játszunk, felforgatjuk a kezdőt mikor nem kéne és nagy az arc...
BL-ben bármi lehet, 4 között vagyunk, itt már a szerencse is eldöntheti a javunkra, de komoly változások kellenek... hozzáállásban mindenképp. Továbbra is úgy érzem 1-2 játékos nagyobbnak képzeli magát a klubnál, ez így nem jó, nagyon nem. Ha csak negyed annyi alázat lenne mindenkiben, mint Ronaldoban, Modricban már jók lennék.. Be kell húzni azt a 10.-et, elnézve a negyeddöntő eddigi meccseit tényleg bármi lehet.. bármi..
Illaramendi.. szerintem már leírtam párszor.. én nem láttam őt játszani Madrid előtt, de mi fogta meg a vezetőket ebben a srácban? Ez semmi, ez egy tucat, ezt bárki lehozza még a másodosztályból is. Ez nem túlzás.
Benzema, nem akarok vitát nyitni, mert nem jövök ki jól belőle.. Majd meglátjuk mi lesz a nyáron, Suárez kéne, de nem prioritás. Modric mellé kell két játékos aki tud futni és védekezni, mert Modric meghal minden meccsen így. Olyan játékosok futkoznak a spanyol ligában, mint Rakitic, vagy itt volt Navas, de inkább elhoztuk Bale-t és Illarat..
Imádom ezt a klubot, nem is az eredményekkel van bajom, hanem a balfaszságokkal... nem posztra igazolunk, bután cserélünk, motiválatlan játszunk, felforgatjuk a kezdőt mikor nem kéne és nagy az arc...
BL-ben bármi lehet, 4 között vagyunk, itt már a szerencse is eldöntheti a javunkra, de komoly változások kellenek... hozzáállásban mindenképp. Továbbra is úgy érzem 1-2 játékos nagyobbnak képzeli magát a klubnál, ez így nem jó, nagyon nem. Ha csak negyed annyi alázat lenne mindenkiben, mint Ronaldoban, Modricban már jók lennék.. Be kell húzni azt a 10.-et, elnézve a negyeddöntő eddigi meccseit tényleg bármi lehet.. bármi..
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Tibi, tök igazad van! Bár...xar volt a meccsen a teljesítményünk? Nem kicsit.
Sajnos CA volt, akit leginkább beszopattak a friccek a nyilatkozataikkal. Ő már elhitte, hogy továbbmentünk. Úgy volt vele, húzzuk ki a 90t, azt majd lesz vmi. Miért gondolom? Játszott DM, aki szerintem még egy normálisat sem tud fingani a gyomorrontása után. 48 óra alatt 3kg-t fogyott! Ez a piszkafa srác! Hát milyen kondija lehet neki?
Játszott Illara, pedig a 7végén egy feszült meccset nyomott a saját szempontjából. Benzemát úgy magára hagyta mint a sicc!
Akárki akármit mond, azért banyek, szerintetek ezek az orbitális hibák Carlóé? DM 11-t rontott, Illara és Pepe passza! Ez nem igazán van benne a pakliban! Max. ha ilyen a hozzáállás. Erről bár ő tehet, de ez már nem az a szint, ahol ilyen helyzetekben motiválni kell(ene)!
Amúgy én sem hinném, hogy külső segítség nélkül, önerőből meg lenne a 10.!
Sajnos CA volt, akit leginkább beszopattak a friccek a nyilatkozataikkal. Ő már elhitte, hogy továbbmentünk. Úgy volt vele, húzzuk ki a 90t, azt majd lesz vmi. Miért gondolom? Játszott DM, aki szerintem még egy normálisat sem tud fingani a gyomorrontása után. 48 óra alatt 3kg-t fogyott! Ez a piszkafa srác! Hát milyen kondija lehet neki?
Játszott Illara, pedig a 7végén egy feszült meccset nyomott a saját szempontjából. Benzemát úgy magára hagyta mint a sicc!
Akárki akármit mond, azért banyek, szerintetek ezek az orbitális hibák Carlóé? DM 11-t rontott, Illara és Pepe passza! Ez nem igazán van benne a pakliban! Max. ha ilyen a hozzáállás. Erről bár ő tehet, de ez már nem az a szint, ahol ilyen helyzetekben motiválni kell(ene)!
Amúgy én sem hinném, hogy külső segítség nélkül, önerőből meg lenne a 10.!

"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Persze a szezon utolsó 10-12 meccsére csináljunk már egy új taktikát, amikor ez sem teljesen tiszta mindenki számára a csapatbólakkor csak 1 kutyaütő lenne, nem bonyolult a dolog, 4231 Alonso/Di Maria/Illarra- Modric-Isco
Most így sokszor kettő van a rotáció miatt, sérülések miatt.

ZIDANE