HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. április 8., kedd 23:33
Rohadt szánalmas ami Madridban folyik... Hihetetlen, hogy innen a fotel elől, kisgyerek laptoppal a kezében képes megmondani mit kéne tenni, ott még sem látják. Hányadszor esünk bele ugyanabba a hibába, hogy egy felforgatott kerettel megyünk ki és visszaállunk?? Unom az egészet, megvan Di Maria helye, de nem, most feltesszük előre. Ráadásul őt teszem oda tizenegyest rúgni.. az észlényt... Vannak jó meccsei, de a gondolkodás nem az erőssége. Ennyi erővel Ramos is rúghatta volna, iq-ban versenyezhetnek egymással.
Illaramendi.. szerintem már leírtam párszor.. én nem láttam őt játszani Madrid előtt, de mi fogta meg a vezetőket ebben a srácban? Ez semmi, ez egy tucat, ezt bárki lehozza még a másodosztályból is. Ez nem túlzás.
Benzema, nem akarok vitát nyitni, mert nem jövök ki jól belőle.. Majd meglátjuk mi lesz a nyáron, Suárez kéne, de nem prioritás. Modric mellé kell két játékos aki tud futni és védekezni, mert Modric meghal minden meccsen így. Olyan játékosok futkoznak a spanyol ligában, mint Rakitic, vagy itt volt Navas, de inkább elhoztuk Bale-t és Illarat..
Imádom ezt a klubot, nem is az eredményekkel van bajom, hanem a balfaszságokkal... nem posztra igazolunk, bután cserélünk, motiválatlan játszunk, felforgatjuk a kezdőt mikor nem kéne és nagy az arc...
BL-ben bármi lehet, 4 között vagyunk, itt már a szerencse is eldöntheti a javunkra, de komoly változások kellenek... hozzáállásban mindenképp. Továbbra is úgy érzem 1-2 játékos nagyobbnak képzeli magát a klubnál, ez így nem jó, nagyon nem. Ha csak negyed annyi alázat lenne mindenkiben, mint Ronaldoban, Modricban már jók lennék.. Be kell húzni azt a 10.-et, elnézve a negyeddöntő eddigi meccseit tényleg bármi lehet.. bármi..