Bajnokok Ligája
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
ez a chelsea hihetetlen amúgy..egyértelmű volt, hogy egy lecsorgóval megcsinálják..és az univerzumban is keletkezett egy fekete lyuk, a 3 fogalmatlan ék egyszerre volt a pályán

Nem illik.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Jöhet a Chelsea-Real Madrid meccs

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
illarra, xabi, ezek ketten nem léphetnek egyszerre pályára..NEM
Pepe, Ramos nagy téttel bíró meccsen sajnos ez rájuk is igaz..kupadöntőben kell Varane
Pepe, Ramos nagy téttel bíró meccsen sajnos ez rájuk is igaz..kupadöntőben kell Varane
Nem illik.
- ikarus93
Akkor
Real,Chelsea,Bayern?,Barca? 4-es
Hát ilyen teljesítménnyel nem fogunk BL-t nyerni...
Real,Chelsea,Bayern?,Barca? 4-es
Hát ilyen teljesítménnyel nem fogunk BL-t nyerni...
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
A Chelsea hatalmasat kűzdött a meccsen, kb mint amit a Dortmund. totál megérdemelték.
Ez A Mou-effect! Sokan, kb mindenhol leírták őket, de megmutatták! Grat nekik!
2 éve is leírták őket a Napoli ellen, ott is megcsinálták 3-1-ről.
Ez A Mou-effect! Sokan, kb mindenhol leírták őket, de megmutatták! Grat nekik!

2 éve is leírták őket a Napoli ellen, ott is megcsinálták 3-1-ről.
+1 (Illarra, Xabi párossal kezdeném)Sierra írta:Én konkrétan a fele csapatot kibasznám a picsába, és nem a képességeik miatt.

FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
Én konkrétan a fele csapatot kibasznám a picsába, és nem a képességeik miatt.realistahuni írta:Csak annyival kommentálnám ezt a meccset meg úgy en bloc az egész egész csapatot: vesztes mentalitás
Sajnos ahhoz, hogy egy problémát meg lehessen oldani először a gyökerétől kellene eltávolítani a "gyomot".
Értse mindenki ahogy akarja, és vonja le a következtetéseket.
Jóccakát.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Csak annyival kommentálnám ezt a meccset meg úgy en bloc az egész egész csapatot: vesztes mentalitás
Sajnos ahhoz, hogy egy problémát meg lehessen oldani először a gyökerétől kellene eltávolítani a "gyomot".
Jóccakát.
Jóccakát.
utálom ha igazam van, de mégjobban utálom, hogy mindenki látta, hogy a 2 vkp nem lesz jó és ott nem, ez miért van?
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Huhh hát forró volt a pite, az biztos. Ennyire talán még nem voltam mérges a csapatra és Ancelottira, mint most.
A Chelsea meg... már a múlthéten mondtam, hogy megnyerik a meccset 2-0-ra és továbbjutnak. A haveroknak is mondtam, nem hittek nekem. Még jó, hogy fogadtam valakivel egy 500-asban.
A Chelsea meg... már a múlthéten mondtam, hogy megnyerik a meccset 2-0-ra és továbbjutnak. A haveroknak is mondtam, nem hittek nekem. Még jó, hogy fogadtam valakivel egy 500-asban.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mondtam, hogy behúzzák. :Đ
Basszameg a cselszki csak bemákolja a végén.
Nem hiszem el.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha lezárom a megy a meccs topicot az nem véletlenül van és nem azt jelenti, hogy egy másikba kell folytatni. Kis türelem csodákra képes ilyenkor.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
ronaldo kell.
illarra helyett és a helyére kell dm.
pepenek szólhatna valaki hogy nem ölik meg ebben a stadionban, kicsit játszhatna nyugodtabban mert amit megitn művel az világ szégyene. nevetséges hogy leblokkol ezen a pályán.
ronaldo kell, muszáj. ha játékban nem is tud hozzátenni de ő a vezér, most is ő ott mutogat hogy pörögjetek ancelotti meg csak ott ül. meg amúgy is rá mindig két embernek kell figyelni és ahogy egyre jobban megy az idő ők jobban jönnek majd és több terület lesz.
ha innen nem csináljuk meg, akkor bontsuk le a bernabeut a signal iduna park elé meg pepenek vmi aranyszobrot kéne már állítani, mert zsinórban két évben hozza nekik a továbbjutást.
illarra helyett és a helyére kell dm.
pepenek szólhatna valaki hogy nem ölik meg ebben a stadionban, kicsit játszhatna nyugodtabban mert amit megitn művel az világ szégyene. nevetséges hogy leblokkol ezen a pályán.
ronaldo kell, muszáj. ha játékban nem is tud hozzátenni de ő a vezér, most is ő ott mutogat hogy pörögjetek ancelotti meg csak ott ül. meg amúgy is rá mindig két embernek kell figyelni és ahogy egyre jobban megy az idő ők jobban jönnek majd és több terület lesz.
ha innen nem csináljuk meg, akkor bontsuk le a bernabeut a signal iduna park elé meg pepenek vmi aranyszobrot kéne már állítani, mert zsinórban két évben hozza nekik a továbbjutást.
- ikarus93
Meglesz a továbbjutás szerintem, de hogy 10. nem lesz meg idén fogadni mernék rá!
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
Szerintem erről kérdezd meg AC véleményétRemy írta:Mit kell eldönteni? Ha 3-0-ról képesek vagyunk elbaszni, BÁRMILYEN CSAPATTAL, akkor le is bonthatjuk a stadiont...Banán írta:REAL MADRID XI: Casillas; Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrão; Modric, Alonso, Illarra; Bale, Benzema, Di Maria
Nem értek egyet a 2 védekező kp-vel, el kéne dönteni és kész, DM vissza, Isco be

- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
szerintem teljesen rendben van.REAL MADRID XI: Casillas; Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrão; Modric, Alonso, Illarra; Bale, Benzema, Di Maria
------------------------------------------casillas---------------------------------------------------
----------------carvajal----------pepe-----------------ramos------------coentrao----------
-------------------------------------alonso--------------illara-------------------------------
------------------------------------------------modric----------------------------------------------
-----------------di maria----------------------benzema-----------------------------bale--------
gondolom így fogunk felállni, azaz 4-2-1-3 -ban. di maria ismét szélső lesz... hát nem tudom mit várhatunk tőle

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mit kell eldönteni? Ha 3-0-ról képesek vagyunk elbaszni, BÁRMILYEN CSAPATTAL, akkor le is bonthatjuk a stadiont...Banán írta:REAL MADRID XI: Casillas; Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrão; Modric, Alonso, Illarra; Bale, Benzema, Di Maria
Nem értek egyet a 2 védekező kp-vel, el kéne dönteni és kész, DM vissza, Isco be

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
REAL MADRID XI: Casillas; Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrão; Modric, Alonso, Illarra; Bale, Benzema, Di Maria
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Egy az egyben adom. ez a Dortmund nem lehet gond. Több, mint a fél kezdő sérült (kb egész évben), vagy alig játszott valamit idén. Az is nagy csoda (és baromira megsüvegelendő és tisztelendő), hogy itt vannak, állnak a kupában meg harcolnak a bajnokságban is.Géci írta:Majd az este eldönti milyen lesz a meccs, de én személy szerint nem tudom elképzelni, hogy egy több sebből vérző csapat megszorongasson minket Lewa ide vagy oda... Ha igen az ránk nézve szégyen.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Pedig elfogultság nélkül merem állítani, hogy van ekkora különbség. Főleg ha azt is nézzük, hogy Kehl nincs eltiltás miatt, de ezen felül Sahin se fog elvileg játszani, mert ő is sérüléssel bajlódik. A kapus sincs teljesen rendben. Egy ilyen szinten gyengélkedő csapat ellen szerintem a 3-1 ide nem egy elszállt eredmény. Még az sem lepne meg, ha nem kapnánk gólt, elnézve Pepe formáját. Nálunk lesz DM ami borzasztó nagy plusz lesz. Majd az este eldönti milyen lesz a meccs, de én személy szerint nem tudom elképzelni, hogy egy több sebből vérző csapat megszorongasson minket Lewa ide vagy oda... Ha igen az ránk nézve szégyen.hunmadridista írta:Én ekkora különbséget nem várok a meccsen...szerintem egy vereség is benne van a pakliban. A lényeg, hogy gólt kell mindenáron szerezni...valamint azt elkerülni, hogy az első 15-20 percben betaláljanak, mert akkor a közönségük bele fogja hajszolni őket a lehetetlenbe...Géci írta:Kezdetekbe szerintem nyomást fogunk rájuk gyakorolni egy gólért, ha ez nem jön be szarra kontrázzuk őket. Egyik sem jó nekik. Nem mondom, hogy nem kapunk gólt. Szerintem 3-1-re nyerünk...