kezdünk jobban játszani letámadás ellen
Azért ezt nem mondanám. Az első félidőben kurvára nem tudtunk semmit kezdeni ellene. Akkor fordult meg minden, miután vezetést szereztünk, és amikor Bale átmehetett a bal oldalra, és olyan szinten feljavult, hogy én megadtam neki mára a MOM címet. Már egy ideje az jár a fejemben, hogy ki kéne próbálni azt, hogy Isco bal, Benz közép, CR jobb oldal, így kombinatívabbá téve a csapatot, ha Bale nem javul fel, de amit ma leművelt azzal nagyon meg voltam elégedve (nyilván ebben közrejátszik az elmúlt meccsek gyengélkedése is). CR is talán hasznosabb lenne jobb oldalon összjátékban, anno még Pelle alatt játszott jobb oldalon, és akkor a teljesítményével meg voltam elégedve. Ezzel egyszerre húznák szét a pályát teret nyitva DM-nek és Modricnak, és sokkal könnyebben tudnánk az ellenfél védelme mögé kerülni. A beadásokra meg ott van Benzema és Dm érkezőnek, Benzema amúgy is kezd feljavulni eredményességben, lehet előléphetne első számú gólfelelőssé.
Iscot én ma megvédeném, az első félidőben ő volt az egyetlen, aki nem félt cselt bevállalni a Sociedadi védőfal előtt, ennek köszönhetően sokat hibázott, de sokáig ő volt az egyetlen, akiben benne volt egy olyan húzás, amivel meccset nyerhetünk. De egyedüli próbálkozóként baromira kevés volt, az első félidőben Bale és Benzema is azonnal szabadult a labdától, amint lehetőségük volt rá. Ez tőlük kevés, nekik fel folyosót nyitni, csellel létszámfölényt és tempóelőnyt kiharcolni, ha csak alibiznek, akkor nem fogunk tudni ilyen védelmeket feltörni.
Összességében elégedett vagyok, a meccset megnyertük, meg is érdemeltük a győzelmet. Jobb játékot ma nem várhattunk, kihoztuk a meccsből a maximumot. Az első két gólt megköszönhetjük a Sociedadnak, de mi legalább nem a bírónak köszönhetjük a győzelmet, mint az FC Penalona.