Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
tubatibi

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 8., kedd 23:00

Ez a két baszk, én bírom meg imádom Sir Xabit, de ő már nem kezdőszint. Főleg nem a fiatal gyenge klónjával. :roll:
Kell Modric mellé két vérbeli kp-s jöjjön Kroos és Pogba. :coffee: Legyen már végre egy gyors középpályánk, ne traktorok játszanak ott. :(

Varane újból lehetne kezdő, mert a végén tiplizni fog. :ike:
Szánalmas produkció, lefociztak minket, akár 4,5-0 is lehetett volna oda. Még a 11-est se tudjuk bevágni?
De még az arcból se fognak visszavenni, pedig mostmár harcolni kéne és KÜZDENI azért a kibebaszott BL-ért és kupáért. :-@ :-@ :-@

Kíváncsi lennék, hogy egy Klopp , Simeone kaliberű edző mit csinálna. Bár az igaz, hogy ezeknek akkora arcuk van, hogy még arról is magasról tennének. :)
Inkább jöjjenek küzdeni akaró játékosok a csapatba, mintsem ilyen elkényesztetett anyám asszony katonái. :shutup:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. április 8., kedd 22:58

Matt009 írta:
Sierra írta:Tiszta szégyen ez az egész.
Nem tudom mit hoz a jövő, milyen irányba akarunk fejlődni, de ez rohadtul nem jó irány, és nem tudom mi kéne, hogy végre tényleg egy olyan csapatot láthassunk, amilyenre évek óta vágyunk.
2 hete még röhögtél rajtam, hogy ilyeneket írok. Hol marad az optimizmus SIerra?
Két hete kicsit másképp állt a zászló. :) De az a kettő inkább 3-4.
30 veretlen meccs, kupadöntő az Atléticot lesimázva, 4 illetve 3 pont előny a bajnokságban, 1-6 a Schalke ellen, persze hogy optimistán álltam hozzá, hogy na majd most megmutatjuk. De ahhoz képest kicsit (nagyon) szarul alakultak (alakulnak) a dolgok, szóval ezért. :)

TBone
Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC

HozzászólásSzerző: TBone » 2014. április 8., kedd 22:58

elmentünk a ruhr vidékre 3-0 után, h mi vagyunk a janik, seggbedugott kézzel is lehozzuk majd a meccset simán. ehelyett kihagyunk egy büntetőt, majd rúgatunk velük két gólt (mert a gólok előtt mi hibáztunk hatalmasakat), azon kívül pedig rúghattak volna még kb 4et, ha iker nem véd így. támadószekció 0. dupla nulla volt ma. kabaré, elment kb 2 gólhelyzet azon, hogy nem tudjuk átvenni a labdát. ha ki is alakulhatott volna valami elől, mindig egyedül akartuk megoldani. azért szerezhettünk volna gólt, de weidenfeller is hozta a jó formát.
xabi alonso lassúsága a bl legjobb 8 csapata közé továbbra sem fér már bele (igazából a legjobb 16ba se, csak jól jártunk a gyenge schalkéval)
az elején említett hozzáállásbeli problémán pedig az edzőnek kell tudni segíteni. nagy meccseken sajnos eddig ezt nem nagyon láttuk, a kupadöntő érdekes lesz így. :|

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. április 8., kedd 22:57

Dupla D írta:nem vonnék le túlzott következtetéseket a meccsből.
a gond hogy ez már a sokadik ilyen volt...

és sajnos nagyon igaz az h beképzeltek vagyunk. Legalábbis jópáran. Főleg Ramos, de nyugodtan meg lehet kövezni. És sajnos neki szava is van az öltözőben...

Carlo teljesítményére meg szavak sincsenek
egész évben
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. április 8., kedd 22:56

ancelotti egy óriási fogyatékos.

felküld egy ilyen felállást egy ilyen mentalitással...

egyetlen dolgára tudom azt mondani, hogy nagy ötlet volt, és az di maria kkp-ként játszatása, de most azért csak be rakta a támadóhármasba, hogy az a 2 gyökkettő világfogalmatlana összeállhasson ismét.

varane a padon, dm 11eseket lövöldöz... benzema meg elesik amikor egymagában vihetné a kapura. de mind1, ma úgysem lőtte volna be az fix.

bale is nevetséges foshalmaz volt.

mondanám, hogy szégyenlem magamat a sok nímand helyett, mert ők nyugodt lélekkel fognak lefeküdni, de őszintén, ez a csapat még annyit sem érdemel.

szerk: gondoljatok bele mi lett volna ha a két szerencsétlen mellett modric helyett khedira lett volna a 3. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: asszem most hogy ebbe belegondoltam ma már nem fogok tudni aludni :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boky 2014. április 8., kedd 23:00-kor.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. április 8., kedd 22:56

Nem tudom Ancelotti mennyire ludas a motiválásban, ő lehet hogy elmondja a magáét, csak a srácok szarnak rá... Csak akkor nem értem miért magasztalják az egekig, hogy ilyen jó edző, nagyon jó ember is, viszont közben leszarják amit mond?
Vagy tényleg nem elég tökös, és nem tudja rendesen feltüzelni a srácokat 1-1 ilyen meccs előtt.
Ilyen szempontból egy Klopp kaliberű edző kéne, na az tudna intézni szavakat a srácokhoz. Bár lehet azt is leszarnák ezek a pénzéhez beképzelt kis faszok.

És azért Kloppot írom, mert ma olvastam egy rövid interjút Bajner Bálint főszereplésével, aki szépen felvázolta mik is az alapvető problémák a magyar fociban. Na és akkor ugye szóba került Klopp.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 8., kedd 22:55

Egyebkent aki szerint nem Di Maria volt a leggyengebb,az nem tudom mit nezett ma... kihagyott egy tizenegyest,mindenhova passzolta a labdat csak feher mezeshez nem,nulla szerelesi kiseret,rossz beadasok,rossz megoldasok tomkelege... rosszabb volt mint Illarramendi. Nagyon gyenge teljesitmeny egy nagyon gyenge csapatban.
:goat:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. április 8., kedd 22:53

A Dortmundnak gratula, emelt fővel estek ki, így ki lehet. Ikernek szintén pacsi. A többieket és Carlót inkább hagyjuk. WC deszkát csapjanak a bránerükre.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 8., kedd 22:52

Sierra írta:Tiszta szégyen ez az egész.
Nem tudom mit hoz a jövő, milyen irányba akarunk fejlődni, de ez rohadtul nem jó irány, és nem tudom mi kéne, hogy végre tényleg egy olyan csapatot láthassunk, amilyenre évek óta vágyunk.
2 hete még röhögtél rajtam, hogy ilyeneket írok. Hol marad az optimizmus SIerra?

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 8., kedd 22:52

Botrányos volt a mai teljesítmény, szinte mindenki gyengén teljesített...szokás szerint kikaptunk egy nagycsapattól...valamint Ancelotti is ismét mellé trafált. Gratulálok a Dortmundnak mert sokkal jobban teljesítettek, nagyon megérdemelték volna a mai meccs alapján a továbbjutást.
Ebből a csapatból továbbra is hiányzik a tűz, az akarat és a győztes mentalitás...ezért nem lesz ebből egy kupa sem szezon végén...

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. április 8., kedd 22:51

eszeveszett nagy szégyen ami ma történt. hogy ennyire ne tudjon összerakni ancselotti egy jó kezdőt és a hibáját 75 perc után javítsa az rátesz egy lapáttal.
a hülye is látta hogy dimarianak nincs erőnléte, miért nem kezdhetett isco helyette?
a másik hogy ennyire nem tudja motiválni a játékosokat? szintén hihetetlen nevetséges.

kíváncsi vagyok ki döntötte el hogy dimaria lője a tizit...

nagyon remeghetünk pénteken, mert egy bayern ellen nem lesz kérdés egy 3-0 után sem hogy kiesünk.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 8., kedd 22:51

Lehet baszogatni Ronaldot,de szinte mindenkibol hianyzik az a mentalitas ami benne meg van!!!

Szanalmas teljesitmenyt hoztunk ma le,EZERT NEM NYERTUNK BLT AZ ELMULT EVEKBEN! EZERT!

Bekepzelt,flegma,otlettelen jatek,nyomas alatt Pepe is es Ramos is FLOP,Di Maria teljesitmenye jobban hullamzik mint az ocean,akarat es kuzdes nulla.

Nem megerdemelt a tovabbjutas,oruljunk hogy a Dortmundban volt ma egy Higuain 2.0 (Mkhaterian vagy ki...)
:goat:

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 8., kedd 22:50

vagy bejön zselé, megint befujnak nekik egyet ha nem megy
A másik oldalról.

Igen aranyapám, nekünk szoktak befújni, azt szard le, hogy nektek az utóbbi 3-4 bajnoki meccsen 6(!) tizenegyest fújtak be. Esküszöm GT-t sajnálom, hogy ilyenekkel van körülvéve. :ike:

A meccsről:
Amatőrök voltak. Remélem a jövő már csak szebb lesz.
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. április 8., kedd 22:50

revolver írta:3 dolog itt a baj:

-gyengék vagyunk fejben
-baromi beképzeltek
-gyenge középpálya
Sajnos az első kettő nehezebben kezelhető, mint a 3. Pedig a harmadik menüpont évek óta égető probléma, még sem tudunk vele mit kezdeni. Vagy nem tudjuk leigazolni akit akarunk, vagy ilyen illarramendik után futkosunk 32 millióért.

Amúgy Illarra-ra nyomtam, de szívem szerint Bale-re is klikkeltem volna, nem tudom melyik volt a szarabb.

sassdibandi
Kedvenc játékosaid: Varga Zoltán, Törőcsik András, Ronaldo, Ronaldinho, Guti
Kedvenc csapatod: FRADI, DABAS FC, RM

HozzászólásSzerző: sassdibandi » 2014. április 8., kedd 22:48

-gyengék vagyunk fejben
-baromi beképzeltek
-gyenge középpálya[/quote]
Meg teljesen kifacsartak. Már nem edzeni, hanem frissíteni kellene őket.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. április 8., kedd 22:48

Továbbmentünk, de :

1;Nagyon nem tetszett a játékunk, már megint elhittük, hogy mi vagyunk a kiskirályak és a BVB letolt gatyával bepucsít nekünk.
2;Casillasnak 1000 csók (és a Missitariyannak is)
3;Remélem, hogy Carlo végre nem fogja nagy meccsekre együtt kiengedni középen Illarrat és Xabit
4; Illarra=Casemiro viszont 32millió>6millió :hmmm:
ZIDANE

fringsquad
Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
Kedvenc csapatod: rm

HozzászólásSzerző: fringsquad » 2014. április 8., kedd 22:48

futva takarodnék le a pályáról ilyen teljesítmény után nem, hogy ott szökdössek.
egyáltalán nem örülök. és sajnos ez nem az első ilyen eset. :vivo: :vivo:
carvajal.bale.vidal.jesé

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. április 8., kedd 22:47

nem vonnék le túlzott következtetéseket a meccsből. Ancelotti nagyon benézte a kezdőt. egyszerűen nem fér el két ilyen lassú játékos egymás mellett komolyabb meccseken, mint a két baszk. hétvégén pihenhetünk a kupadöntőre.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. április 8., kedd 22:45

3 dolog itt a baj:

-gyengék vagyunk fejben
-baromi beképzeltek
-gyenge középpálya

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. április 8., kedd 22:38

Tiszta szégyen ez az egész.

Vissza: